Konkursowiczki w ciąży

kalisto1986

#5843358 Napisano: 30.03.2014 15:37:54
monika1985monik napisał(a):

U nas zabawi wadera, fisher price, little tikes są nie do zdarcia masakra co nie które przeszły a nic im nie jest emotka emotka emotka emotka

u nas to samo, ale wader przeżył swoje przy Domisiu plus przeprowadzkę i chyba przy tym ostatnim co nie co się podniszczyło, ale akurat na działkę będą ok emotka
Wczoraj Bartuś sprawdzał wytrzymałość pchacza fisher price na podwórku i nawet nie nabawił się nowych rys emotka
Benasia nie mogę znaleźć nic z tej firmy smile smaly, zerknij później czy nie pokręciłaś coś jak możesz emotka
0 0

dolly

#5843362 Napisano: 30.03.2014 15:40:32
Kalisto1986- pierwszy z brzegu

http://www.kraina...-kombajn-harvey.html

ale chodzi o firme. Rewelacja, my mamy kopare, co ona przeszla emotka a nawet ryski nie ma.

Oooo dokladnie ta: https://www.googl...biw=1280&bih=670

No i jeszce playmobil, ale dla Bartoliniego zdecydowanie WOW

Benasia a nie smily play?
0 0

kalisto1986

#5843368 Napisano: 30.03.2014 15:59:12
dzięki dolly o tej pierwszej firmie nawet nie słyszałam o playmobil zapomniałam emotka

jeśli chodzi benasi o smily to właśnie Bartusiowi bardzo podobało się autko gadające ostatnio i już siostrze powiedziłam emotka
0 0

monika1985monik

#5843421 Napisano: 30.03.2014 20:44:43
kalisto1986 Ty masz coś w domu po za zabawkami hi hi hi
     emotka emotka emotka emotka

Dziewczyny jak wasze dzieciaki przyjęły zmianę czasu ? Moje hm rano 1 raz od niepamiętnych czasów pospałam do 6 emotka a wieczorkiem trochę się kręciły ale poszły spać emotka zobaczymy jak będzie jutro emotka
0 0

Gość: katrin22

#5843436 Napisano: 30.03.2014 21:33:21
Monika mój dziś nie spał w dzień, to o 18.00 już ziewał emotka a 19.00 usnął (zaśnięcie zajęło Mu 3 minutki), także u nas nic się nie zmieniło.

AAAA ostatnio miałam pogratulować Ci tego, że dzieciaki przysypiają Ci już całą noc. Swoją drogą, to przeszłaś mękę z tymi nieprzespanymi nocami, ale "było- minęło"

KAli zazdroszczę Ci tak hojnej rodziny emotka mojego brzdąca nikt tak nie rozpieszcza emotka a już na pewno nie pytają się co kupić... Nie żebym narzekała, ale już kilka razy dostał za mały ciuszek albo zabawki dla "5+" (za 3 lata się nimi pobawi heheh)

0 0

kalisto1986

#5843448 Napisano: 30.03.2014 21:57:42
ooo własnie zastanawiałam się co się stało,że Bartuś już śpi emotka A to przecież zmiana czasu emotka

Monika ja w samym pokoju nie mam dużo zabawek, od zawsze część zabawek chowam i jak się jedne znudzą to wyjmuje tamte i chowam kolejne. Domisia to co nie bawi się jest na strychu, a że on teraz to w 99% lego, to aż tak dużo miejsca nie zajmuje

Katrin ja mam z tym dobrze (?) Tylko, że po pierwsze ma bardzo dużą rodzine, po drugie też dużo dzieci do obdarowania emotka Ale fakt jest, że po Domisia roczku, (nie robiliśmy w domu) prezenty zwoził szwagier autem na 2 razy emotka I tak jest co święta i inne okazję mase prezentów.
Na wyrost dostał na gwiazdkę farme z little people od chrzestnego, ale dzwonił wcześniej spytać się czy może tak na wyrost kupić i trafił w 10 bo Bartuś szybko zaczął nią się interesowac
U nas raczej nie zdarza się nie trafiony prezent dzięki temu, że zazwyczaj się konsultujemy,tzn nie zawsze mówimy co kto ma kupić, ale staramy się trafiać w aktualne zainteresowania.
0 0

benasia

#5843449 Napisano: 30.03.2014 21:57:46
Tak Kali chyba miało być smily emotka
Fajne są kolorowe, róznorodne i takie dosyć mocna.
A jeszcze widzialam smiki - ale nie wiem jak jakościowo.
0 0

