Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: dianek
a chcieć to mi się nic nie chce - ja jak to mawia mój tata leń patentowany jestem
dzisiaj babkom w żłobku pokazywałam co młody ma na pupie - zachwycone
jutro mam przynieść więcej i tłumaczyć co i jak
dobra, wracam do pracy, bo mnie jutro naczelny zjedzie że nie zrobione, a przelew poszedł..
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale ci zazdroszczę tych zębów też bym chciała tak znaleźć
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tam nawet nie trzeba mieć za dużo ogarnięcia itp
To jest proste jak ... kupowanie pampersów - tylko dużo przyjemniejsze
Ja mam radość z kupowania za półdarmo, bo wiem,że jeśli ten system mi nie przypasuje, nie będzie mi szkoda wydanej kasy
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj wiem wiem
Monia to nie pierwsze takie znalezisko, ząbki nam wychodzą nie wiem nawet kiedy. Młody aniołek zawsze. Co najwyżej bardziej wszystko do buzi pcha.
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika a Ty siedzisz też na chustoforum ?
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aaa to pewnie Ciebie nie raz też korcą pieluchy jak dziewczyny wrzucają w super cenach
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak każdego kto się w to bawi :
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie koniecznie mniejsza, ale o ile ładniejsza
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może pomyślę na wakacje, żeby szpanersko było. Ale Pampki mi się wygodniejsze wydają.
Na https://www.faceb...773520?app_data=skip dają męskie żele pod prysznic.
Gość: agasiam
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I też myślę, że warto spróbować, nawet jeśli miałabym je później sprzedać
Gość: dianek
ja takjeszcze na szybokosci bo lecimy do zlobka
papierki jednorazowe masz? czy zamierzasz się ręcznie z kupami babrać?:>
i nie zapomnij o olejku z drzewa herbacianego lub lawedowym - chyba ze chcesz miec mniej fajne zapachy w wiadrze z pieluchami
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie przerażają mnie ceny tych pieluch, bo mam uprzedzenie do używanych rzeczy, które są tak blisko skóry.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia
ceny są różne, u dziewczyn, które szyją są całkiem przyjemne, a i jakość bardzo dobra
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: allice
Wydaje mi się, że mleko w piersi jest bo jak nacisne to wypływa, a ona się pręży i szarpie podczas jedzenia. Coś tam mleka wypije ale za chwile znów marudzi. W efekcie w ciągu dnia mało śpi, a mi już ręce od noszenia odpadają. Teraz dałam jej w końcu 90ml mleka modyfikowanego, wypiła i zasnęła. Czyli wnioskuję, że była głodna.
Poradźcie co robić. Dokarmiać modyfikowanym? może wprowadzić jej np kaszkę ryżową dla odmiany to moje mleko będzie jej bardziej smakowało? Lada dzień kończy 4 miesiące to może już można by coś jej dodawać.