Konkursowiczki w ciąży

benasia

#5762223 Napisano: 26.10.2013 18:59:28
dolly robiłam z tego co mi zaleciła teściowa pielęgniarka: roztworu kwasu borowego czy cos takiego- dała mi gotowy.
0 0

bridget

#5762269 Napisano: 26.10.2013 21:38:20
mam do oddania całe opakowanie wit d+k w kapsułkach i trochę z drugiego, wynika ze moje dziecko zle toleruje wit k
0 0

Gość: ewachem

#5762273 Napisano: 26.10.2013 21:46:37
benasia napisał(a):

dolly robiłam z tego co mi zaleciła teściowa pielęgniarka: roztworu kwasu borowego czy cos takiego- dała mi gotowy.

kwasu bornego emotka
0 0

benasia

#5762291 Napisano: 26.10.2013 22:51:57
ewachem napisał(a):

benasia napisał(a):

kwasu bornego emotka

dokładnie emotka
w sumie trochę mniejsze jest ale nadal trochę czerwone i takie wypukłe twarde - idę zrobić mu na noc okład z sody i owinę delikatnie bandażem, bo jutro imprezka urodzinowa Mikołajka i nie chcę by coś go bolało...
0 0

dolly

#5762294 Napisano: 26.10.2013 22:58:08
aaaaaa oki, to ja bym na sodę postawiła emotka
0 0

bridget

#5762326 Napisano: 26.10.2013 23:44:04
i jeszcze podpytam bo ogladam i czytam zdecydowałam sie na reczny latator i nie wiem kt lepszy TT czy avent? czasem musze wyjsc, jak np ostatnio przy ur w sali zabaw starszego i mama radziła sobie z MM, ale połozna mowiła zeby lepiej unikac i sciagac, a ze bede uzywac doraznie nie chce inwestowac w elektryczny. Macie wyrobione moze zdanie?

Benasia najlepszego dla Mikołajka:)
0 0

Gość: size

#5762336 Napisano: 27.10.2013 00:02:38
bridget napisał(a):

i jeszcze podpytam bo ogladam i czytam zdecydowałam sie na reczny latator i nie wiem kt lepszy TT czy avent? czasem musze wyjsc, jak np ostatnio przy ur w sali zabaw starszego i mama radziła sobie z MM, ale połozna mowiła zeby lepiej unikac i sciagac, a ze bede uzywac doraznie nie chce inwestowac w elektryczny. Macie wyrobione moze zdanie?

Z tommee tippe nie miałam kontaktu, ale chyba ktoś wspominał wcześniej, że daje radę. Avent miałam na pierwsze dni i nie polecam. No ściąga, ale praca ręki spora. Zdecydowane nie. Lepiej i szybciej opróżnić pierś ręką. Po mojej medelce to wszystkie pewnie ręczne są niezbyt fajne. Medelę znałaś więc zobaczysz różnicę emotka
0 0

bridget

#5762344 Napisano: 27.10.2013 00:10:48
size napisał(a):

bridget napisał(a):

Z tommee tippe nie miałam kontaktu, ale chyba ktoś wspominał wcześniej, że daje radę. Avent miałam na pierwsze dni i nie polecam. No ściąga, ale praca ręki spora. Zdecydowane nie. Lepiej i szybciej opróżnić pierś ręką. Po mojej medelce to wszystkie pewnie ręczne są niezbyt fajne. Medelę znałaś więc zobaczysz różnicę emotka

róznicy wolałabym jednak nie zauwazyc, dzieki size emotka . Wiem, ze bede niewiele uzywać jednak. Laktacja nam sie unormowała,kiedys to chyba miałam jakis kryzys:). Na necie tyle opini co laktatorów, a co do ręki nigdy nie próbowałam....
0 0

dolly

#5762348 Napisano: 27.10.2013 00:18:15
bridget napisał(a):

róznicy wolałabym jednak nie zauwazyc, dzieki size emotka . Wiem, ze bede niewiele uzywać jednak. Laktacja nam sie unormowała,kiedys to chyba miałam jakis kryzys:). Na necie tyle opini co laktatorów, a co do ręki nigdy nie próbowałam....

hehe to czas spróbować emotka
a tak poważnie to podpinam sie pod to co Size napisała o Avent. Nie mam porównania, bo z innego nie korzystałam. Z tego może ze 3 razy i to tylko po to by sprawdzic ile w tych cycorach mam emotka ale co się umęczyłam pppffflffllll
0 0

Gość: size

#5762354 Napisano: 27.10.2013 00:28:15
bridget napisał(a):

My mieliśmy chyba kryzys w 9. tygodniu - myślałam, ze się pożegnam z karmieniem ale poszło jakoś dalej i na długo (potem było magazynowanie). Spróbuj zanim kupisz pobawić się ręcznie (takich rad nie lubiłam emotka ) - nie będę pisać, co się robi bo logika podpowiada emotka My kupiliśmy ten laktatorek w drodze ze szpitala, bo miałam problem z nadmiarem a karmić nie chciałam i bałam się zapalenia. Może i mnie wtedy uratował, ale aventa odradzam i tak. Te wszystkie części do sterylizacji, uszczelki co się szybko zużywały... Jakbyś przed myciem rozkładała robota.
0 0

abodak

#5762373 Napisano: 27.10.2013 06:33:03
size napisał(a):

bridget napisał(a):

