Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak pojechałyśmy w tamtym roku wszystkie razem na urlop to myślałam,że obie zrzucę z najwyższej góry w przepaść
Ehh Dominik ma limo giganta na oku coś czuje,że jutro będzie miał piękne fioletowe oko
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: size
Kalisto, tu się zgodzę, siostra walczy o porozumienie między swoimi chłopakami - 19 i 13 lat. I jest kiepsko. Walczą o wszystko, starszy nie potrafi kompletnie odpuścić - gdzieś jest błąd w wychowaniu, Młody chciałby akceptacji brata,ale że jej nie ma to wytacza straszne wojny. Póki co u nich nadal trwa ZŁOOO...
Rodzic może/powinien? ukierunkować jakoś uczucia. Ale czy zawsze się to da zrobić?
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślę podobnie.
Nie będę się wgłębiać w temat bo mnie nie dotyczy. Myślę, że masz całkowitą rację.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Będzie dobrze
Edycja kosztowała mnie multum wykasowanej treści
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps pewnie,że będzie dobrze
I super, bo to do Ty było
Mam otwarte napisane okno obok
Co do reszty:
:):):)
Jak Dominik zacznie uczyć Młodszego tańczyć to będzie wesoło
Bartoszek, poza warsztatem, będzie miał (oprócz trenera
I super, bo to do Ty było
Mam otwarte napisane okno obok
Co do reszty:
:):):)
Jak Dominik zacznie uczyć Młodszego tańczyć to będzie wesoło
Bartoszek, poza warsztatem, będzie miał (oprócz trenera
Miłej nocki
Gość: dianek
ano, mirena
tylko nie wiem czy już, czy za 2-3 miesiące (miało być już, ale 2 tygodnie temu coś mi hormony zwariowały, chyba będę musiała znowu badania porobić
co do tej różnicy wieku
między mną, a moją siostrą jest niecałe 3,5 roku. Kontaktu ze sobą nie miałyśmy nigdy żadnego. Wieczna wojna, brak wspólnych zabaw od małego. Rodzice starali się jakoś nas zbliżyć, ale się nie dało - mamy kompletnie różne charaktery. Ja jako dziecko wspinałam się po drzewach, brałam z chłopakami w piłkę, bawiłam się samochodami itp., moja siostra w tym czasie stroiła swoje lalki w sukienki lub razem z koleżankami na wzajem robiły sobie jakieś fryzury
z biegiem czasu ta różnica się nie zacierała - ja się zajawiłam wspinaczką, sportami ektremalnymi, górami, sis natomiast wolała modę, wizaż, szybko kosmetologia jej wpadła w oko, chemia kosmetyczna
bez względu na to ile by było różnicy wieku między nami - i tak nie byłoby o czym gadać
w sumie dopiero jak ona poszła na studia to się znalazły wspólne tematy - jak uczyć się do kolosów, jak przepchnąć pierwszą sesję, radzić sobie ze stresem, jak sobie poukładać wszystko, żeby jakoś przeżyć od tej 8-20 na uczelni (obie miałyśmy dość ciężkie kierunki studiów)
jak jej się dzieć urodzi to pewnie znów się pojawi wspólny kolejny temat
ale dzieciństwo...
dobra, wracam do roboty, jak ktoś jeszcze chętny na zakupy u mnie to piszcie, cenki do negocjacji (allice dzisiaj powinna mieć paczuszkę to powie czy zadowolona, czy nie
Gość: allice
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.ccc.eu...s/catalog/all/310638
choć wahałam się jeszcze nad takimi fajnymi z smyka sandałkami ale zwyciężyła w tych wkładka profilowana której nie było w tych bucikach z smyka.
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Bardzo fajne
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mam pytanie co sądzicie o takim rowerku biegowym - bo dużo takich widziałam w sklepach
http://allegro.pl...lly-i3219723765.html
Czy lepiej metalowy taki bardziej rowerowy
http://allegro.pl...ony-i3223666837.html
Na takim Chicco wczoraj widziałam chłopczyka -miał 3 lata ale podobno od zeszłego roku na nim śmiga a więc od 2 roku.
Bo myślę że gdy Mikuś będzie mial 2 lata trzeba bedzie coś nabyć ale teraz robię już rozeznanie
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odnośnie rowerka biegowego, to gdzieś widziałam taki "rosnący" z dzieckiem, czyli by posłużył dłużej. Ale mnie samej się bardziej podobają te drewniane, mimo, że chyba są mniej trwałe.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kasiu ja własnie nie wiem jakie lepsze wiec pytam.
Ale poki co do 2 lat możemy się obyć bo mamy taki mały 3-kołowy Smoby i fotelik rowerowy z kaskiem dla Mikusia na mój rower więc jesteśmy "zroweryzowani"