Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: bubulina
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moja znajoma tez chyba miała to badanie, i córeczka zdrowiutka
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie. Będzie dobrze, myśl pozytywnie.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: prodiament
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: katrin22
Gość: size
Keiti78zg całym sercem życzę Wam, by wszystko ułożyło się dobrze.
Będę trzymać kciuki i dopingować wszystkimi siłami. Jak my wszyscy tutaj.
Przesyłam wirtualne
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My już kupiliśmy wszystko wydaliśmy kupe kasy, faktur nie brałam, bo niepotrzebne a okazało się,że gdybym przedstawiła faktury w męża pracy, to mogłabym starać się o jakiś dodatek jednorazowy
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.poradn...-mlodziezy-0-15.html
Gość: dianek
kali, jeśli macie paragony na kupione rzeczy - to możecie wziąć jeszcze faktury
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: agasiam
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malutka ja tak samo robiłam, a nawet paragony nie zawsze przysyłali, niby wpłaciłam przez płace z allegro, ale szukałam info i wszędzie piszę to jest traktowane jak paragon, ale trzeba od razu zgłaszać żeby wystawiali faktury.
Ty pracujesz w państwówce ? może dowiedz się czy u Ciebie też czegoś nie ma, bo nas zaskoczyli tym
agasiam na osobę fizyczną z tego co kojarze nie musi być imienna, a jesli tak to muszą być nasze dane
Kolejny dzień ledwo funkcjonuje tak mnie głowa boli
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szkoda, że tak późno mówisz bo kupowaliśmy różne rzeczy. A ostatnio nawet w głupim Auchan na dzieciowe wydałam ponad 200zł.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie polecam tej agencji
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niby dużo nie dają, ale skoro można skorzystać to czemu nie, każda stówka się przyda
Jak coś powiedzieli,że faktury mogą mieć nawet termin po porodzie, więc teraz jak będę cokolwiek kupowała to muszę pamiętać o fakturach
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A paragonów Ci nie przyjmą? tylko faktury?
Agusia147 dlaczego nie polecasz? przecież pisałaś że tam Twoja koleżanka pracuje czy to prowadzi, to nie wiedziałaś jak to wygląda?
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie nie poleca żeby konkurencji sobie nie robić
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane