Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
Agusia pytałaś o znieczulenie przy CC, to raczej jest inne niż to znieczulenie przy sn, bo ja nie czułam nic od piersi w dół, okropne uczucie, ale wbijanie igły nie zrobiło na mnie wrażenia, gorszy był cewnik i tlen, bleh.. Otępiała też byłam, nie mogłam normalnie mówić, ale wiedziałam co i jak.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzisiaj wyszłam z pokoju, Bartuś bawił się na podłodze na macie (dokładnie na jej środku), nagle słysze wrzask, biegiem do pokoju, a tu Bartuś oburzony, bo skulał się z maty na podłogę, a tam przecież zabawek nie ma
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałam nadzieje,że nie pójdzie w ślady brata - Dominik też koło 3 miesiąca kulał się po całym pokoju, coś koło 6 miał jak raczkował, a 8 jak biegał
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój gagatek daje mi w kość, wszędzie wchodzi. Ostatnio przynosi mi wszystko co znajdzie np. jakiś paproch na dywanie, bo kiedyś zjadał
Co do nocnika, to unika go jak ognia (sika obok), a na nakładce siedzi, siedzi, schodzi i w tedy siiiiiiiiii, nawet jak sika mówi sobie "siiiii", mam nadzieję, że w końcu załapie, że lepiej w nocniku zrobić siusiu niż obok. Teraz jesteśmy u rodzinki więc dalsza nauka będzie jak wrócimy do domku.
Mojemu ząbki tak dokuczają, że płacze w nocy, a w dzień czasem taki marudny, że ledwo zipię, wtedy biorę Go na rower i jeździmy, bo w domu bym zwariowała.
Dziewczyny jak zachęcić dziecko do kubeczka, mój nie lubi wszelakich niekapków, umie z nich pić, ale woli się nimi bawić, chlapać itp. Kubek 360 to też dla Niego zabawa, a kubek z rurką to dopiero frajda, gryzie rurkę, dlatego też pije jak "dzidziuś" z butli
Gość: swibek
Katrin22 co do kubeczka to może poprostu dawaj mu w normalnym plastikowym czy z melaminy.. tylko małym żeby za dużo się nie wylało jak przechyli.. i oczywiście trzymaj i pomagaj, mój miał taki przeskok z butelki na normalny kubek.. na początek w kubeczku dawałam wodę albo słabą herbatkę coby się nie upaprał a potem jak nauczyl się tak przełykać to soki i mleko a butelke poprostu schowałam..
Pozdrawiam Was cieplutko!
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pamiętam jak z siostrą myłyśmy z nim u ortopedy jakoś jak skończył 6 miesięcy, lekarz go zobaczył i śmiał się,że mamusoa to się nabiega - no i nabiegała
A może z doidy będzie chciał pić ? To jest taki kopnięty kubek - krzywy
swibuś fajnie Cię widzieć
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: swibek
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chwal się, chwal, bo ja pamiętam twojego jak był jeszcze mały, pokaż jaki duży chłopak urósł
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a tak z innej beczki Małż kupił komode w ikeii do pokoju dziecięcego, złozył szkielet pozniej szuflady, i jak sie okazło jedna szuflada nie ma obiciówki w srodku mozna to jakos reklamowac? tzn sama szuflade ? do ikei mamy ponad 150 km i nawet nie mamy transportu by przewiezc ja w całosci?
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy dzisiaj jest jakaś emidemia odwiedzin ?
Miałam zapowiedziane 2 kuzynki, teraz zadzwoniła kolejna,że też chce dzisiaj przyjechać, wszystko ok, tylko ja mam 2 godziny, żeby skończyć ogarniać mieszkanie i lecieć do sklepu dokupić coś na grilla, bo byłam przygotowana na mniej osób, a gdzie jeszcze przygotować to wszystko ? wrrrrrrr
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Biedną ciężarną jeszcze męczyć nununu
Co do ciacha, to ja mam też w planie tu u rodzinki coś upichcić, ale z jagodami. Ja będę robić biszkopt na 4 jajach, na to wyleję gorącą masę budyniową ( 1/2 litra mleka, cukier do smaku, wanilia, 2 łyżki mąki ziemniaczanej, 2 łyżka mąki pszennej i 1/2 kostki margaryny)
Część mleka gotuję z cukrem, wanilią i margaryną, resztę mieszam z mąkami i robię budyń, jakby Ci się zważyło, to szybko mikser i jazda. Gorące wylewasz na biszkopt. Jak wystygnie to wylewasz galaretkę z owocami i gotowe. A jeśli chcesz coś szybkiego, to szukaj jogurtowca, ja jeszcze nie piekłam, ale w necie pełno przepisów.
aaaaaaaaa zapomniałabym, mam też przepis dla leniuszków, na drożdżówką, co sama się robi i zawsze udaje.
Do miski kolejno dajesz:
pokruszoną kostkę drożdży
1 szklankę cukru
1 cukier wanilinowy
1 szklankę ciepłego mleka
4 rozbełtane jajka
1 szklankę oleju
i na całość rozsypujemy 6 szklanek mąki pszennej
To ma stać pod przykryciem około 2h
Potem lekko mieszasz i wylewasz na wielką blachę, na to sypiesz owoce (ale nie za dużo), robisz kruszonkę i do pieca na około 435 minut na 160 stopni (zależy jaki piekarnik)
Kali Bartuś jest mniam mniam, słodziak kochany
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój tez wszystko przynosi mamie i jak mam kawę (oczywiście już chłodnawa) to każe mi pić i mi trzyma przy buzi żebym piła
Nosek pięknie się zagoił - ani śladu już po tygodniu
Kasiu a Kubuś umie pić z Watera? Bo z niego by tak szybko nie wylał, bo faktycznie w tym wieku troszkę nie wypada kawalerowi pić z butli
Mój pije z normalnego kubka z słomką a jak sie kończy picie to wtedy już normalnie pije z kubka sam
Ale water czy soczek z słomką zawsze na jakąs drogę jest
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.fotosi...ece9b640b9c5705.html
Moje dziecko ma już chyba bunt 2- latka, wszystko jest na NIE, a ja z dzieckiem jestem sama w ciągu dnia i jak już słyszę to jęczenie, to ulegam dla świętego spokoju byleby obiad jakiś ukręcić czy odkurzyć
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Waterr jest fajny, bo z tej butelki nieźle się trzeba namęczyć żeby coś wyciekło, ma zabezpieczenie przed wylewaniem.
Jutro jedziemy na cały dzień do aquaparku
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka