Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie mogę
Nie chce odinstalować, bo to jest word, który już tu był od nowości, wyświetla mi się, że w panelu sterowania mogę naprawić
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
ja chyba przed tym jak młody do żłobka pójdzie się zmobilizuję i wymoczę kieszonki w płynie do mycia naczyń, żeby polarek odtłuścić
a jak wyjdzie to się zobaczy
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Swoją drogą Diana u Was nie mają nic przeciwko że dziecko w żłobku będzie mieć wielorazówkę ? u nas pewnie by nie przeszła.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
ale jak czytam na chustoforum to mało który żłobek komuś odmówił - chyba że na jakiejś wsi to owszem, bo babki w ogóle nie wiedzą ocb z wielo
a założyć przygotowaną już wcześniej kieszonkę to sorry, żadna filozofia
a na wariatkę się nie obrażam
np. siostra mi przed świętami mówiła, że jestem szurnięta totalnie, bo zamiast podpasek/tamponów używam kubeczka menstruacyjnego
normalnie się w głowę pukała, że mi odbiło totalnie
spróbowała
dalej się w głowę puka - czemu to tak późno odkryła i tyle lat się męczyła z mega niehiginicznymi wynalazkami typu podpaska
a jaka oszczędność
a co do czasochłonności wielorazówek - wiesz monia, ja mam na głowie dom, dziecko i własną firmę ze zleceniami w 3 branżach
hardkor totalny
ale jakoś mam te 10 min co 2 dni żeby wstawić i powiesić pranie (bo tyle mi to zajmuje
doobra
wracam do pracy, musze allegro ogarnąć wreszcie...
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzeba było widzieć minę naszej pediatry jak byliśmy z młodym do szczepienia i zobaczyła wielorazówkę
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nam dobrze w pampersach, a prać z kupą w pralce sobie nie wyobrażam -bo tak zrozumiałam twoja wypowiedz diana, że wrzucasz do pralki wielorazówke wraz z zawartością...
No ale może ja jestem z tych delikatniejszych...
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak na mój gust to nie będziesz miała wyboru
Gość: ewachem
co do uzywania wielorazowych pieluch to dla mnie to odlot...w swoim zabieganym zyciu nie wyobrazam sobie tego, ale na szczescie jeszcze mam nadzieje kilka miesiecy i pieluchy won na zawsze
Dianek jesli to nazbyt dyskretne pytanie to nie odpowiadaj...ale strasznie mnie ciekawi ten kubeczek...juz jakis czas temu widzialam to na allegro, czytalam opienie na forum, moze conieco powiedziec (np. jakiej firmy uzywasz kubeczka)
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: ewachem
u mnie zapas podpasek pod sufit z powodu Kauflanda
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i od pierwszego użycia mam obrzydzenie do podpasek i tamponów - dopiero po użyciu kubeczka doszło do mnie jakie go niehigieniczne i w ogóle.. fuj
co do używania wielo w zabieganym życiu - co za problem, jak się obczai system to to zjada dużo mniej czasu niż jednorazówki po które trzeba jeździć do sklepu i później śmieci wynosić
monia - policz sobie ile miesięcznie wydajesz na tampony/podpaski
kubeczek to koszt ok. 60zł
i starcza na jakieś 10lat spokojnie
więc to duuża oszczędność
benasia - kupki noworodkowe szły do pralki od razu, nie wiem jak twoja pralka, ale moja ma coś takiego jak pranie wstępne, które wszystko wypłukuje, w dodatku ma to do siebie, że bez względu na zabrudzenia pierze do czysta, więc nie ma znaczenia czy wrzucam brudną pieluchę czy brudny śliniak - wszystko jest czyste
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.pcworl...Office.Open.XML.html
lub tego sposobu już próbowałaś :>
http://support.mi...oft.com/kb/827099/pl
dejzi
Postów 1099
Data rejestracji 18.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://allegro.pl...pom-i2873718823.html
Ja w kuchni nie mam drzwi i się zastanawiam, czy taką kupić bo Antoś strasznie sobie kuchnie upodobał. Szafki już mam zabezpieczone bo co chwilę otwiera, teraz zobaczył ze szuflady idzie to się wiesza i wyciąga, do pieca sięga i kurki przekręca, Na NIE WOLNO jeszcze nie reaguje to go biorę z kuchni albo mu nie deje, filiżanka i słoik jeden już potrzaskał.A jak robię sok albo robotem to jest tak zafascynowany, że od razu musi być i u taty na rękach najlepiej by wszystko widzieć. Może mały kucharz mi rośnie
Jak wy sobie radzicie by Was dzieci słuchały i nie tykały rzeczy?
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale już mam
więc teraz mi nie uciekaj, zaraz Ci wkleje moją magiczną liste