Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I jeszcze w 1 były kiedyś nie wiem jak teraz, sale na położnictwie rodzinne, tak,że mąż może spać przez cały pobyt w szpitalu- tylko nie wiem czy nadal są (oczywiście płatne)
Niby planu przestrzegają, ale dla mnie ważne jest,żeby mnie nie kładli, ewentualnie w wannie
A powiedz mi czy przy zwykłym ktg można np stać ? czy trzeba koniecznie leżeć ? ( bo jeszcze nie wiem gdzie mają te bezprzewodowe)
Nie, nie jestem z Wrocławia
malutka456
Postów 2712
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak beda chcieli Cie polozyc, to powiesz, ze po porodzie z checia skorzystasz z tej opcji,a teraz chcesz rodzic
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla mnie znieczulenie było podstawowym kryterium, musiałam mieć pewność, że gdybym potrzebowała to nie będzie z tym problemu.
malutka456
Postów 2712
Punkty karne 0
Konkursy dodane
znieczulenie to dobra rzecz, fajnie sie wspolpracuje z rodzaca, jak ja az tak bardzo nie boli
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A znieczulenie to właśnie dla komfortu psychicznego, bo nie wiadomo, czy dojade na czas
Jak teraz lekarzowi powiedziałam, jaki był mój ostatni poród w szpitalu tak z 3 godziny maks, ale już z komplikacjami( w karcie wpisane od początku skurczy, ale ja tego nie licze, bo nie bolało
Moja mamuśka starszą siostrę w karetce zaczeła główka wychodzić, a ynteligentny lekarz ją wpychał, ja urodziłam się na izbie przyjęć
Zresztą, gdyby nie to,że Dominik nie miał ciemiączka i działo się jak się działo, to coś czuje,że też miałabym poród poza szpitalem
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Keiti78zg trzymam kciuki
Gość: dianek
ale ja w ogóle poród miałam fajny, miło wspominam i takietam
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zakochałam się, jakie one są milusie
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malutka456
Postów 2712
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z tych 0,6 cm za niedlugo bedzie 56 lub wiecej cm
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kasia to nie ma dużej rozbieżności
Gość: dianek
nie miałam od kokosi, miałam z kikko - czyli to samo
i duże i małe
nie używałam jako wkłady do sikania bo... mi było szkoda
nowy bambus jest megamilusi ^^
kali, jak coś to na all mam dużo pieluch wystawionych
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja miałam i ani sekundy nie żałuję. Jak mi teraz mąż opowiada jak to wyglądało to ciężko sobie wyobrazić, ale wtedy w obliczu bólu było to jak zbawienie z nieba. Więc polecam. Uważam kobitki, że też zmienicie zdanie w momencie gdy będzie bolało, a jak dojdą bóle krzyżowe, to idzie się zachlastać.
Odnośnie leków rozkurczowych to mi położna powiedziała bym sobie z głowy wybiła, bo to zwalnia akcję porodową niby. Teraz przyjdzie rodzić mi w dolnośląskim, chyba, że bobo zdecyduje się wyjść wcześniej i bym rodziła na początku wakacji w warszawie, z czego bym się ucieszyła, bo szpital był super, mimo, że cholernie oblegany.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: quaqua
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A sio, ja już allegro i bazarek ( no poza wymiankowym) omijam szerokim łukiem
Tylko CHYBA dokupie tą tetre i wkłady od kokosi ( te malutkie, chyba zostaną do buziolka, bo są cudowne), a tak tylko biore z wymianek pieluszki i to one size lub M, bo noworodkowych nie napisze ile mam
Usprawiedliwiam się tym,że wypróbuje mase rzeczy, a co nie przypasuje pójdzie w świat
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W Zofii, prosto po remoncie niemal była, bo 26stycznia została oddana do użytku nowa porodówka, a ja rodziłam 18 lutego.
Ty tylko 4 tygodnie później masz termin niż ja. A co to test Papa? I czemu nie założyła karty? Pamiętaj, że warunkiem aby dostać becikowe jest opieka lekarska od 10 tyg ciąży, a co się z tym wiąże musisz mieć kartę.