Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
okrysia
Postów 2519
Data rejestracji 18.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
klaudaa
Postów 685
Data rejestracji 29.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: mariolakal
Wcześniejsze pływały...
okrysia
Postów 2519
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie miałabym sumienia... To był któsik obcy... Szedł z meczu w jakichś dziwnych butach... Ale tak apropos; powinnam Ci przyznać kodzik za rozdeptanie...
okrysia
Postów 2519
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: awi
Przeczytałam z wypiekami nowe przygody Dawidka i Babci - naprawdę fascynujące
A w ogóle jestem wstrząśnięta opisem Neru. 20 cm? Proszę przestać sikać i kupkać do Neru
Wiadomo, że jak rzeka nie chce być ściekiem to znika. Apeluję o akcję ratowania Neru w Pleszewie
Znam Ner z okolic Dąbia i Świnic gdzie rozlewa się szeroko i bagniście. O świcie koncertują tam chóry ptaków a wieczorem jest to najbardziej ponure miejsce jakie widziałam, jednym słowem: pięknie
PS. Wymyśliłam: Znajdę Mu dwie robótki ręczne... Jedna pożyteczna, a druga relaksacyjna... Pytanko dwuczłonowe brzmi: co będzie robił mój skarbek ???
PS. II Awi, Ten Ner to może ma pół metra... Trochę przesadziłam... Ale śmierdzi, a nikt z naszych nie kupuje tam i nie sika, gdyż obok jest piękna zieleń...
PS. Zapomniałam dodać, że nagrodami są kodziki tyskie, ewentualnie flaga Polska gola...
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zatem - dla relaksu - zgaduję: będzie z ziemi kapsle podnosił, bo Ci się nie chce schylać
okrysia
Postów 2519
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kapsle to On uwielbia podnosić tylko Go jeszcze nie nauczyłam, które są dla mnie ważne...
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Będziecie składać skarpety do pary
Pudełko !!! Ale pozdrów mojego hipiska... Niech zdejmie te przepoconą koszulkę i spokojnie zaśnie, gdyż Ty jesteś potrzebna tutaj !!! PS. Pierwsza pożyteczna należy do kulinarnych, poniekąd...
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Będziecie liczyli ziarenka ryżu
No kurde, cósik w tym jest, poniekąd, gdyż to cósik robi się zazwyczaj w kuchni... Ale zimnawo...
okrysia
Postów 2519
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8