Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: prodiament
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz też lata, wspina sie, nie ma rzeczy dla niego niemozliwych i też dorobił się siniaków na nóżkach...
Ale nie mogę uwierzyć jak ten czas przeleciał od takiego maleństwa bezradnego do samodzielnego łobuziaka który wszystko sam
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: allice
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I troche mi wstyd bo jak w krótkich spodniach go puszczę to pomyślą ludzie, że nie wiadomo co się dziecku stało...
Ale póki co na wyjścia ubierał bermudy to nie widać było
abodak
Postów 2220
Data rejestracji 29.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
koledzy mojego synka wyglądają podobnie wiec ja nie mam wstydu puszczać synka w krótkich spodenkach
klik dla dzieci,to tylko chwilka http://www.dobryklik.pl/
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jaki to wstyd? Przynajmniej widać, że dziecko nie spędza całego dnia przed telewizorem
Moja 3-latka wiecznie ma siniaki na nogach, bo przecież musi sprawdzić czy da się zsiąść z jadącego roweru, jak daleko można skoczyć ze schodów, lub czy da się wbiec po drabince na zjeżdżalnię... Już przestałam się tym przejmować, chodzi w sukienkach i krótkich spodenkach, a siniaki tak szybko znikają jak szybko się pojawiły
- Wiesz mama ja tarłem ogórki na tarce, a tu nagle patrzę, a tu moje nóżka tak wywija i wywija, no i się obtarłem...
Myślałam, że padnę...
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak jak allice napisałaś, przynajmniej jak posadzisz to jedynie pomarudzi, a tak to trzeba ganiać
Mówicie o 3 latkach z sianiakami ? Później już jest tylko gorzej
Normalnie cycki opadają do ziemi z jego pomysłami, a ostatnio jak weszłam szybciej na jego trening i zobaczyłam jak robi salta .... to szybko się wycofałam
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pierwszy tekst mojego to jak byli z tatą na spacerze i czarne chmury napływały, więc mój mówi- choć synku wracamy do domu, bo zaraz nas burza złapie.
Na co mały z poważną miną- tatoooo przecież burza nie ma rączek
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: quaqua
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I co mogę stwierdzić dwójka dzieci max mi starczy
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziś miałam go w supermarkecie w jego spacerówce ale znudziło mu się i zaczął wychodzić mi z pasów...
W sumie jak sama jestem z nim na zakupach lub z męzem to jest ok i grzeczny w miarę ale tak jak on ma motywację do rozrabiania bo kuzynostwo obok jest to masakra wtedy i nie chce być grzeczny...
Jedynie jak bym była czasem z nim sama na zakupach to mam problem po zakupach bo on nie zawsze ma ochote wracać do auta i do swojego fotelika...
Najchętniej siedziałby za kierownicą
Już nie wspomnę, że poszliśmy do Orseya a tam mu się zachciało pociągnąć za taki duży baner na wystawie i oczywiście on spadł z wielkim hukiem.
Po wczorajszych zakupach mam dość.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane