Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: beatris23
Gość: buskowianka
jak to co:2 berety i gumka
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
"jak to co:2 berety i gumka
haha tego się obawiam
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po prawej jest cytuj i tylko to sie naciska
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziewczyny? ile czasu się czeka na macierzyńskie? Złożyłam dziś wszystkie papiery.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Robię tak ale nie wychodzi
Gość: quaqua
no i wyszło
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Babskie gadanie
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
agusia mi wystarczy 6 z przodu i będę szczęśliwa, choć teraz mam już na "przedzie", ale marzy mi się 60kg, przy moich 167 cm wzrostu ta waga była idealna. W ciągu ostatnich 3 miesięcy schudłam 10kg, jeszcze z kilka kilo i będzie już super
NAjgorzej będzie to utrzymać w zimie
Gość: katrin22
eeee tam z chodakowską.... przy bobasie masa roboty, zrzucisz w oka mgnieniu, spacerki itp..
Ja teraz z moim śmigam na rowerze i spaceruję z wózkiem, wystarczy codzienny ruch, mniej słodyczy, dużo wooody i waga sama leci bez katowania się dietami, ja jem wszystko, ale się nie objadam na noc.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi waga zaczeła powoli stać w miejscu, odstawiłam napoje słodzone, a przede wszystkim cole, postawiłam na bardziej zdrowe jedzenie, trochę ruchu i waga znowu spada, aż miło. Zostało mi około 1,5 kg z ciążowych i tak z maks 5 z przed ciążowego sadełka i będę w 7 niebie
Popatrzcie jak świetnie opisane o wielo http://www.mumsfr...page=6#comment-54985
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przez 3 miechy po porodzie to ćwiczyć ani przeciążać się nie wolno. Koleżanka brzuszki tydzień po porodzie zaczęła robić i dostała krwotoku, trafiła do szpitala i ledwie ją odratowali. Lepiej nie kombinować. Ja dźwignęłam Kamisia i znowu brzuch boli, więc coś w tym jest. Nie dźwigam niczego prócz młodej.
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ups
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja położna powiedziała że przy sn do 3 miesiąca ćwiczenia to spacer i później nawet do 6 -12 miesięcy nie przeginać za bardzo.
Ja teraz powoli zaczynam, ale właśnie nie przeginając