Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: mooniq82
Gość: rachel
Ja jeszcze nie mam gotowego. Trzymam u rodziców w domu, pościel kupiona, wyprana i wyprasowana czeka w szafie. Jak będę w szpitalu mąż rozłoży. Z jednej strony jest to taki wynik przesądów, z drugiej u mnie w sypialni łóżeczko wiąże się z przemeblowaniem, a mi w nocy drętwieją ręce i wstaję trzymając się parapetu. Po przemeblowaniu nie będzie to możliwe więc jest jak jest i czeka wszystko. A Ty masz już kupione??:> bo termin też jakoś niedługo
Gość: dianek
my jeszcze nie rozłożyliśmy
w dzień młody śpi w wózku, a w nocy koło mnie u nas w łóżku
za jakieś 2 tygodnie wyląduje w swoim łóżeczku pewnie
no i ograniczyłam nabiał i z kupkami Bernardowymi dużo lepiej
teraz trzeba obczaić czy to tylko mleko czy jogurty wszelkie też
Gość: nniewidzialnaa
http://www.bankml...p;id=3&Itemid=69
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: nniewidzialnaa
beniaminowa te obawy mogłyby wynikać tylko z kwestii badań tego mleka?
Czy uważacie, że te kobiety oddające swoje mleko powinny dostawać za to jakieś pieniądze? Czy kobiety otrzymujące takie mleko powinny za nie płacić, tak samo jak płacą za mleko modyfikowane? Co myślicie np. o pomyśle odliczania sobie w formularzu PIT określonej kwoty za oddanie mleka, tak samo jak jest w przypadku krwi (o ile się nie mylę)?
dzięki za chęć wyrażania opinii
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Raczej tak, ale to też jakaś blokada psychiczna...
Co do opłat to raczej powinno się płacić - bo za jakieś pieniądze trzeba to mleko przechowywać i badać.
Gość: mooniq82
ja termin mam na 27 kwietnia (usg) lub na 4 maja wg lekarza. łóżeczko już mam i w niedzielę chcieliśmy rozłożyć aby też wywietrzało trochę ale nie wiem czy to nie za wcześnie dlatego chciałam się Was poradzić
Gość: grusia
W sprawie mleka napisalam PW by nie robic ew burzy
a ja dalej szukam od czego to może być
btw - dziewczyny, czy karmiąc można jeść kokos? wiórki kokosowe mam konkretnie na myśli
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
Ja robiłam sobie mleko owsiano kokosowe i na nim naleśniki, ciasto, muffiny i nic małemu nie było.
Dałabym małemu takie mleko, ale mama która oddawałby mleko powinna być na stosownej diecie. Zapłaciłabym za nie, bo taka mama też pownna coś dostać za swoje poświęcenie. Sama oddałabym nieodpłątnie takim noworodkom swoje mleczko, na początku mialam go barrrdzo dużo i było odpowiednie dla noworodka. Przedcież takie naturalne mleko od mamy to samo zdrowie.
Przypomniało mi się, jak mi ostatnio kuzynka męża opowiadała, że poszła do lekarza i opowiadała, że daje dziecku mleko od krowy, a on dio niej z pytaniem czy jej dziecko to cielak
katrin - dobrze wiedzieć, w takim razie w poniedziałek po wizycie u lekarza jak nic specjalnie nie wymyśli to zaryzykuję z odrobiną wiórek i sprawdzimy reakcję
strasznie mam ochotę na ciasto - biszkopt, budyń waniliowy na kompocie jabłkowym + gruba warstwa z wiórków kokosowych
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dianek mi lekarz powiedział że zanim się organizm oczyści to parę dni musi minąć... Mojemu, jak przestałam jeść nabiał, to prawie od razu mu przeszła kolka ale kupki długo jeszcze takie dziwne robił
http://kacikkasi....zka-marchewkowe.html
lub
http://kacikkasi....okosowo-owsiane.html
lub
http://kacikkasi....ernik-z-jabkami.html
To wszystko mogłam jeść jak karmiłam małego
Dziś będę piec ciasto marchwiowe,. potem wstawię na bloga efakty.
beniaminowa dobrze pisze! Mojemu wysypka po nabiele z ładnych 7-10 dni schodziła.
Gość: grusia
A dziecko w jakim wieku ?
Szarlotkę możesz upichcić, mam łatwy przepis a efekty powalające.
http://kacikkasi....arlotka-bez-jaj.html
Chodzi to, żebyś smażonego, ostrego, tłustego, chemicznego nie jadła, ale to za pewne wiesz