Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tam znieczulenie uważam za zło które boli np idąc do dentysty bardziej mnie boli znieczulenie niż to wszystko
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale wiesz w momencie bólu znieczulenie to tak jak etopiryna na ból głowy
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
więc i Tobie życzę takiego tempa
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiesz no chciałabym aby tym razem nawet jak ma tak kurewsko boleć to żeby bolało krócej a nie prawie dwie doby... Parę godzin, a nie... Wszyscy mówią, że znieczulenie spowalnia akcję porodową, być może ale na psychice było mi lepiej...
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do szpitala tu na nogach mam około kilometra
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie wróciłam z występu Ani mru mru, młoda śpi, a ja się zastanawiam co by tu robic
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chciałam zaproponować drugą młodą, lub młodego, ale to zdaje się jeszcze za wcześnie
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Taaak bo ból porodowy zagłuszył ból wbijania wielkiej i długiej igły w kręgosłup. Swoją drogą zastanawiam się czym znieczulają do cesarki? Czy to jest to samo znieczulenie? Bo powiem szczerze, że oprócz tego, że mniej bolało i trochę mnie otępiło to swoje ciało czułam świetnie....
Z tego co widzę żaden wózek nie wpadł forumowiczowi? Aż dziwne... Myślałam, że może mi się trafi, tak dawno nic tam nie wygrałam...
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam pytanie w kt tyg gdzies dziecko sie obraca główka w dół? Juz nie powiem gdzie go czuje <....> no i kurcze boli:(no i ta zgaga..., od kt tyg zaczelyscie chodzic na ktg?
swiat konkursów odchodzi niemal w zapomnienie, ale jakos wyrzutów nie mam:D , chociaz miło było jak cos wpadało:)
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moje już na połówkowym było do góry nogami, Kamiś jakoś w 30tyg. Ale tak na prawdę to w teorii do 32 tyg powinno fiknąć bo potem miejsca coraz mniej. Ale są dzieci co fikają na ostatnią chwilę.
Yhh ja mam zgagi ale to bardziej wina diety - piję colę, jem smażone - wszystko sprzyja. Ale Manti daje radę
U mnie się przyjęło, że pierwsze KTG w dniu terminu porodu, a kolejne co dwa dni.
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agusia ja uzywam Gaviscon - pomaga również, ale tak jak piszesz tez nie wzgardze cola i smazonym.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spokojnej nocki
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ktg jeśli wszystko ok to tak jak napisała Dolly od wyznaczonej daty porodu.
Dolly też nie lubiałam ktg, zwłaszcza,że Tusiu nie do końca był jeszcze obrócony ciężko było wyłapać tętno i trzeba było trzymać ciągle głowice ( zazwyczaj Tomkowi,aż ręce mdlały) i wbijać lekko je w brzuch