My mieliśmy chyba kryzys w 9. tygodniu - myślałam, ze się pożegnam z karmieniem ale poszło jakoś dalej i na długo (potem było magazynowanie). Spróbuj zanim kupisz pobawić się ręcznie (takich rad nie lubiłam emotka ) - nie będę pisać, co się robi bo logika podpowiada emotka My kupiliśmy ten laktatorek w drodze ze szpitala, bo miałam problem z nadmiarem a karmić nie chciałam i bałam się zapalenia. Może i mnie wtedy uratował, ale aventa odradzam i tak. Te wszystkie części do sterylizacji, uszczelki co się szybko zużywały... Jakbyś przed myciem rozkładała robota.

+
no u mnie znowu odwrotnie-pierwszy syn-avent(karmiony dwa lata,latator wytrzymal)-teraz drugi i znowu avent i tylko avent.Wole ze sie rozbiera bo moge dokladnie wymyc i wysterylizowac wszystkie czesci.Dlatego dla mnie najlepszy laktator to avent
0 0

bridget

#5762399 Napisano: 27.10.2013 09:57:24
dolly napisał(a):

bridget napisał(a):

hehe to czas spróbować emotka
a tak poważnie to podpinam sie pod to co Size napisała o Avent. Nie mam porównania, bo z innego nie korzystałam. Z tego może ze 3 razy i to tylko po to by sprawdzic ile w tych cycorach mam emotka ale co się umęczyłam pppffflffllll

dolly czyzby glodnemu chleb na mysli emotka

dziekuje za opinie emotka
0 0

dolly

#5762413 Napisano: 27.10.2013 10:40:34
bridget napisał(a):

dolly czyzby glodnemu chleb na mysli emotka

dziekuje za opinie emotka

nie emotka
0 0

agusia147

#5762654 Napisano: 28.10.2013 09:35:01
Zwariuje ;( Przyjechali w piątek teściowie, mieli dziś jechać i jeszcze sobie nie pojechali... Cały dzień mi rozwalają, bo nic nie zdążę zrobić a dziś my też wyjeżdżamy... A muszę na zakupy, a o 12 laska od angielskiego przychodzi ;( Wrrr... Do tego mam dość rządzenia się w mojej kuchni, nic nie mogę znaleźć, zrobili mi chlew, wszędzie jakieś okruchy... Jeszcze żeby sam teściu wpadł, a oni musieli oboje ;(
0 0

monika1985monik

#5762667 Napisano: 28.10.2013 09:55:36
agusia147 ale Ty kochasz tych teściów emotka emotka

My po urodzinkach wszystko się udało nawet tort emotka
Tylko mnie znowu coś zaczyna męczyć pewnie znowu młody jakieś pieroństwo przytargał z przedszkola bryyyyyyy emotka
0 0

agusia147

#5762672 Napisano: 28.10.2013 10:04:56
Ja ich nic a nic nie kocham... Dostałam ich w pakiecie z mężem ;( Tak czy siak my jedziemy, a oni nie pojechali. Za dwie godziny przychodzi kobieta na angielski i gdzie ją wpuszczę? Między gacie teściowej?
0 0

benasia

#5762684 Napisano: 28.10.2013 10:35:35
u nas też impreza była na 102 emotka
Wszyscy zadowoleni, mnóstwo jedzenia, dużo gosci, świetna zabawa no i Mikołaj był w 7-dmym niebie emotka
Już wczoraj po imprezie testował nowy rowerek biegowy i idzie mu świetnie emotka
A dziś na zmianę jazda rowerkiem + zabawa nowym garażem z Wadera emotka
0 0

monika1985monik

#5762689 Napisano: 28.10.2013 10:48:27
benasia u nas króluje śmieciarka Wadera emotka młody prze szczęśliwy emotka
0 0

benasia

#5762697 Napisano: 28.10.2013 10:58:15
Mój dostał wywrotkę z Wadera przed urodzinami to też świetna bo na niej jeździ nawet, a miał już tira z naczepą i z lawetą i koparę, a wczoraj dostał garaż i też jest świetny emotka
Śmieciarę oglądaliśmy kiedyś ale był tylko 1 rodzaj na sklepie taka wieeelka z kontenerami wiec na razie odpuściliśmy.
0 0

bridget

#5762704 Napisano: 28.10.2013 11:20:43
a niebawem bedziecie pisac o lego:)) ach te dzieciaki za szybko rosna:) super ze imprezki udane, ja mam prosbe niech ktos wydłuzy dobe:)))?

agusia doskonale Cie rozumiem...

co z dianek, kalisto? laski gdzie wy i cala reszta:)
0 0