Konkursowiczki w ciąży

agusia147

#5658590 Napisano: 21.05.2013 23:54:55
Prodiament żyjesz?
0 0

Gość: size

#5658592 Napisano: 21.05.2013 23:58:26
agusia147 napisał(a):

Prodiament żyjesz?

Wyjęłaś mi pytanie z ust emotka
0 0

kalisto1986

#5658605 Napisano: 22.05.2013 00:39:16
bridget napisał(a):

dziewczyny moze znacie jakas fajan literature dla 6 - latka?:) zamowiłam własnie 4 , ale tak na przyszłosc, cos madrego z puenta do kontynuowania, wciagajaca:) z innych mi smyk powyrastal,co najwyzej do basni wracamy..

u nas królują wszelakie encyklopedie, tylko to typ, który uwielbia oglądać programy przyrodnicze, naukowe i wszelkie ciekawostki.

A może znacie jakieś fajne książki z serii jak narysować itp ? Ma kilka z serii, która była w lidlu, poza tym 2 już takie trudniejsze, ale całkiem fajne z czego jedna taka nie dzieciowa, ale ostatnio przybąkiwał,że przydały by sie jakieś nowe.
Najlepiej nie o rysowaniu zwierząt bo właśnie takie ma. Zdecydowanie mogą być dla starszych, abym tylko wiedziała co szukać

A co do Prodiament myślę,że jak urodzi na pewno nas poinformuje
0 0

Gość: dianek

#5658636 Napisano: 22.05.2013 07:46:14
o, znalazłam ten wątek
tutaj: http://chusty.inf...niej-oklepane/page93
jest wielki spis fajnych książek
tylko się trzeba naczytać, można też zapytać i szybko ktoś odpowie emotka
0 0

bobilcia

#5658637 Napisano: 22.05.2013 07:49:51
od dzisiaj przeceny w C&A

http://www.c-and-...%B3w/Niemowl%C4%99ta
0 0

Gość: prodiament

#5658643 Napisano: 22.05.2013 08:10:24
size napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Prodiament żyjesz?

Żyję, żyję emotka Julia uznała chyba, że ona będzie z tych kobiet, co się zawsze wszędzie spóźniają i jest "ponad terminy" emotka
Dzisiaj po obiedzie wybieram się na kolejne KTG - zobaczymy, co tam u niej słychać w apartamencie ciążowym.
0 0

bridget

#5658895 Napisano: 22.05.2013 13:15:48
dzieki zamowiłam kilka w empiku poza tym w empiku z okazji dnia dziecka jest przecena 55% na polscy poeci dzieciom, dokupiłam tez piaskowego wilka 2 czesc i prawdziwe wymysły , konczymy czytac 1 czesc, i zamowiłam troche astrid lingren

ja dzis po glukozie na czczo, po godzinie i po 2 , masakra tam wytrzymac tyle, jak robiłam przy wikim tosobie łaziłam po miescie a teraz mam siedziec i czekac , zreszta wtedy glukoze miały labolatoria a teraz trzeba było w aptece, w piatek wyniki i usg połowkowe...Prodiament to czekamY:))

kolejny zakup to bedzie MIkołajek
0 0

bridget

#5658899 Napisano: 22.05.2013 13:16:49
dianek napisał(a):

o, znalazłam ten wątek
tutaj: http://chusty.inf...niej-oklepane/page93
jest wielki spis fajnych książek
tylko się trzeba naczytać, można też zapytać i szybko ktoś odpowie emotka

trzeba sie zarejestrowac i maja jakis bład jak to chce zrobic
0 0

agusia147

#5658926 Napisano: 22.05.2013 13:40:18
prodiament napisał(a):

size napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Prodiament żyjesz?

Żyję, żyję emotka Julia uznała chyba, że ona będzie z tych kobiet, co się zawsze wszędzie spóźniają i jest "ponad terminy" emotka
Dzisiaj po obiedzie wybieram się na kolejne KTG - zobaczymy, co tam u niej słychać w apartamencie ciążowym.

Hehe to wam kobietka każe na siebie czekać. Panowie też są spóźnialscy, mój się spóźnił 10 dni.
0 0

emotka

#5658953 Napisano: 22.05.2013 14:06:13
Moja córeczka się pospieszyła dwa tygodnie. Więc spóźnialstwa po mamusi nie odziedziczyła. Raczej, po tatusiu, musi być koniecznie przed czasem... Ona wogóle narazie wydaje się być cała tatusiowa... Po mnie widzę tylko długie smukłe dłonie i długie palce u rąk i stóp i wąskie długie płytki paznokciowe. Zawsze od wszystkich słyszałam, że z takimi dłońmi powinnam być pianistką albo modelką dłoni. Nie jestem... Może Emilka... Choć talentu muzycznego nie ma po kim odziedziczyć, prędzej plastyczny, po babci...
0 0

benasia

#5658957 Napisano: 22.05.2013 14:08:57
niemowlęta się zmieniają z tygodnia na tydzień aczkolwiek z reguły chyba jest tak że jak się urodzą są podobne do ojców, potem się zmieniają emotka
0 0

kalisto1986

#5659082 Napisano: 22.05.2013 16:20:56
Tusiu też ma długie paluszki i duże stopki, może będzie wysoki w przeciwieństwie do rodziców emotka
Urodził się kropla, w krople Domiś, różnił się tylko tym,że miał drobniejszą główkę, ale teraz zdecydowanie zmienia się. Przede wszystkim rośnie na długość, ale nawet zachowanie jedynie podobnie do Domiśka uczy się nowych rzeczy, bo np obroty z plecków na brzuszek i odwrotnie Domiś też zaczął tak szybko, za to Domiś był dużo spokojniejszy, za to później to nadrobił emotka
0 0

