Konkursowiczki w ciąży

kalisto1986

#5575602 Napisano: 05.02.2013 09:55:11
No właśnie od kilku dni mam takie jazdy z miednicą i biodrami i coś czuję,że własnie wtedy zaczął sie obracać. Jak wcześniej nie mogłam znaleźć pozycji bo bolał mnie kręgosłup, to teraz już jak nie leżę to i tak boli, a chodzę jak nie powiem kto emotka
0 0

bridget

#5575608 Napisano: 05.02.2013 10:01:22
Kali wspołczuje, ja tez mam problemu z kregosłupem jak dojdzie ciazowa nadwaga moze byc problem

czy któras korzystała z takiej przedłuzki? sprawdza sie?
http://www.dobrer...oroweru-p-10696.html
0 0

Gość: katrin22

#5575609 Napisano: 05.02.2013 10:03:24
leoniu napisał(a):

katrin22 napisał(a):

leoniu napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

ja osttanio jak piekłam biszkopt wyczytałam ze trzeba nim rzucic o ziemie zeby nie opadł, sprawdziło sie:)

Ja nie rozumiem emotka Albo nie umiem sobie tego wyobrazić emotka że czym niby się rzuca????

Ja proszę o wyjaśnienie emotka

Biszkopt wyciągasz z piekarnika i zrzucasz go np. z wysokości 1 metra na podłogę. JA próbowałam raz i przypaliłam dywan emotka ale nie pomyślałam, że blacha gorąca i stopi włókno emotka

Z blachą????? emotka emotka emotka emotka

Tak! Wyciągasz gorący z piekarnika i łup na podłogę emotka ponoć wtedy nie opada, bo powietrze uchodzi w chwili uderzenia i biszkopt wraca na swoje miejsce emotka
0 0

#5575613 Napisano: 05.02.2013 10:07:11
kalisto1986 napisał(a):

No właśnie od kilku dni mam takie jazdy z miednicą i biodrami i coś czuję,że własnie wtedy zaczął sie obracać. Jak wcześniej nie mogłam znaleźć pozycji bo bolał mnie kręgosłup, to teraz już jak nie leżę to i tak boli, a chodzę jak nie powiem kto emotka

To miejmy nadzieję, że sobie bobas poleżakuje i wróci na swoje miejsce emotka A Ty odpoczywaj duuużo. Który to już tydzień??

Mój Kuba od początku był ułożony pupką w dół. Jego głowa masowała mi żebra, a rączka grzebała pod prawym żebrem emotka
0 0

bridget

#5575616 Napisano: 05.02.2013 10:08:31
katrin22 napisał(a):

leoniu napisał(a):

katrin22 napisał(a):

leoniu napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

ja osttanio jak piekłam biszkopt wyczytałam ze trzeba nim rzucic o ziemie zeby nie opadł, sprawdziło sie:)

Ja nie rozumiem emotka Albo nie umiem sobie tego wyobrazić emotka że czym niby się rzuca????

Ja proszę o wyjaśnienie emotka

Biszkopt wyciągasz z piekarnika i zrzucasz go np. z wysokości 1 metra na podłogę. JA próbowałam raz i przypaliłam dywan emotka ale nie pomyślałam, że blacha gorąca i stopi włókno emotka

Z blachą????? emotka emotka emotka emotka

Tak! Wyciągasz gorący z piekarnika i łup na podłogę emotka ponoć wtedy nie opada, bo powietrze uchodzi w chwili uderzenia i biszkopt wraca na swoje miejsce emotka

o własnie tak:))
0 0

kalisto1986

#5575619 Napisano: 05.02.2013 10:12:02
katrin22 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

To miejmy nadzieję, że sobie bobas poleżakuje i wróci na swoje miejsce emotka A Ty odpoczywaj duuużo. Który to już tydzień??

Mój Kuba od początku był ułożony pupką w dół. Jego głowa masowała mi żebra, a rączka grzebała pod prawym żebrem emotka

zaczełam 31
Dominik był ułożony główką w dół i tak mi dawał po żebrach, że do dzisiaj mam tak lekko odstające emotka

Kasia teraz to kręgosłup to pikuś przy miednicy i biodrach, ale pewnie też moja wada bioder tutaj się obudziła, no nic teraz mały na ferie pojechał na kilka dni do teściowej a ja postaram się stanąć na nogi
0 0

Gość: size

#5575623 Napisano: 05.02.2013 10:18:15
kalisto1986 napisał(a):

size napisał(a):

kalisto wszystko ok?

