Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: dianek
no z tych rzecz to dla nas jest może ze 3-4 sztuki - o ile przyjdą
reszta na firmę, choć sporo wiem, że znajomi wezmą bo im się nie chce polować
Gość: quaqua
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taaa chciałabym
Leże zawinięta w kocyk i nadzoruje montaż szafy
I jeszcze myślę co by tu zrobić,żeby zakupy same do mnie przyszły, bo sama nie mam siły się kulać, a przydałoby się jakiś obiad chłopakom zrobić
Gość: quaqua
buuu.... a już myślałam, że to cisza przed burzą
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co z tego, że skurcze mnie męczą non stop, jak takie nie na porodówkę
Gość: rachel
Ja w zeszłym roku 13 o 23 trafiłam na porodówkę - jutro mamy roczek:) już nie mogę się doczekać:)) Pierwszy prezent dostaniemy od rossnetu - przytulankę i karty - miło z ich strony:))
eh kali, miałam to samo
skurcze owszem, ale nie porodowe bo szyjka nie miała zamiaru się sama ruszyć
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz polazłam, a raczej pokulałam się do sklepu na zakupy, tylko nie dźwigałam zakupów, a zgarnełam sąsiada po drodze to targania
Tyle wytrzymałam to i jeszcze chwile wytrzymam mimo,że już straaaasznie ciężko
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
wiecie gdzie kupić pampersy active ale te takie majtkowe? (pants boy)
są w almie, ale znaleźliśmy tylko opakowania po 24szt i cena była z kosmosu
to są jedyne pieluchy, których młody nam nie przelewa i są w stanie nam wytrzymać 3h jak jesteśmy poza domem i nawet jedną nockę nam wytrzymały... tylko ich kupić nigdzie nie mogę
majówka się zbliża, jednorazówki potrzebne, a tu taka lipa
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pobiegałabym po schodach, ale boje się,że bardziej ucierpi na tym mój kręgosłup, który ledwo zipie, niż wywoła to większe skurcze.
Tłumacze sobie,że mały nie jest gotowy jeszcze
Jednak to jest termin z pierwszego usg więc też różnie to bywa
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja ich nie widziałam nawet w marketach w ostatnim czasie
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: katrin22
Kubuś tak feralnie upadł, że nadział się wargą (między wargą dolną a brodą)na kant ściany, przebił na wylot skórę, bo ząbki ostre. Pojechaliśmy na pogotowie i na chirurgii zszyli to miejsce, ma 2 szwy. On płakał, ja płakałam, bo stałam wtedy przy Nim jak się przewrócił
Mam nadzieję, że będzie tylko ślad niewielki. Dobrze, że trafiliśmy na dobrego chirurga i na miłe pielęgniarki. Trzymały dziecko przy zszywaniu, ja musiałam wyjść, bo zemdlałabym. Mam na dzisiaj dość, pociesza mnie, że nosem nie uderzył i że Kubuś zachowuje się jakby nic się nie stało. Jedynie spać nie mógł, dopiero teraz zasnął.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szukaj w realu, u nas są i są też w tesko.
Ale to nie zasuwanie po schodach tylko zbieganie w dół a właściwie zeskakiwanie
Biedactwo, utul go i ucałuj.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety to może i pierwsza, ale pewnie nie ostatnia rana wojenna.Ty będziesz to pamiętała,ale Kubuś jeszcze troszkę i zapomni i znowu będzie wariował
agusia mi przyspieszyło skurcze z Domiśkiem ( chociaż i tak wszystko szybko się rozwijało) skakanie po schodach i bardziej skupiałam się na wchodzeniu, niż schodzeniu
Ehhh ja naiwnie myślałam,że montaż szafy to takie hop-siup
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Benek od 3 dni chodzi z siniakiem na pół policzka
w rodzinie męża za to chodzi historia jak to jego brat sobie głowę rozbił - robili z moim mężulem salta (M. miał 6, brat z 10 lat) na materacu - oczywiście kto dalej
no i brat męża trochę za daleko poleciał, zrobił salto i przy wyjściu z fikołka wywalił czołem w regał
oczywiście w ryk, cała twarz we krwi, koszulka, oczy zalane, leje się po podłodze, taki rozbeczany, zakrwawiony wbiegł do salonu gdzie była teściowa - oczywiście wpadła w panike, pogotowie te klimaty
a co się stało? w sumie nic, jeden łuk brwiowy rozcięcie 0,5cm, drugi 15cm, w sumie 5 małych szwów, a krwi było jakby sobie czaszke rozwalił
mam nadzieje, że Benek mi takich rzeczy serwował nie będzie
Gość: katrin22
Kasiu, jestem świadoma, że dziecko bez upadków, siniaków itp się nie uchowa, ale serce boli, jak słyszy się płacz dziecka. Mam nadzieję, że dużej blizny nie będzie, bo przebicie jest na pół centymetra, nie ma dużej opuchlizny, nawet ten szew jest pod wargą schowany.
A Ty jak się czujesz?