Gość: prodiament

#5659278 Napisano: 22.05.2013 20:40:31
Dzisiaj zaliczone kolejne KTG + badanie na samolocie + USG. I znowu mnie wysłali do domu - niby mi jakies minimalne skurcze wyszły na KTG, ale ich nie czuję, przez szyjkę ginekolog z trudem przecisnęła dwa palce, ale za to była zadowolona, że szyjka miękka - może wiesiołek choć trochę zadziałał emotka
Mam się zjawić na KTG znowu za dwa dni.
0 0

Gość: quaqua

#5659285 Napisano: 22.05.2013 20:46:20
kalisto1986 napisał(a):

Urodził się kropla, w krople Domiś, różnił się tylko tym,że miał drobniejszą główkę, ale teraz zdecydowanie zmienia się.

U nas to samo. Jak po cięciu podali mi malutką do pocałowania to normalnie deja vu miałam emotka A teraz z dnia na dzień zmienia się niesamowicie.

kali Twój Bartuś to strasznie szybko zaczyna wyczyny sportowe czynić emotka Moja Izula ma 2,5 miesiąca i dopiero coś zaczyna kombinować z obrotami, a od tygodnia główkę na brzuszku utrzymuje w górze.
0 0

kalisto1986

#5659320 Napisano: 22.05.2013 21:25:19
u nas już podnosi główkę, ale nie utrzymuje jej długo. Tylko,że ja i mąż też bardzo szybko gimnastykowaliśmy się, mąż poszedł jak miał 7 miesięcy, a urodził się w 6,5 miesiącu ciąży, ja też szybko poszłam. Dominik jak był w wieku twojej to po pokoju kulał się z jednego końca na drugi, jak miał koło 5-6 miesięcy to raczkował, a 8 to biegał ... ale nie wiem czy nie łatwiej jak później dzieci chodzą, później łapią kontuzje emotka
0 0

Gość: allice

#5659354 Napisano: 22.05.2013 22:21:22
Wow kali to masz sprinterów emotka Moje dzieciaczki to raczej leniwce. Synek zaczął chodzić jak miał około 14 m-cy. Małgosia też nie będzie lepsza ma 8 miesięcy i dopiero próbuje siadać. Przewraca się z plecków na brzuszek też sporadycznie i to najczęściej jak ma zaparcie o szczebelki łóżeczka. O raczkowaniu nawet nie myśli emotka
0 0

agusia147

#5659445 Napisano: 23.05.2013 07:33:40
allice napisał(a):

Wow kali to masz sprinterów emotka Moje dzieciaczki to raczej leniwce. Synek zaczął chodzić jak miał około 14 m-cy. Małgosia też nie będzie lepsza ma 8 miesięcy i dopiero próbuje siadać. Przewraca się z plecków na brzuszek też sporadycznie i to najczęściej jak ma zaparcie o szczebelki łóżeczka. O raczkowaniu nawet nie myśli emotka

Kamiś to w wieku 8 miesięcy chodził przy meblach normalnie. Co dziecko to inne emotka
0 0

Gość: allice

#5659460 Napisano: 23.05.2013 08:33:07
agusia147 napisał(a):

allice napisał(a):

Kamiś to w wieku 8 miesięcy chodził przy meblach normalnie. Co dziecko to inne emotka

Wiesz Aga ale ja to nawet wolę, że tym moim szkrabom sie nie śpieszy do chodzenia. Teraz to jeszcze gdzie posadzę tam siedzi (najwyżej krzyczy, że się nie podoba), a jak zacznie sie przemieszczać to już będzie ciągła gonitwa i asekurowanie.
0 0

agusia147

#5659493 Napisano: 23.05.2013 09:19:20
allice napisał(a):

agusia147 napisał(a):

allice napisał(a):

Wiesz Aga ale ja to nawet wolę, że tym moim szkrabom sie nie śpieszy do chodzenia. Teraz to jeszcze gdzie posadzę tam siedzi (najwyżej krzyczy, że się nie podoba), a jak zacznie sie przemieszczać to już będzie ciągła gonitwa i asekurowanie.

Ojj wiem, wiem emotka Też bym wolała, ale co na to poradzę, jak mojemu nie chciało się siedzieć na tyłku. A co teraz w wieku 15 miesięcy odstawia to tylko my w domu widzimy: na kanapę, skok z kanapy na poduszki, na stolik wchodzi, potrafi sobie coś dostawić jak gdzieś nie sięga i dopiero na to stanąć, a mnie się tylko włos na rękach jeży jak pomyślę co może być jak spadnie. Dwa dni temu gniazdko całe ze ściany wydłubał - szczęście, że to od anteny i kabla sieciowego, a nie od prądu... Ale teraz jeszcze większe pilnowanie bo gniazdka niemal identyczne...
0 0

Gość: katrin22

#5659519 Napisano: 23.05.2013 09:47:57
allice napisał(a):

Mój Kubuś to też leniuszek był, jak miał prawie 14 miesięcy to dopiero zrobił pierwsze kroczki, a jak miał 9 m-cy, to stabilnie stał, raczkował i siedział. Za to teraz zamiast chodzić, to biega, czego skutkiem są siniaki na kolanach. Każde dziecko jest inne emotka
0 0