Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jak sie je do pozycji polezacej robi - odgina na ramie czy jak? bo wyobrazam sobie ze jak bedzie sie odginac z dzieckiem w srodku i to akurat mialoby miejsce na ramie na ktorej jest podczepiony do rowera to z czasem przy czestym odginaniu moze stracić swoją twardość i pęknąć?
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
np. takiego Lazera nie kupisz w dziecięcych S M czy L
masz Kids Unisize, Youth Unisize i Baby Unisize
i taki baby jest mniej więcej 2-5 lat, kids 4-8 lat, youth >7lat
stanik regulacji w obwodzie ma ze 3cm
kask 7cm spokojnie
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marketing to w drugą stronę działa - żeby sprzęt zmieniać co roku, bo wtedy firma więcej zarobi
robienie sprzętu na lata jest mało opłacalne
chociaż Casco ma bardzo fajną serię kasków, które jakby się uprzeć to by starczyły na jeden czy dwa sezony (mam na myśli serię dla dzieci pon. 2 lat - jak się takiemu roczniakowi weźmie XSkę to za rok faktycznie może być za mała)
ale co ja tam wiem o kasach
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Swoją drogą mnie nikt siłą by nie zmusił,żebym jeździła na rowerze z małym, chyba bym na zawał padła
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia on ma gałke która sie odkreca wtedy fotelik sie odchyla, benasia kiedys wygrałam fotelik rowerowy na bencu za czasów klikanych konkursów, moj brat juz go nie uzywa, nie wiem czy z 5 razy byli, bo mała wyrosła dosc szybko, poza tym rowery nigdy nie były ich mocna strona, zapytam, wiem ze juz dawno miałam to zrobic.
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.fotosi...e087569abd5ba9c.html
WIki:)
to moze trafilismy na jakis gorszy model:) po rocznym uzywaniu bardzo widac zuzycie, w tym roku nad czyms bedziemu musieli pomyslec, mam w ogole jakis dzieciecy kask do sprzedania z konkursu , musze u mamy poszukac co to jest, wiem ze z paretingu go mielismy
Gość: ewachem
http://margarytka...012/09/biszkopt.html
ja polecam stąd
Gość: katrin22
Też polecam przepis od margarytki
I swój, z octem zawsze wychodzi
http://kacikkasi....iszkopt-z-6-jaj.html
A krem to bita śmietana z mascarpone, do tego jakieś owoce i nie będzie mdły.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
O ten nie jest mdły
http://kacikkasi....ort-smietankowy.html
a ten z mascarpone tutaj:
http://kacikkasi....prawie-tiramisu.html
bo inne mi nigdy nie wychodzą