Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No tak tylko jaką farbę? Można taki materiał wózkowy gotować?
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: grusia
U nas farbki do materialow sa w sklepach typu 101 drobiazgów itp . Proszek wsypuje sie do zimnej wody i w nim moczy material.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aha, czy to jest coś w stylu: http://allegro.pl...uzy-i2914407464.html
malutka456 nie przejmuj się. Ja w ostatniej ciąży z dużym brzuszkiem wsiadam do tramwaju, wolne miejsce było, więc do niego zmierzałam, w jednej chwili do tramwaju wbiegła babcia i rzuciła się na to miejsce tylko po to by walnąć na nim siaty. A ja co? Stałam jak głupia 19 przystanków...
Gość: grusia
malutka456
Postów 2712
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ehhh, ja naprawde moge stac grzecznie w kolejce i 30 min, ale tej baby tam nie bylo przede mna wczesniej
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przyszłam ja miałam wizyte na 14, ona na 14:40 ja mam wchodzić a ona już startuje i stoi przy drzwiach, mówię jej,że teraz moja kolej, a ta,że ona tu siedzi już 3 godziny, a ja dopiero przyszłam
Czy to moja wina,że ja nie nudzę się i nie przychodze z kilku godzinnym wyprzedzeniem, skoro mam wyznaczoną godzine ?
Wpuściłam ją tylko dlatego,że nie chciało mi sie szarpać z nią.
Autobusami całe szczęście nie jeżdżę, chyba,że od wielkiego dzwonu, a jak idę po małego do szkoły, to mamuśki rzucają się żeby mi ustąpić miejsca jak czekamy, mimo,że nigdy nie chcę
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bym się pokłóciła, bo skoro są godziny wyznaczone, to tak jakby była wyznaczona kolejka. Ja przychodzę zawsze punktualnie i jakoś nie obchodzi mnie to, że ktoś przede mną już siedział w poczekalni. Godzina rzecz święta. A jak ktoś nie ma co robić i mu się nudzi to niech sobie siedzi.
Gość: minia
Gdyby była w ciąży to bym jej ustąpiła ale ze siedzi 3 godziny to jej problem. Mogła tak wcześnie nie przychodzic.
Kiedyś miałam sytuacje ze była godzina 15:00 a baba przyszła o 15:15 i mówi ze ona miała na 14:30 ale się spózniła i teraz ona wchodzi bo jej godzina była
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
KAlisto też kopa powinna zarobić...
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja np. do gina bez potrzeby nie chodzę, w sumie tylko jak w ciąży jestem i potem jak coś chcę, ale tak czy inaczej, w tej chwili bym nie przepuściła. Wkurzają mnie też ludzie co się przepychają pod pretekstem, że oni tylko po receptę a potem siedzą i siedzą i siedzą....
Też się dziwię, bo w ciąży masz pierwszeństwo w okienku, w większości aptek.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i wtedy był kołchoz, bo lekarz przyjmował wszystkich z 2 dni, bo przesunął wizyty piątkowe ( min ja byłam przesunięta)
Najlepsze u nas są dziadki i babcie obok działek, pamiętam jeszcze jak jeździłam autobusami.
Autobus jedzie a ci dawaj jak na wyścigach z siatami biegną, wlecą do autobusu i nagle im się przypomina ile mają lat i upominają się o miejsce
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas dokładnie to samo, niby starzy schorowani, a tu takie wygibasy, zakupy wielkie itp.
malutka456
Postów 2712
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malutka456 powiedz mi kochana co sądzisz o znieczuleniu przy porodzie ? Bo już mam rozdwojenie jaździ i sama nie wiem czego chce, a to zależy od wyboru szpitala
malutka456
Postów 2712
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uwazam, ze dobrze miec takie zabezpieczenie, w sensie komfortu psychicznego, nigdy nie odradzam rodzacym znieczulenia, ale chyba nie chcialabym miec tej igly w kregoslupie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam do wyboru 3 szpitale
W 1 jest znieczulenie bezpłatne, sam szpital stary, ale opinie ma w miare ok, znajome które tam rodziły, nie narzekały, no i pracuje tam mój lekarz
2 to jest mercedes wśród szpitali w całym kraju jeśli chodzi o wyposażenie - otworzyli oddział chyba 2-3 lata temu i mają tam wszystko od kół porodowych do super wypaśnych sprzętów - tylko pacjentki walą tam drzwiami i oknami, więc lubią odsyłać rodzące ( u mnie nie byłoby tego problemu, jakbym bardzo chciała, to znalazłoby się na pewno miejsce
3 też nowo otwart oddział, ale mam z tym szpitalem średnie wspomnienia - porodówka ok, po porodowo średnio, ale znowu u nich stosują mało znane techniki, np zamiast oxy najpierw wywołują jakimś balonikiem itp - do tego jeden facet położny, to marzenie każdej rodzącej - no i tutaj w szpitalu teściówka pracuje
I tak każdy szpital ma jakieś plusy i minusy, a ja mam mętlik w głowie.
2 szpital odpada, jeśli byłoby mało czasu bo trzeba się przebić przez calutkie miasto i jechac na drugi koniec, 1 luzik, znamy taką trase,że moment da się dojechać, do 2 też bez problemu, mimo,że to w innym mieście, ale mamy blisko.
Coś czuje,że dużo mi powiedzą wizyty jak w końcu zdecyduje się jechać oglądać, no i fakt czy biorą pod uwagę plan porodu