Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Taki rozkładany do stolika i krzesełka odpada - mamy po Domiśku i nie chce drugi raz tak dużego
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam ten stolik po Domiśku, ale po pierwsze musiałabym poszukać śrubek, bo schowałam gdzieś "żeby nie zgubić"
A muszę już myślec o krzesełku, bo coraz bliżej rozszerzania diety
Gość: quaqua
U nas malutka (pół roku) znowu katar i kaszel złapała. I znowu nie do końca wiemy co robić, bo temperatury nie ma, więc do lekarza się nie pchamy w zarazy, ale męczy się bidula. Póki co daję wapno, nasivin, mucofluid i clemastin na noc. Może jakieś rady?
abodak
Postów 2220
Data rejestracji 29.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 19
keit pierwszy syn karmiony dwa lata-z butelki moim mlekiem.Kubus to samo,takze u mnie only laktator.Nie jest to wina moja ani synkow.Nie moga zlapac bo sutki wpadly mi do srodka a co do naszej sytuacji-wczoraj zdjeto mu werflonik,koniec antybiotyku,na rentgenie brak obrzeku zostal sluz w nosku.Ech powoli wylazimy z tego chorobska
klik dla dzieci,to tylko chwilka http://www.dobryklik.pl/
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja miałam tylko to duże, rozkładane do stolika i krzesełka, ale moi znajomi mają takie i to nawet dwa (jednego używa roczne dziecko, a drugiego 4-latek)
http://www.stokke...our-tripp-trapp.aspx
I ono dla mnie jest absolutnym hitem. Na serio rośnie z dzieckiem jest i dla malucha do karmienia i dla kilkulatka, krzesło przystawia się do stołu, zajmuje mało miejsca jest bardzo stabilne, trwałe i na serio wygodne i funkcjonalne.
Trochę kosztuje, ale można znaleźć używane, czasem na allegro, ale raczej na e-bayu. Jak będę miała w końcu drugie dziecko, to na pewno takie krzesełko kupię
doris1
Postów 1043
Data rejestracji 31.07.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Benasia - rób okłady Małemu. Ja kiedyś nie wierzyłam, ale gorączka naprawdę spada. Na czoło, możesz nawet na rączki. Z lekami nie ma co przesadzać. Jak nam pediatra zapodała dawkę, to Młoda dostała takiej wysypki, że podejrzenie było już na sepse
Keiti - może jednak Olinek przekona się do karmienia, jak raz załapie, to będzie już dobrze.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My mamy taki http://tablica.pl...galileo-ID220KT.html i jesteśmy bardzo zadowoleni.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też patrzałam na te coneco, na pewno tego typu chce, a je można dosuwać do stołu tak samo jak stokke
guagua antylopia totalnie nie podoba mi się,wiem,że jest polecany przy blw, ale nie, nie
koper ja nie rozmumiem tego fenomenu stokke, on też mi się nie podoba, fukcję ma podobne jak ten co pokazywałam - tzn też można go dosuwać do stołu, jak dobrze się ustawi to dziecko samo wejdzie i ta cena moim zdaniem nie jest tego warta - mimo,że identyczny mógłby mi zrobić tata - może się myle, ale to moje zdanie. Do tego przy blw nie wyobrażam sobie drewna.
Mam jeszcze miesiąc - tzn za miesiac zaczynam rozszerzać diete, do tego czasu chciałabym się zdecydować, chociaż już teraz babcie napomykają,że może one by kupiły, więc wole wiedzieć ile potrzebuje na krzesełko, czy naciągać je, czy będzie za drogie i pozostawić ten zakup nam
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.mulan....nia-milly-mally.html
I nic się z nim nie dzieje, a teraz jak Miki duży to do stólu dostawiamy i regulujemy wysokosc i pieknie je.
Wg mnie jest idealne. Nóżki mocne, siedzonko można łatwo wytrzeć gdy się pobrudzi - polecam!
doris1 wiem że okłady by były dobrym pomysłem ale mój sobie nie da zrobić, wczoraj probowałam ale był jeden wielki płacz. ostatecznie zrobilismy mu kapiel 2 stopnie mniejsza temp. od ciała... Ale i tak potem znow urosła temp.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz polozna? trzeba, warto, korzystać? do pracy tez chyba w ciągu 14 dni powinnam zglosic jaki biore macierzyński nie?
mi się marzy tripp trapp jest cudny i na długo starcza, a z tym dla niemowlaka to już odlot tylko cena kosmiczna:) jeszcze w razie w mysle u hucku czy jak to się to pisze kieds w Realu miał super cene.
Patrze na kremiki na necie zaraz cos zamowie dziekuje za super informacje w tym temacie size:)
Benasia zdrowka dla synusia
PS. Kiedy 1 spacer? zaczynamy od werandowania nie? kurcze niby 2 dziecko po 6 latach a ja jakas mało zorientowana:P
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spacerki ja bym zaraz zaczynała - jak bartuś się urodził pogoda była podobna do tej teraz i wyszliśmy chyba dzień czy 2 po wyjściu ze szpitala, na normalny spacer
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
abodak super ze i u Was się klaruje, mi tak szkoda Okraglinka bo już tyle razy miał wenflom i pokuty od pobierania krwi ze az się serce kraje....co do karmienia z 1 tez miałam medele i tez był problem z chwyceniem, ale laktator ładnie wyciąga sutek i wtedy może sprobuj małego przystawiać? laktator swietna sprawa szybko odciąga, z butelki szybko dziecko wypije, ale piers to piers , mam nadzieje ze uda mi się ciężkie chwile przezwyciezyc i się dostosujemy do siebie, wszak z Wikim 18 msc się karmiliśmy, a laktator uzywalam tylko ok miesiąca.
Okraglinek to trochę buntownik ale mowia ze to tez po lekach , antybiotykach, no i na pupci ma cos ale grzybicznego i wentylujemy smarujemy clotrimazolem i jeszcze jakims roztworem, to reakacja na antybiotyki , dostaje lakcid i nystatyne doustnie, ale skorka i tak podrazniona
teraz musze wpaść w jakiś rytm i dumam jak ubierać malucha żeby nie przegrzać i nie zaziebic:)
doris1
Postów 1043
Data rejestracji 31.07.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Keiti - ja werendowałam na początku, ale fakt, że wtedy temperatury były ponad -20. Teraz póki jeszcze ciepło wyszłabym po może tygodniu
Gość: quaqua
Ja na krostki okołodupne stosuję u małej probiotyk enteroacidolak, poleciła nam go pediatra, że ten konkretny skład ładnie pomaga i faktycznie. Popytaj, czy zamiast lakcidu nie możesz dać tego.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
BTW. Szlag mnie trafia przez ten pie***ony ZUS, no i becikowe...
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
keiti78zg co do położnej to zależy jak się czujesz jako mama w końcu to twoje 2 dziecko jak masz fajną babeczkę która uważasz że coś ci pomoże to czemu nie
Super że wychodzicie nie ma jak w domu
Może tu coś znajdziesz:
http://tablica.pl...rty/?q=moj%C5%BCesza
benasia u nas też młody nie pozwoli sobie na żadne okłady. Weź go ubierz tylko nie za ciepło żeby się nie przegrzał i weź go na pół godzinny spacer może jak pobędzie na powietrzu to mu się coś poprawi.
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fajnie w domku, dzidzius grzeczny, dajemy rade bez laktatora obiadek n ajutro sie gotuje, starszak fajnie reaguje,
podajecie wit d i k w jednym w kapsułkach? jakies konkretne macie wybrane? za czasów Wikiego był jakis devikap