Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Domino123
Postów 466
Data rejestracji 27.02.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: allice
A kto wie może po wakacjach przybędą nowe ciążówki
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: bc14
Czy wkłądać dziecko do chodaka?
na początku zarzekałam się ,ze nie będe teraz plecy zaczynają boleć a chodak kusić ;/
renatak0
Postów 3106
Data rejestracji 09.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakoś nigdy nie miałam przekonania i udało mi się "postawić na nogi" dwójkę dzieci bez chodzika
Gość: katrin22
A ile Twój maluch ma miesięcy?? Ja swojego co prawda nie wkładałam. Częściej dawałam do kojca.
Wiesz na 15-20 minutek możesz dać i w tym czasie sobie kawkę wypić.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Domisia włożyłam dosłownie kilka razy jak już stał, Bartka nie wkładałam wcale - biegał wyłącznie przy pchaczach.
Może tutaj mi któraś podsunie jakiś sprawdzony przepis na pomidory w słoikach ? Sezon się powoli zaczyna i muszę spróbować czegoś
Kilka przepisów wykopałam, ale może ktoś poleci coś dodatkowo ? (Pomidory koktailowe, ale na duże też chętnie, bo niedługo się zaczną)
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja sobie nie zazdroszczę, bo mam jakąś klęske urodzaju (tfu, tfu bo jeszcze się skończy
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas też walka z nocnikiem. Raz jest dobrze, później Bartuś "zapomina", ale pamięta, że z Domisiem było tak samo, wiec nie przejmuje się
bezaczek7
Postów 3582
Data rejestracji 17.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://allegro.pl...r.php?us_id=13898213
http://olx.pl/oferty/uzytkownik/3xiR/
https://www.vinte...r/91268338-bezaczek7
Wymiana:zestawy lego(nowe oraz bardzo stare,używane,niekompletne),książki fantastyczne,coś dla syna 10 lat,bony itm,kauf,rozważę wszystko.
ZAKUPY:Lidl,Biedronka,Koliber,Natura,Żabka,DC,Orlen,Lewiatan,Eurosklep,Moya,Chorten.
okazjonalnie:Kauf,ITM,CircleK,Aldi,Dino,Netto,Hebe,BP,Mol.
Gość: bc14
ma skończone dopiero 8 miesięcy , stabilny jeszcze nie jest na nóżkach ale siedzieć nie chce,a jak próbuje go sadzać to robi się szytywny jak deska,
malutka456
Postów 2712
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak Helenka miała 8 miesięcy to się turlała po podłodze i pełzała
malutka456
Postów 2712
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie tak samo, jednego dnia z chęcią siada drugiego zsika się przy łóżku i dopiero wtedy krzyczy (albo zrobi coś grubszego
Mój już sika pięknie i do muszli i do nocnika i na dworze i w gościach, tyle, że w domu sam idzie i sika (sam się rozbierze, ubierze) a u ludzi muszę sama obserwować oznaki. Gorzej jest z kupą
Na dodatek przetrzymuje kupkę, dawniej robił prawie codziennie a teraz max 2 razy w tygodniu. Nie mam pomysłu jak Go zachęcić.
A mam pytanie z innej beczki. Kubuś był chory 2 tyg temu, katar, kaszel i rzekomo zapalenie ucha, ale antybiotyku nie podawałam mimo nakazu. Przeszło wszystko.
TEraz mi Mały kaszle jak zaśnie jakby cos chciał odkaszlnąć i nad ranem ma mokro kaszle poptem na sucho i tak od 3 dni. To od pogody czy nawrót choroby?
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas chodzi albo w wielorazówce, albo na golaska, zależy od temperatury. Ale faktycznie też muszę sięgnąć po majteczki, bo mam gdzieś zachomikowane
Ja swojemu chyba kupię taki mini pisuar, bo nocnik do sikania na stojąco to kiepski pomysł
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My mamy nocnik z fisher price, Bartuś bardzo go lubi