O lekarza chodzi ? emotka
Teoretycznie ok, nie ma rozwarcia, szyjka trzyma, ale lekarz stwierdził, że są skurcze emotka
Do tego mały był obrócony główką w dół i spowrotem obrócił się na bok i tym mógł rozjechac mi miednice ;/
Ogólnie nieciekawie się czuje, bóle mam chyba gorsze od największych przy moich stanach zapalnych stawów emotka

Leż, odpocznij. I chyba gównie poleż emotka Kurczę, poważnie, odpocznij, bo Ty taka bardziej żywa jesteś emotka
0 0

kalisto1986

#5575627 Napisano: 05.02.2013 10:23:35
Ostatnio to moja żywotność śpi snem ... ciążowym, obudzi się w kwietniu i będzie nadrabiać emotka
Już planujemy wyjazdy jak tylko junior pozwoli
0 0

#5575628 Napisano: 05.02.2013 10:24:35
Agatka ma rację. Leż, odpoczywaj i nie przemęczaj się. Dziecko z pozycji poprzecznej ma duże szanse na powrót do pozycji nietoperza emotka

Pamiętam jak byłam w 34 tc i pytałam lekarza, czy jest szansa na obrót ( z tym, że mój z pozycji poprzecznej usiadł sobie emotka i już nie miał miejsca na obrót) i dowiedziałam się, że jest 12% emotka a w 36 tc było już 2% emotka
Pod koniec byłam przygotowana na CC i mocno zbulwersowałabym się gdyby Kubuś się nagle obrócił emotka
0 0

kalisto1986

#5575636 Napisano: 05.02.2013 10:31:53
Ja nawet nie chcę myśleć o cesarce ...
Zobacze może wyciągne na dniach kogoś do towarzystwa na basen, w razie czego męża kuzyn powiedział,że pochodzi ze mną, a jak coś i Domiśka możemy wziąć on się nim zajmie w wodzie . Tylko musimy wbić się w dobry czas bo ma takie studia,że tylko 1 dzień w tygodniu wolny. Myślę,że basen dużo pomoże.
Jeszcze jak po Domisia pojade do teściowej to chyba wezmę jej piłkę do ćwiczeń, może tak troszkę wzmocnie biodra.

Ehh starość nie radość emotka z Domiśkiem wiecej tyłam a latałam jak skowronek, teraz jak to lekarz powiedział tyje książkowo, a organizm siada emotka
0 0

#5575647 Napisano: 05.02.2013 10:42:54
Co Ty emotka Cesarka jest super emotka Nie ma co płakać, tym bardziej jak nie wiadomo emotka Nic się nie martw kochana emotka

I nie mów o starości emotka I w ogóle staraj się nie stresować emotka
Będzie ustalone emotka
Będziee dobrze - czuję emotka

HIHI, ale moja teściowa uważa, że mam moce
emotka Pokonałam ją emotka
0 0

kalisto1986

#5575653 Napisano: 05.02.2013 10:51:44
size napisał(a):

Co Ty emotka Cesarka jest super emotka Nie ma co płakać, tym bardziej jak nie wiadomo emotka Nic się nie martw kochana emotka

I nie mów o starości emotka I w ogóle staraj się nie stresować emotka
Będzie ustalone emotka
Będziee dobrze - czuję emotka

HIHI, ale moja teściowa uważa, że mam moce
emotka Pokonałam ją emotka

bo teściowe są fajne emotka emotka
0 0

#5575655 Napisano: 05.02.2013 10:53:10
katrin22 napisał(a):

Agatko, a ja stawiam, że Twoja teściowa też się bardzo dobrze zna na wypiekach emotka Nie ma to jak doświadczona kucharka emotka
Moja teściowa też super piecze i zawsze zadziwia mnie tym, że kupi najtańszy budyń, najtańszy kisiel, da 4 jajka i coś jeszcze i takie cuda Jej wychodzą emotka a ja zawsze stawiam na jakość, urozmaicenie i powiem, że do wypieków teściowej mi daleko emotka Nie wiem jak Ona to robi...
AA i jeszcze ja siedzę pół dnia nad jakimś wypiekiem, a teściowa raz dwa i gotowe emotka