bridget

#5843463 Napisano: 30.03.2014 22:29:13
Kurcze podziwiam Was dziewczyny ze macie siłe i energie jeszcze o tej porze:P, Oli mi sie budzi od dłuzszego czasu co 1,5-2 h i wymiekam, naszczescie goraczki juz wieczorem i dzis nie było, wiec wszytsko wskazuje ze to od zebow. Piękna pogoda zawitała, wiec i na rower człowiek wyszedł i sie dotlenił:)) brakowało mi jezdzenia w ub roku i czekam az bede mogla Olusia na wycieczki zabierac, a to chyba minimum rok musi miec ukonczony nie?
co do zabawek to u nas nie ma takiego obdarowywania i tak chojnej rodziny, ale dajemy rade mnostwo tez zabawek w swietnym stanie mamy po Wikim.
0 0

kalisto1986

#5843468 Napisano: 30.03.2014 22:53:21
keiti nie wiem czy Cię pociesze, ale można się przyzwyczaić do takiego nocnego budzenia emotka Tzn zmęczenie będzie zawsze emotka Bartuś do niedawna budził mi się jeszcze częściej niż Oli emotka Teraz powoli normuje się .... i wstaje co 3 godziny
0 0

bridget

#5843471 Napisano: 30.03.2014 23:09:12
Wiesz Kali jak czytam na jednym forum dzieciecym, jak dzieci w wieku Olusia przesypiaja nocki to im zazdroszcze, ale prawie wszystkie sa na MM i kaszkach, ja czasami nie mam siły zwlec sie z łozka:)) wieczorne siedzenie nad konkursami przeszło do lamusa, bo o tej porze czasem juz musze przypomniec jak sie nazywam:)) umysł totalnie wyjałowiony:)
0 0

kalisto1986

#5843478 Napisano: 30.03.2014 23:14:30
bridget napisał(a):

Wiesz Kali jak czytam na jednym forum dzieciecym, jak dzieci w wieku Olusia przesypiaja nocki to im zazdroszcze, ale prawie wszystkie sa na MM i kaszkach, ja czasami nie mam siły zwlec sie z łozka:)) wieczorne siedzenie nad konkursami przeszło do lamusa, bo o tej porze czasem juz musze przypomniec jak sie nazywam:)) umysł totalnie wyjałowiony:)

Ale to jest tak, że każde dziecko jest inne emotka I faktycznie dzieci na mm śpią lepiej, kaszki Bartusia nie ruszały emotka Bartuś chodzi do tego spać baaaardzo późno zazwyczaj, ale rano za to pośpi, a jak nie to zazwyczaj mój mąż jest w domu i po tym jak prowadzi Doisia do szkoły często przejmie Bartusia. No chyba, że jest po nocce emotka
Kasiu kiedyś dzieciaki zaczną nam ładnie spać, a wtedy odeśpimy wszystko emotka

Ja ciągle się śmieje, że jak Bartuś będzie wracał z baletów to będę go budziła co godzinę emotka
0 0

bridget

#5843481 Napisano: 30.03.2014 23:21:20
Kali z tymi baletami to swietny pomysł-jak nic wcielam w zycie, moj małz sie smieje ze za starzy juz jestesmy na dziecko i energia juz nie ta hehe, Ty masz dobrze ze masz maŁza na miejscu moj co weekned na weekend i czasem sie zastanawiam czy wiecej pomaga, czy przeszkadza:)), bo nagle pracy mam więcej. Dobrze ze Wiki juz taki samodzielny, bo bym towarzystwa nie ogarneła:) no ale od wrzesnia szkoła, a ja wciaz mam dylematy która emotka ). Oli zasypia mi na noc tak max do 21, ale trzeba i dom ogarnac, strszemu cos poczytac i czas leci:) nie wspomne o prasowaniu, które szyderczo sie juz do mnie usmiecha z szafy:)
0 0

kalisto1986

#5843483 Napisano: 30.03.2014 23:26:46
bridget napisał(a):

Kali z tymi baletami to swietny pomysł-jak nic wcielam w zycie, moj małz sie smieje ze za starzy juz jestesmy na dziecko i energia juz nie ta hehe, Ty masz dobrze ze masz maŁza na miejscu moj co weekned na weekend i czasem sie zastanawiam czy wiecej pomaga, czy przeszkadza:)), bo nagle pracy mam więcej. Dobrze ze Wiki juz taki samodzielny, bo bym towarzystwa nie ogarneła:) no ale od wrzesnia szkoła, a ja wciaz mam dylematy która emotka ). Oli zasypia mi na noc tak max do 21, ale trzeba i dom ogarnac, strszemu cos poczytac i czas leci:) nie wspomne o prasowaniu, które szyderczo sie juz do mnie usmiecha z szafy:)

A no dobrze, że jest na miejscu, a i tak marudze jak ma zmiany 17 godzinne w pracy, a w tym miesiącu będzie miał takich 9 emotka
Mam o tyle dobrze, że czy nocka, czy inna zmiana to zawsze zaprowadzi dominika jeśli ten ma na 8 do szkoły i nie muszę małego budzić. No czasem jak ma wolne to marudzi, że chce pospać, ale wtedy mówie, że jak wywoła u siebie laktacje i będzie karmił bartusia, to ja chętnie będę prowadziła Dominika do szkoły emotka
Nooo czasem zaprowadze, jak mam dzień dobroci emotka
Jak ma na późniejszą godzine to lubie go prowadzić i wtedy z Bartusie od razu spacerek szybki zaliczam.
No i u mnie Domiś to mamka mała emotka
0 0

bridget

#5843489 Napisano: 30.03.2014 23:48:10
a ja codziennie zaprowadzam z rana i odbieram, do tego wymysliłam sobie Klub podroznika i plastykę - jakbym miala jeszcze mało:P . Przyznam sie ze kiedys fajnie było mieszkac z mamusią:D, przy Wikim było mi lzej:), zaliczylismy własnie pierwsza pobudkę:) no dobra uciekam spac:) bo juz oczy na zapałki:)
0 0

monika1985monik

#5843544 Napisano: 31.03.2014 10:52:10
katrin22 dziękuje za gratulacje emotka nawet nie wies jakie to cudowne uczucie emotka emotka

keiti78zgkalisto1986 spoko nie martwcie się może jak u mnie wasze maluchy przestaną budzić się co 2 godziny w nocy jak będą mieć 2 lata ha ha ha emotka więc ja dałam radę dacie radę i Wy emotka pamiętajcie że i tak jesteście w lepszej sytuacji bo wasze choć w dzień śpią emotka więc nie narzekać emotka swoją drogą skąd te dzieciaki mają tyle siły emotka moje nie raz tak się wybiegają, wyszaleją itd że ja padam na buzię emotka a one zwarte i gotowe do dalszej zabawy emotka Oj dziewczyny co my musimy przejść ale ja bardzo lubię pobudki poranne przez moje dzieciaki i nie wyobrażam sobie że miało by ich nie być i była by cisza w domu emotka
0 0

benasia

#5843546 Napisano: 31.03.2014 10:57:38
A ja lubię sie wyspać i synek również wiec bez problemu śpimy w nocy do rana emotka
A w dzień to on już rok nie śpi i daje radę szalec cały dzień emotka
0 0

monika1985monik

#5843554 Napisano: 31.03.2014 11:22:12
benasia no to tylko się cieszyć że masz dziecko które lubi pospać emotka moje to nawet w nocy by nie spały hi hi emotka
0 0

benasia

#5843561 Napisano: 31.03.2014 11:45:49
Wiem Monika ale pewnie ma to po mamie emotka
Aczkolwiek wiadomo jak się urodził to równo jak w zegarku co 2-3 godz sie budził i tak do 3 miesiąca życia a dodatkowo kolki miał straszne do 12 -1 w nocy płakał - teraz za to mamy wynagrodzone tamte nocki emotka
Napewno i Wy niedługo pośpicie sobie całe noce emotka
0 0

monika1985monik

#5843571 Napisano: 31.03.2014 12:29:04
benasia Ty nie na bieżąco emotka my śpimy już którąś noc z kolei calusieńką emotka znaczy się dzieciaki śpią, bo mi jakoś trudno się przyzwyczaić że po 4 latach mogę pospać całą noc tylko moje dzieciaki potrzebują mało snu przynajmniej tak mi się wydaję emotka bo śpią średnio do 8 godzin emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: allice

#5843581 Napisano: 31.03.2014 13:07:27
Skoro mowa o nocnym spaniu to i ja się pochwalę, że Małgosia już piątą noc z rzędu przespała całą emotka A tak to co noc raz lub 2 razy budziła się i czekała na butlę z mlekiem. Widać moje dzieciaki tak mają, że do 1,5 roku chcą w nocy pić mleko i koniec. Inaczej jest taki krzyk, że tynk ze ścian schodzi. Rysio był taki sam.
Jednak na spanie nie mogę narzekać bo choć Małgosia zawsze robi pobudkę o 6:00 to za to w dzień śpi 2h i wieczorem około 18 już jest kąpiel i idzie się kulać do łóżeczka emotka
0 0