Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
Masz rację, sama dieta mi nie pomoże, już się cieszyłam, że było mnie mniej niż przed ciążą i sobie pozwoliłam na podjadanie, ograniczyłam picie wody i kilka dni temu wchodzę na wagę a tam 2kg na plusie, niby nic, a w sukienkę się nie zmieszczę, zwłaszcza, ze figura i tak już nie taka sama. Od dziś koniec z z chlebem i ziemniakami...i ciastami. Jak będę piec to nie będę próbować. Najlepsza byłaby systematyczność w posiłkach, ale przy małym dziecku ciężko, bo jak się nim zajmuję to zjem byle co i byle szybko i są efekty. Spacerować będziemy, ale kuszą mnie kijki, tylko samej mi się nie chce łazić.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na rękach i kolanach wygina się, a gdy położe to ryczy. Gryzie mnie w rękę i po buzi zaciskając szczęke, w do tej pory zawsze tylko ślinil językiem...
a usypianie dziś to masakra
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: allice
Gość: grusia
Allice kazde badanie jest prenatalne
Gość: rachel
ja podczas 9 miesięcy nie zostałam przepuszczona nigdzie. Najgorzej, że będąc w 3 cium miesiącu byłam w przychodni, przede mną w kolejce dziewczyna tuż przed porodem czeka na pobieranie krwi. Pod gabinetem pełno starszych ludzi, do mierzenia ciśnienia i EKG. Czy ktoś w ogóle pomyślał, że dziewczyna jest na czczo i że może warto by było ją przepuścić - oczywiście że nie. Że o marketach i kasach dla ciężarnych i matek z dziećmi nie wspomnę! totalna ignorancja...
A byłabym zapomniała czekając w kolejce do ginekologa wiele kobiet czeka z mężami, zdarza się że facet nie zajdzie z krzesła widząc ze kobieta w ciąży czeka na wizytę. Przykre są takie obrazki niestety....
Oczywiście wiem ze nie wszedzie tak jest i nie hcce uogólniać , piszę o swoich spostrzeżeniach, ja z wyrazami sympatii i przywilejów się nie sotkałam
grazia1981
Postów 615
Data rejestracji 01.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja robiłam usg genetyczne w 11 tyg ciąży,o to ci chodzi?Lekarz badał przezierność karkową i coś tam jeszcze
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
myślicie że to moga zęby iść?
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: grusia
fryteczka
Postów 4259
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przedtem nie sprawdzałam ale miał dosyc ciepłe czoło, a teraz ma 36,2.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
widzialam kawałek -o rodzicach Madzi.
A mi tak dobrze było bez tych oznak ząbkowania...
czy rozpulchnione cieżko stwierdzić bo mały jezyczkiem zaraz merda i nic nie widac...
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak jak fryteczka napisała często się zwala marudzenie dziecka na ząbkowanie (sama tak robiłam). Może być marudny bo pogoda fatalna
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak poważnie - rozumiem , że się martwisz. W ostateczności jeśli takie objawy Mikusiowi nie przejdą skonsultujecie się z lekarzem.
fryteczka
Postów 4259
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
ja tak napisalam ?
Gość: rachel
Ogladałam i powiem ze dziwnie mi po tym programie teraz
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie się zdarzyło kilka razy zostać przepuszczoną w kolejce np. do rejestracji u lekarza, raz na badaniach mnie pielęgniarka jako pierwszą poprosiła, kilka razy w tesko życzliwi ludzie przepuścili, w biedronce kasjer kilka razy prosił przed kolejkę i dwa razy mi w tramwaju miejsca ustąpiono. Więc nie było źle. Ale były też niemiłe sytuacje. Dlatego ja staram się przepuszczać panie w ciąży, bo sama to przeżyłam i wiem jak zwłaszcza pod koniec brzuszek ciąży, nóżki bolą, plecy nawalają, krocze boli.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: allice
Chodzi mi o najpierw badanie usg (przeziernośc karkowa i nosek), a potem badanie krwi (które prywatnie kosztuje bagatela 150zł