Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tu nie ma co podziwiać, przecież to nie filozofia
Swoją drogą jak mąż zawsze jęczał,że moja działka puści nas z torbami (mamy ją daleko, więc na paliwo trochę idzie), tak jak zobaczył ceny działkowych warzyw zamilkł i jeździ prawie bez jęczenia (prawie, bo to nie byłby on, gdyby chociaż odrobinę nie jęczał
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co ciekawego zamawiasz? Ja tam koszul do "karmienia" więcej nie kupiłabym, najlepsze się okazują koszulki na ramiączkach. A np. jak rodziłam Jagodę to już np. dla dziecka nie było potrzebne nic w szpitalu, bo ciuszki, pieluszki itp mieli szpitalne. Jedyne na wyjście trzeba było mieć ciuszek.
Kurcze ale ten czas zapitala, Jagoda wczoraj roczek skończyła
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
arabela79
Postów 1022
Data rejestracji 16.06.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A Oli to Oliwka czy Oliwer?
Bo u nas za pchacza sluzyl wozek dla lalek.
Dzieki niemu mala wreszcie zaczela sama odwazniej chodzic. No i wozek sluzy przez wiele lat pozniej
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Olek z tego co mi wiadomo
abodak
Postów 2220
Data rejestracji 29.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
klik dla dzieci,to tylko chwilka http://www.dobryklik.pl/
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do maluchów to Mikołaj miał 8 mies. jak chodził w łóżeczku dookoła
My mieliśmy chodzik ale wiadomo wszystko z umiarem sie używa i dziecko musi byc stabilne.
A co do nocnikowych spraw to u nas w czerwcu minął rok jak nie kupuję już pampersów
Wiadomo różnie bywało na początku, nie obyło się czasem bez wpadek ale od kilku miesiecy jest wspaniale i nawet na wakacjach nie było żadnych problemów
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
bezaczek7
Postów 3582
Data rejestracji 17.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w aptece octenisept, podkłady, zapas witamin dla mnie itp, a koszule muszę, bo mam jedną flanelową, której nie używam, i dwie satynowe z prezentów-śpię w gatkach. a nie wystąpię chyba w koszulce-bluzce na ramiączkach i spódnicy
http://allegro.pl...r.php?us_id=13898213
http://olx.pl/oferty/uzytkownik/3xiR/
https://www.vinte...r/91268338-bezaczek7
Wymiana:zestawy lego(nowe oraz bardzo stare,używane,niekompletne),książki fantastyczne,coś dla syna 10 lat,bony itm,kauf,rozważę wszystko.
ZAKUPY:Lidl,Biedronka,Koliber,Natura,Żabka,DC,Orlen,Lewiatan,Eurosklep,Moya,Chorten.
okazjonalnie:Kauf,ITM,CircleK,Aldi,Dino,Netto,Hebe,BP,Mol.
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aleksander:))
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja miałam 3 koszule, z tego jedna mi sluzy od ur Wikiego:) ale do szpitala mi sie przydała, owszem niby daja ale w swojej latajac miedzy pietrami było mi wygodniej:)
agusia - roczek? fiu fiuu ale to zleciało:))
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To to już zakupy porodowe są niemal
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przeniósł się do "podziemia" i działa w ukryciu.
Jedne rodzą- Selenes- gratki
drugie zachodzą
inne się szykują za momencik- przynajmniej wiem o trzech
i tak to się kręci
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986