Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z dzidziusiem jest wszystko dobrze, ale ile to może jeszcze trwać? Może któraś z Was miała podobną sytuację i niepostępujący poród?? Długo lekarze mogą tak czekać na rozwój akcji?
Gość: agasiam
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też pojechałam z takim rozwarciem... Doszło do dłoni i koniec. Z małym było kiepsko i mnie wzięli na CC. Ale to trwało ok 8 h. Także dopóki będzie wszystko ok to pewno będą czekać, ew. dadzą coś na przyśpieszenie... Nie ma się co martwić
Gość: quaqua
No niestety mogą czekać
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gwoli jasności - bo mam wrazenie, że to do mnie... Stać nas na ubezpieczenie i oboje płacimy je nadal.
Ale cieszy wiara w człowieka
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
duży chłopczyk nam rośnie aczkolwiek nie jest grubaskiem bo nie widac wg mnie po nim, jest dosyć cieżki ale jest długi
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My też ledwie mieszkanie zakupione doprowadziliśmy do porządku, sami malowaliśmy, remontowaliśmy, meblowaliśmy. Masa wysiłku i poświęconego czasu. A tu teraz przyjdzie się przeprowadzać do Świdnicy... Chyba w łeb sobie palnę. Wiem, że tam mamy szansę na lepsze życie, ale z drugiej strony nie lubię być przesadzana jak roślinka. Ledwie sobie tutaj wszystko poukładaliśmy...
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: dianek
u nas mieszkanie osobno w ogóle nie wchodzi w grę - nie wyobrażamy sobie nocy bez siebie (tak jakoś już mamy)
więc plan jest taki, że większość rzeczy zostaje w Krakowie, a my na okres próbny (właśnie te 3 miesiące) pakujemy się w walizki, wynajmujemy w Bielsku cokolwiek na ten czas i tak sobie tą chwilę pomieszkamy wracając na weekendy do Krk
i jak robota będzie faktycznie taka jak się zapowiada (mąż już poznał team z którym ma pracować - bardzo fajni ludzie) to będziemy się tam przenosić ze wszystkimi bambetlami...
niby bez tragedii... ale ja dalej ryczę jak bóbr - raz o to, że we wtorek może dostanie jednak jakąś robotę w Krakowie i wtedy taka okazja w Bielsku ucieknie, a raz o to że to Bielsko super, tylko trzeba zostawić to mieszkanie i jest bezsensu
już nie wiem czy się modlić żeby we wtorek pojawiła się oferta w Krakowie, czy żeby się nie pojawiła i żeby wykorzystać tę szansę w Bielsku
sama siebie nie poznaje od kilku dni normalnie
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mieszkam we Wrocławiu dwa lata, a przyjechaliśmy tu bo mąż ma tu świetną pracę. Skusili nas mieszkaniem, które w tej chwili jest już nasze. Nie mogliśmy przegapić takiej szansy. Za parę lat planujemy jednak powrót w rodzinne strony
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój we wtorek 2 miesiące... Ale ten czas leci
A co do wagi to mój miał 9 kg ale był klocek, taki napakowany że hej
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie nie wiem ile ma cm bo nie mierzą na szczepieniu a czy samemu jak się zmierzy bedzie wiarygodnie? Ubranka nosi 74 choć niektóre są już na styk więc pomału trzeba będzie przejśc na większe.
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja sama nie umie mierzyć
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sytuacja nieciekawa z pracą, ale jeżeli nic Was tutaj nie trzyma, to ja bym raczej spróbowała tak jak dziewczyny napisały, najpierw niech mąż pojedzie i zobaczy czy Mu praca odpowiada i wtedy Ty dojedziesz z bąblem.... no to jest chyba najlepsze wyjście, jak piszesz, że dobrze płatna praca
Gość: grusia
Masz zle wrazenie ...
Gość: grusia25
Ale najważniejsze,że wszystko jest ok Miska zdrowa wczoraj byliśmy u świetnej Pani doktor przepadała dzieciątko zdrowa dziewczyna przybiera na wadze, tzn z wagą wyprzedza o tydzień waży 3950
Ps.A co do ubezpieczenia to również z mężem płacimy sobie dodatkowo w PZU ,tylko to jest ubezpieczenie takie grupowe we wsi
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja gdy było zimno nivea baby krem na kazda pogode ale zastanawiam sie czy nie jest on za ciezki na takie cieple sloneczne dni bo jest mocno tłusty i dobry na chłod, a z drugiej strony smarowac juz kremem z filtrem na słońce nivea baby?
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane