Konkursowiczki w ciąży

Gość: rachel

#5669392 Napisano: 05.06.2013 11:09:05
Dianek...a ja rozuemiem jak mozna nie mieć telewizora i rozumiem że można nie sprzątać, choć sama nie mogłabym raz w tygodniu nie posprzątać porządnie mieszkania.
0 0

kalisto1986

#5669600 Napisano: 05.06.2013 14:31:53
ja też jestem mol książkowy, ale ostatnio nie mam ochoty w ogóle czytać ( co jest nienormalne u mnie), leży książka nawet nie otworzona i zamiast się zabrać to wole odpalić jakiś film, nad którym nie muszę myśleć.Ja nie musze w tygodniu gotować (chyba,że mamy ochote na jakieś konkretne danie), sprzątamy też jak nam się chce emotka ale mały ostatnio zrobił się totalnie mamy synuś i myli chyba noc z dniem emotka dlatego chodze normalnie do tyłu, a jeszcze Domisia wozimy/prowadzamy 4 razy w tygodniu na treningi co nam totalnie dezorganizuje dzien Kolano o którego stan bałam się w ciąży wtedy dało rade, a teraz daje mi tak popalić,że ledwo chodze, a jeszcze mnie dzisiaj działka czeka ....
już nie wspomne o konkursach
0 0

dolly

#5669633 Napisano: 05.06.2013 14:57:17
beniaminowa napisał(a):

quaqua napisał(a):

A ja Wam powiem, że przy jednym dziecku byłam totalnie niezorganizowana, a teraz przy dwójce i ogarnięte mieszkanie, obiad ugotowany i chwila dla siebie nawet jest. Ale ja tak mam, że im więcej do zrobienia, a mniej czasu to lepiej mi to wychodzi.

Hehhe mam dokładnie to samo. Przy pierwszym totalny sajgon, a teraz mieszkanie wysprzątane, obiad ugotowany i dzieciaki ogarnięte ale czasu dla siebie niestety mniej emotka

mówicie emotka emotka emotka
Kalistoooooo, potwierdzisz? emotka
0 0

Gość: katrin22

#5669647 Napisano: 05.06.2013 15:07:24
Ja przy jednym gagatku ledwo zdążam ze wszystkim emotka
0 0

kalisto1986

#5669687 Napisano: 05.06.2013 15:35:16
dolly napisał(a):

beniaminowa napisał(a):

quaqua napisał(a):

A ja Wam powiem, że przy jednym dziecku byłam totalnie niezorganizowana, a teraz przy dwójce i ogarnięte mieszkanie, obiad ugotowany i chwila dla siebie nawet jest. Ale ja tak mam, że im więcej do zrobienia, a mniej czasu to lepiej mi to wychodzi.

Hehhe mam dokładnie to samo. Przy pierwszym totalny sajgon, a teraz mieszkanie wysprzątane, obiad ugotowany i dzieciaki ogarnięte ale czasu dla siebie niestety mniej emotka

aaa wiesz,że tak emotka teraz mam dni lenistwa/nieróbstwa, ale jakoś łatwiej mi było się ogarnąć, chociaż jak teraz Domiś zaczął chodzić do tej drugiej szkoły tańca to gorzej ze sprzątaniem, ale nadrabiamy w piątek i sobote.
Mnie demotywuje obecność męża, bo szlak mnie trafia jak ja sprzątam, on niby też ale nie po mojej myśli emotka ale jak zdarzy się,że ma dniówkę to, aż chce mi się robić
0 0

dolly

#5669694 Napisano: 05.06.2013 15:38:54
udam, że tego nie czytałam emotka
0 0

kalisto1986

#5669698 Napisano: 05.06.2013 15:41:30
dolly napisał(a):

czemu ? Jeśli chodzi o drugie, to przecie i tak "widzę" jak ta myśl tłucze Ci się ciągle po głowie emotka
0 0

dolly

#5669700 Napisano: 05.06.2013 15:43:47
kalisto1986 napisał(a):

dolly napisał(a):

czemu ? Jeśli chodzi o drugie, to przecie i tak "widzę" jak ta myśl tłucze Ci się ciągle po głowie emotka

że komu, że mnie? emotka
0 0

Gość: dianek

#5669705 Napisano: 05.06.2013 15:46:55
dolly, ja na Twoim miejscu zaczęłabym się bać emotka :P

kalisto, książke sobie przeczytaj, od razu Ci się lepiej zrobi emotka emotka

tylko nie trylogię czarnego maga, ja od 2 dni nie mogę przestać myśleć o Akkarinie i Sonei, rozkminiam alternatywne zakończenia i w ogóle emotka trylogie zdrajcy muszę kupić - zaraz mi się lepiej zrobi emotka

btw - chce ktoś ciasto z rabarbarem? emotka stwierdziłam, że jak już mi się tak strasznie pracować nie chce to może chociaż coś upiekę, zjemy i będziemy grubi emotka
0 0

agusia147

#5669711 Napisano: 05.06.2013 15:51:51
dianek napisał(a):

dolly, ja na Twoim miejscu zaczęłabym się bać emotka :P

kalisto, książke sobie przeczytaj, od razu Ci się lepiej zrobi emotka emotka

tylko nie trylogię czarnego maga, ja od 2 dni nie mogę przestać myśleć o Akkarinie i Sonei, rozkminiam alternatywne zakończenia i w ogóle emotka trylogie zdrajcy muszę kupić - zaraz mi się lepiej zrobi emotka

btw - chce ktoś ciasto z rabarbarem? emotka stwierdziłam, że jak już mi się tak strasznie pracować nie chce to może chociaż coś upiekę, zjemy i będziemy grubi emotka

to rzuć kawałek po kablu. Nie jestem na diecie to co się będę emotka
0 0

beniaminowa

#5669715 Napisano: 05.06.2013 15:54:49
dolly napisał(a):

Czytaj czytaj i wyciągaj odpowiednie wnioski emotka Czekamy na Twoje wrażenia jak to jest z organizacją czasu przy 2 emotka
0 0

dolly

#5669720 Napisano: 05.06.2013 15:57:40
beniaminowa napisał(a):

dolly napisał(a):

Czytaj czytaj i wyciągaj odpowiednie wnioski emotka Czekamy na Twoje wrażenia jak to jest z organizacją czasu przy 2 emotka

to ja skorzystam i pójdę emotka

paaaaaa
0 0

kalisto1986

#5669722 Napisano: 05.06.2013 16:01:00
dolly taaa, bo Ty na łatwizne chcesz iść i Bartusia zawinąć emotka

dianek ja czytam ebooki, ale to dla mnie nie to co książka

Dziewczyny można jakieś maści przeciwbólowe używać karmiąć ? Bo tak mi kolano daje popalić,że będę wyła zaraz emotka
0 0

Gość: dianek

#5669730 Napisano: 05.06.2013 16:07:37
maść żmijowa jest świetna, ale nie mam pojęcia, czy można stosować karmiąc

ja ebooków nie czytam raczej, ja z tych szurniętych, co muszą mieć książkę na papierze... jeszcze najlepiej z twarda okładką emotka

tak samo gry... nie lubię tych ze steama cz origina, muszę mieć pudełko i kropka
a najchętniej to w ogóle edycję kolekcjonerską emotka

dobra, idę podgrzać obiad rozbujnikowi, bo zaraz mi tu wpadnie ze żłobka i będzie awantura że obiadku nie ma emotka
0 0

Gość: tato999

#5669733 Napisano: 05.06.2013 16:15:52
kalisto1986 napisał(a):

dolly napisał(a):

beniaminowa napisał(a):

quaqua napisał(a):

aaa wiesz,że tak emotka teraz mam dni lenistwa/nieróbstwa, ale jakoś łatwiej mi było się ogarnąć, chociaż jak teraz Domiś zaczął chodzić do tej drugiej szkoły tańca to gorzej ze sprzątaniem, ale nadrabiamy w piątek i sobote.
Mnie demotywuje obecność męża, bo szlak mnie trafia jak ja sprzątam, on niby też ale nie po mojej myśli emotka ale jak zdarzy się,że ma dniówkę to, aż chce mi się robić

moja mama miała nas 3 rok po roku emotka i nie było pampersów, chusteczek nawilżanych czy gotowych dań emotka i zawsze miała sprzątnięte i ugotowane a do tego jeszcze chodziła do pracy emotka to się nazywa zorganizowanie emotka
0 0

beniaminowa

#5669737 Napisano: 05.06.2013 16:19:53
dolly napisał(a):

beniaminowa napisał(a):

dolly napisał(a):

to ja skorzystam i pójdę emotka

paaaaaa

emotka Żeby nie było że ja to jakoś złośliwe czy coś emotka dolluś pamiętaj emotka http://youtu.be/UhyeywiEzKo emotka
0 0

agusia147

#5669774 Napisano: 05.06.2013 17:09:45
dianek napisał(a):

maść żmijowa jest świetna, ale nie mam pojęcia, czy można stosować karmiąc

ja ebooków nie czytam raczej, ja z tych szurniętych, co muszą mieć książkę na papierze... jeszcze najlepiej z twarda okładką emotka

tak samo gry... nie lubię tych ze steama cz origina, muszę mieć pudełko i kropka
a najchętniej to w ogóle edycję kolekcjonerską emotka

dobra, idę podgrzać obiad rozbujnikowi, bo zaraz mi tu wpadnie ze żłobka i będzie awantura że obiadku nie ma emotka

Ja tam patrzę, coby zawsze jak najtaniej kupić. Książki kupuję często na promocjach/wyprzedażach, a potem jeszcze pół rodziny czyta. Zastanawiam się nad kupnem niedrogiego czytnika ebooków ale nie wiem jakie są naj naj. Może któraś ma i może polecić?
0 0

Gość: quaqua

#5669789 Napisano: 05.06.2013 17:20:20
kalisto1986 napisał(a):

Dziewczyny można jakieś maści przeciwbólowe używać karmiąć ? Bo tak mi kolano daje popalić,że będę wyła zaraz emotka

Ja przy pierwszej córze miałam rwę kulszową i kilku lekarzy się pytałam to nie pozwalali niczym smarować emotka
0 0

Gość: agasiam

#5669885 Napisano: 05.06.2013 18:44:56
Dziewczyny pozdrawiam z Międzyzdrojów. Zrobiłam sobie tygodniowy odpoczynek nad morzemPogoda super uciekliśmy od deszczu krakowskiego. Dianek odezwę się po powrocie. Młody zachwycony i to jest najważniejsze.
0 0

bridget

#5669931 Napisano: 05.06.2013 19:40:05
agasiam to bede koło Ciebie w piatek jade do Świnoujscia i juz nie wiem co pakowac dla młodego:D, co z lekow? chyba zamroczona jestem:D
0 0