Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żeby tylko. Do tego jedno okienko, a kolejka jak nie wiem... szlag mnie trafia, bo becikowe powinno być tym, co należy się każdej co urodziła.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a tu Olinek http://www.fotosi...ba6a0fe12136ced.html
a Tu Wiki i Olinek - pierwsze spotkanie
http://www.fotosi...81c791fe11310df.html
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Size dobrze że mam 2 słoneczka - to duże (męża) i to małe (Mikcia) - dzięki nim wszystko łatwiej przetrwać. Mam nadzieję że teraz mały już będzie zdrowy. Niestety ma takie brzydkie plamy można powiedziec na buźce -dzień przed wyjściem się zrobiły najpierw 1 a potem do 4 doszło, najpierw myslelismy że ugryzienie komara czy coś, ale jest duże i takie jaśniejsze w środku - potem myśleliśmy że ospa, ale po wizycie u pediatry podobno reakcja alergiczna...
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
bloomcia
Postów 468
Data rejestracji 17.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam nadzieję że nikt mnie nie zabije za małą reklamę, ale wątek bardzo pasuję, więc zaryzykuję
Mam voucher o wartości 100zł do tego sklepu z odzieżą ciążową:
http://happybelly.pl/
Pozbędę się go za 50zł bardzo chętnie, jeśli któraś potrzebuje
Pozdrawiam
\'Jeżeli szczęście jeszcze do Ciebie nie przyszło, to znaczy że jest duże i idzie małymi krokami\'
Zrobię zakupy: Intermarche, Biedronka, Kaufland, Netto, Lidl, Polo Market, ABC, Żabka, Drogeria Natura, Rossmann.
Gość: size
Super masz chłopaków
A maleństwo Olinkowe do zakochania
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: quaqua
Córcia (3 latka) od soboty wieczorem do wtorku rano gorączkowała (tak do 38,5) + delikatny kaszel. We wtorek M. poszedł z nią do pediatry, bo narzekała, że ją nogi i ręce bolą dodatkowo. Ta osłuchała (czysto), zajrzała do gardła (lekko czerwone) i dała antybiotyk
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olunka
Postów 8458
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
Te bóle minęły jej w sumie wraz z gorączką.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Olunka
No właśnie nie, a już myślałam, że to trzydniówka, bo nie przechodziliśmy...
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie będziemy musieli iść. Tylko prywatnie niestety
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lepiej niech ją zbada i zaleci co dalej.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olunka nas lekarka straszyła że trzeba będzie robić zabieg na szczęście wszystko się unormowało a ile twój syn ma ??
W mojej przychodni jest tylko ta pediatra. Musiałabym na stałe przepisać się do innej... Do tej pory głównie tu szczepiliśmy i byliśmy zadowoleni, bo blisko itp, ale teraz chyba trzeba będzie pomyśleć o zmianie.
olunka
Postów 8458
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
no niestety już duzy, 7 lat i jedno już pewnie do zabiegu a drugie jeszcze poobserwuje, kurcze 3 chłopak i takie problemy, od poniedziałku nie moge dojść do siebie
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie lekarska starszej daty, kiedyś antybiotyki to było dla nich WOW i do tej pory walą na wszystko antybiotyk. A mój szwagier lekarz leczy dzieci domowymi sposobami, cytrynka, żurawinka, cebulka, miodzik i te klimaty i dzieciom wychodzi na zdrowie. Jak córka ich złapała świńską grypę to przeszła ją bardzo lekko, bo organizm nie obciążony lekami i antybiotykami.