No może :> My już jesteśmy ze sobą sto lat, zawsze to samo, ale zawsze dobre emotka Wolałabym zjeść Twój tort a nie Jej emotka
Z takich obocznych ciekawostek: jesteśmy 12 lat po ślubie i nie mówię Jej mamo emotka . A w związku jesteśmy trochę więcej emotka

Wy mówicie mamo do mamy męża?
Ja nadal nie emotka Dla mnie mama to MAMA, nie potrafię tego obejść, zasadniczo jestem sztywna jak hartowana stal emotka

0 0

#5575656 Napisano: 05.02.2013 10:57:31
kalisto1986 napisał(a):

bo teściowe są fajne emotka emotka

Powiem Ci,że tak też uważam emotka
0 0

anialistopad

#5575657 Napisano: 05.02.2013 10:59:53
size ja tez tak mam ,ja do swojej tesciowej zwracam sie bezosobowe widzi,wie ,itp. Mame mam jedna i tylko do niej tak sie zwracam,a co do pieczenia to tesciowa w zyciu ciasta nie upiekla i sporadycznie gotowala i gotuje nadal za nia tesciu. Ale do wtracania jest 1
0 0

kalisto1986

#5575658 Napisano: 05.02.2013 11:00:15
Ja też jestem pod tym względem sztywna, długo nie mówiłam mamo, a jak ktoś mi coś marudził, to jeszcze bardziej się broniłam.
Teraz to jest mamuś lub jak wkurzy to mama emotka ... nie wspomne że do mojej mówie zazwyczaj mamuśka lub babcia emotka

Do teścia szybciej mówiłam tato, ale jakoś łatwiej mi to przyszło, bo do mojego ojczyma też tak mówie ( wychowywał mnie od dziecka) i nie wiem czemu ale szybciej mi to przyszło
0 0

#5575659 Napisano: 05.02.2013 11:04:34
kaki76 napisał(a):

size ja tez tak mam ,ja do swojej tesciowej zwracam sie bezosobowe widzi,wie ,itp. Mame mam jedna i tylko do niej tak sie zwracam,a co do pieczenia to tesciowa w zyciu ciasta nie upiekla i sporadycznie gotowala i gotuje nadal za nia tesciu. Ale do wtracania jest 1

_
Kaki ale to często jest trudne emotka Ale ja i tak nie umiem emotka Fajnie, że nie jestem całkowicie osamotniona emotka
0 0

#5575660 Napisano: 05.02.2013 11:05:20
Ja do swojej rzadko mówię MAMO, staram się omijać to słoweo, po ślubie 3 lata, a może z 5 razy powiedziałam. Mamę mam tylko jedną. A teściowa też nie mówi córeńko do mnie emotka
0 0

kalisto1986

#5575662 Napisano: 05.02.2013 11:08:41
Teściowa mówi do mnie córuś i to nawet przed ślubem już tak czasem mówiła, tylko,że my ślub braliśmy dużo później niż zamieszkaliśmy - tzn już był Domiś.
Zresztą teściowa ciągle powtarza że nie ma tylko 2 synów, ale też 2 córki.

Od razu mówie, u nas nie zawsze było słodko, do dzisiaj nie zawsze się zgadzamy baaa w większości tematów mamy odmienne zdanie, ale każda siebie szanuje i nawet jeśli się nie zgadzamy nie jesteśmy w tym złośliwe.
0 0

#5575665 Napisano: 05.02.2013 11:11:20
kalisto1986 napisał(a):

Ja też jestem pod tym względem sztywna, długo nie mówiłam mamo, a jak ktoś mi coś marudził, to jeszcze bardziej się broniłam.
Teraz to jest mamuś lub jak wkurzy to mama emotka ... nie wspomne że do mojej mówie zazwyczaj mamuśka lub babcia emotka

Do teścia szybciej mówiłam tato, ale jakoś łatwiej mi to przyszło, bo do mojego ojczyma też tak mówie ( wychowywał mnie od dziecka) i nie wiem czemu ale szybciej mi to przyszło

Ale skąd się to bierze? Są z nami, w sumie ich lubimy i dlaczemu? Ja nie potrafię się przemóc. I nie chcę się starać. Mama=Mama, Tata=Tata (ojczym liczony tak samo).

0 0