Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: rachel
A to nie ząbki?? Moja jak tak się zachowuje to albo na zęby albo nie pasuje jej cycek...trudno to określić ale czasem woli pić tylko z jednego...nie wiem od czego to zależy...
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nawet niestety drożej jeśli chodzi o nowe
A używane to nie jest tak, żeod razu zakładasz dziecku, bo zawsze przy każdym praniu dodaje sie odkażacz ( dlatego też dzięki niemu pierze się w tak niskich temperaturach), więc wszystkie zarazki wybijasz.
Czasem kupisz tańsze i będą przeciekać i tylko można sie zniechęcić, więc warto zainwestować w niektórych przypadkach.
Ja obrałam strategie spróbować wszystko co się da i tak wybrać najlepszą i najwygodniejszą dla nas opcję
Gość: allice
Tez przeszły mi przez myśl ząbki bo już od jakiegoś czasu pcha rączki do buzi i nawet gryzaczka jej daję ale sama nie wiem czy to to.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
allice tylko się nie poddawaj
Możesz spróbować odciągać i podawać z butelki (tylko jak się przyzwyczai do smoczka to może nie chcieć piersi
Życzę dużo cierpliwości
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podawaj jej pierś normalnie, skoro masz mleko nie poddawaj się
Puki co nie płacze tylko leży i sobie coś tam gada ale nie wiem jak długo to potrwa. Najedzona jest więc jak będzie znów marudzić to obstawiam zęby albo własnie gorsze dni.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: dianek
30-50zł/szt np. za fajny otulacz czy formowankę
na wyprawkę jak się kupuje nowe trzeba wydać ok. 500zł (jak ktoś chce wypasione AIO z mega wzrokami to wyda i z 1000zł)
500zł to jest chyba max 5mies. na jednorazówkach, nie? jakoś tak benasia pisała
i później jak się dziecko odpieluchuje to wielo sprzedajesz, jak były nowe i używane tylko przez 1 dziecko to taką wyprawkę za 300zł sprzedasz na luzie
czyli za cały okres pieluchowania wychodzi 200zł
czyli tyle co 2 miesiące na jednorazówkach
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aczkolwiek podziwiam te, które decydują się na tego typu pieluchy
swoją drogą ile wydajecie miesięcznie na pieluchy? ile taki bobas zużyje ich w ciągu doby?
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do wytrwałości nie narzekaj
Gość: rachel
juz nie narzekam
Ja wstaję w nocy przeważnie 2 razy i do tej pory było tak, że najadła się i zasypiała albo wręcz jadła przez sen, wiec 10-15 minut i byłam znów w łóżku. Teraz gorzej bo się przebudza i trzeba ja nosić bo marudzi ale i tak do Twojego szkraba to jej daleko. Podziwiam Cię, że jeszcze dajesz radę
Może faktycznie postawię na wytrwałość i postaram się nie dawać butli choć to zawsze kusząca perspektywa
lilithbb
Postów 380
Data rejestracji 07.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
Gość: dianek
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aga są wyliczenia, które obejmują prąd i wode i wychodzi taniej.
Chociaż ja akurat nie patrze, na to aż tak bardzo ( to tylko mój argument dla męża jak widzi kolejne pieluszki
Tak na prawdę to jest jak pampers, którego nie wyrzucasz tylko wrzucasz do pralki. Nie gotujesz, nie prasujesz, tylko wrzucasz z innymi ciuszkami ( pranie i tak większość robi często) i wywieszasz
Gość: katrin22
Czyli już niedługo.... RAny mam dość, niech wyjdą te 4-ki.