Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
straszny grubasek i to niezdrowe by takie wielkie dziecko się urodziło bo później maluch może mieć problemy z zdrowiem
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: katrin22
Grubasek, ale ma 66 cm to nie taki krótki, mój ma 8kg a tamten w dniu urodzenia 7 kg...wow
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jaki duży
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: ola2493
Ja dzisiaj dostałam od nich spam darmowe wizytówki i na dole maila było info skąd mają dane i link aby się wypisać
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie byłam i nie myślałam nigdy nad tym. Mój lubi spokój, kino by go stresowało,a poza tym takie trzymanie dziecka to męczące, a i może się rozpłakać.
Ja nie dostałam od nich spamu.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zastanawiam się jak wyglądają seanse dla matek z dziećmi, oferują takie w Multikinach stąd moje pytanie. Dziecka nie trzeba trzymać na rękach, można ze sobą zabrać fotelik, podobno w niektórych kinach mają specjalne leżaczki dla maluszków... Kurde ale wiem tyle co pisze na stronie kina, nic od konkretnej osoby, więc chciałam wiedzieć czy to co piszą to prawda i czy to tak samo wygląda w praniu.
Dziewczyny jak pobudzić laktację? Jakieś sprawdzone sposoby?
PS. Dalej siedzimy u teściów, znudziło mi się już to. Małemu unormowały się godziny spania, już przesypia spokojnie do 6-7 rano
Na laktację najlepsze częste karmienie, ale to tylko teoria, w praktyce może zabraknąć chwilowo pokarmu. Ja ze swojego doświadczenia polecam piwo Karmi- nie chodzi o nazwę, tylko o skład
hmm...co tam jeszcze...
Mi pomagała butla modyfikowanego w czasie suszy, ale tylko kilka razy wtedy dopajałam.
Pij duuuużo wody niegazowanej, nie stresuj się, bo stres też niekorzystnie wpływa na laktację.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Łatwo powiedzieć nie stresuj się
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: rachel
u nas tez są takie seanse sama nie byłam z oczywistych względów (jeszcze w dwupaku) ale słyszałam od koleżanki że przygaszone światła i ciszej jest zdecydowanie, podobno czasem też dają próbki jakiś produktów i jest przewijak dla dzieci na sali. Sama nie wiem czy bym z tego skorzystała bo jak oglądam film to nie lubie jak ktoś mnie rozprasza (mysle o innych dzieciach i matkach), dlaego własnie nie chodze na kino na obcasach dla mnie jest tam za szumnie i za głosno. ale pomysł ogólnie fajny
my dzisiaj o 16.00 wizyta u lekarza no i termin porodu też na dzisiaj....powoli się stresuję...
Gość: grusia
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
grazia1981
Postów 615
Data rejestracji 01.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
powodzenia,ciesz się ,że już córeczkę przytulisz,ja też bym już chciała,a masz już imie wybrane/
Gość: ewachem
Na mnie nie dzialaly herbatki, bralam tez takie male kuleczki homeopatyczne (nie pamietam nazwy)-bez efektu. Nie stresowanie sie nie pomoglo, czeste przystawianie nie pomoglo, mnostwo wizyt w poradni laktacyjnej: karmienie z kieliszka, przez specjalna rureczke - nie pomoglo, maly domagal sie jedzenia...a laktator - moi zdaniem jest dobry ale na nadmiar pokarmu do odciagania a nie na pobudzanie laktacji. To moje wlasne obserwacje. U mnie laktator byl poczatkiem konca kartmienia.
Gość: rachel
Imienia jeszcze nie mam
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zmartwiłaś mnie ;(
W czasie suszy dokarmiałam modyfikowanym i wtedy mi pokarm nachodził.JA ręcznie dużo ściągałam.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane