Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kalisto, super, że udało Ci się bez reinstalacji
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Formowanki
1x Litlle lamb rozm 1 ( chyba frota bawełniana)
6x litlle lamb bambusowe rozm 1
2x lollipop rozm 1
2 x mather- easy rozmiar s/m
9 x hand made xs ( bawełniane,flanela itp)
1x Formowanka handmade od 4 kg
Aio
2x bumgenius M
2x bumgenius xs
1x handmade od 4 kg
Kieszonki
2x franiszki noworodkowe
1 one size chinka
1x Kieszonka hand made one size
Otulacze
1x bambino mio noworodkowy (biały)
1x little lamb rozm 1 ( biały)
1x bluberry rozm 1 (żyrafki)
1x gdiapers – noworodkowy
1x weehugger noworodkowy
1 x tetro Wełniany ( brązowy)
Wkłady i inne
6 x dwu i trzy warstwowe mikrofibra
1 x bawełniany
1x Wkład frotowy
1x wkład bambusowy
1x wkład składany
8x prefoldy bambino mio
3x prefoldy franiszki
8x ręczniczki ikea
5x teterki bambusowe kokosi
3x wkłady bambusowe kokosi
2x pieluszki składane
9x wkład sucha pielucha
I jestem w trakcie negocjacji gaci wełnianych ( tych co tak chwalicie nie chce sobie języka łamac
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślałam, że to się dzieje, jak bobas ma dwa lata, nie 19 miesięcy
Kurcze, fascynuje mnie moje własne dziecko
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Łobuziak męczy je - i mimo że zawsze były piękne i bujne z mnóóóóstweeeem kwiatów to teraz umęczone nie chcą kwitnąć i mają 3 kwiatki na krzyż -mimo 6 doniczek
Nie wiem czemu taki się zrobił -szybszy chyba etap bo taka mała Zosia samosia co najlepiej wszystko sam i mimo że mama nie pozwala i tak zrobię...
Po prostu jak mówienie nie pomaga to go zabieram z miejsca aczkolwiek szkód nie robi w mieszkaniu i nie bałagani juz dorwawszy się do jakiejś szuflady. Ale i tak większość szuflad mam pozaklejane taśmą -no chyba że uda mu się ściągnąć taśmę
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
aneta411
Postów 886
Data rejestracji 15.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To jest bramka rozporowa - to znaczy, że nie wkręca się do sciany, więc jeśli masz w domu małego siłacza, może ją wypchnąć z futryny - tak właśnie mieli znajmi, nie chcieli dziurawić ścian, żeby zamontować bramkę, mała jak odkryła, ze wystarczy kopać lub napierać na nią, miała nową zabawę. A i sciany nie miały dziur, były za to porysowane.
Ja mam drewnianą (przy schodach) montowaną do ściany na kołki i pomimo, że córa już duża, służy nam nadal (często mamy małych gości).
Gość: katrin22
Dziś dostał taki duży traktor od chrzestnej i od razu zaczął się bawić i brumkać pod nosem, a potem podszedł do chrzestnej i mówił coś do Niej po swojemu
Gość: dianek
ładne stosidło, myślę że na początek zupełnie wystarczająco
chyba już niczego nie brakuje
nie zapomnij sobie tylko kupić jakiegoś nappy fresha czy innego odkażacza
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak wiem i jeszcze wiadro z pokrywka musze kupić.
Teraz to już tylko one size będe zbierać
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odnośnie bramki to my mamy fajną z Leroy Merlin i kosztowała grosze, fajnie się zwija i jest drewniana, z tym, że musisz wiercić, bo z jednej strony ościeżnicy wchodzi haczyk, z drugiej bramka zawieszona. Mogę potem wstawić foto. Ale zamknięta mało miejsca zajmuje.
Kalisto odnośnie Worda, to w Panelu sterowania w Dodaj Usuń programy przy programie, po kliknięciu w jego nazwę powinna być opcja napraw. Nie mam teraz Windowsa, żeby dokładnie obadać. Ale jak coś to polecam Worda online na skydrive.live.com (trochę okrojony funkcjonalnie, ale najważniejsze funkcje dotyczące tekstu i formatowania ma), jest tam też excel, power point i outlook.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: allice
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cukier, o który trwa nie wiem jaka walka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może tego szukasz? Tu na koniec dietetyk się wypowiada dając im ocenę 1+ na 5.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie o to mi chodziło
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za każdym razem jak jedziemy na zakupy z bonów to mówię, że kupie i ciągle zapominam, albo nie ma odpowiedniej.