Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
własnie koniec pakowania i zaraz ruszamy do teściow a z nimi nad ranem w góry.
Witaj Zakopane
Mam nadzieję że pomyslicie o nas i klikniecie dla nas głosiki, my jak wrócimy zdamy relacje no i moze jakies foto wkleimy
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A my dziś mamy wizytę trzymajcie kciuki
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Daj znać co i jak
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przypominamy, że rozdajemy nagrody - pobranie krwi pępowinowej oraz badania USG 3D. Ktoś z Twoich znajomych spodziewa się dziecka? Poleć mu nas! Aby wziąć udział w losowaniu nagród, wystarczy nas polubić i wypełnić formularz zgłoszenia.
Może jakąś mamusię zainteresuje
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
Gość: minia
Każdą wizytę u gin bardzo przezywałam- marzyła by na usg widziec swoja dzidzie :0
teraz Kamilka ma 15 miesiecy i nie wiem kiedy to zleciało
Pozdrawiam mamusie w ciązy
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zapomniałam się pochwalić mały waży 6,1 kg i ma 63 cm
I dalej się borykamy z katarem
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
zaczęło się pięknie - ładna pogoda, młody grzeczny, zabrałam się za sprzątanie mieszkania, mąż poszedł na taras ciąć na cyrkularce (zerknijcie sobie w google jak to wygląda) panele, żeby dorobić jeszcze jakieś pierdółki na podłodze...
tak, wiem, pięknie się historia zaczyna... no i pięknie się musiała skończyć
po 40 minutach blady, ze łzami w oczach i całą zakrwawioną ręką stał w progu mieszkania... a w tym samym czasie młody w ryk, bo się obudził bardzo głodny... musiałam ratować i jednego i drugiego
oj przydały się te lata spędzone w ratownictwie medycznym, przydały... włączył mi się automat ratowania, zero paniki o dziwo
całe szczęście że mąż ma grube palce i niezły refleks - zdążył wyszarpnąć łapsko jak tylko piła doszła do kości
ale poszarpanego ma palca bardzo
i z młodym w przychodni byłam, grubas z niego, 4960g już waży (w poniedziałek skończył 5 tyg.) a zjada tylko jednego cyca co 3-4h... nie wiem czemu tak szybko przybiera
a do tego alergik na całego... buźkę ma całą zsypaną, w aptece nam właśnie maść na to robią, a ja mam nie jeść mleka, drożdży i selera
do tego z domu mają wylecieć wszystkie pluszaki, a te co mu zostawiamy to przed zabawą mamy mrozić przez 2h żeby roztocza wybić
no i raczej z tej alergii nam nie wyrośnie - pani doktor mówi, że to ten niestety gorszy typ
jedyny plus jest taki, że upolowałam dzisiaj na allegro 6 formowanek Tots Botsa za 40zł w sumie... a wartość jednej nowej formowanki to ok. 55zł...
i w ciuchlandzie znaleźliśmy też tots botsa formowankę chyba nieużywaną w rozmiarze 3 (dla rocznego dzieciaka) - była a wagę, 2,60zł nam za nią wyszło
btw - została tu jakaś kobitka w ciąży w ogóle? czy same mamuśki już ?
Gość: katrin22
jestem, jestem kochana
przy małym robota, bo smarka, kicha i chce byc ciAGLE NA REKACH, A SPI AZ 30 MINUT DZIENNIE
teraz siedzi mi na kolanach i sie wierci
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jesz jajka? Bo u nas też alergia u małego i nie mogę nic z nabiału (jajka bardzo często uczulają), czekolady, z warzyw mogę ziemniaki, buraczki czerwone i marchewkę w małej ilości a z owoców to banana i gotowane/pieczone jabłko... Także u nas bardzo ścisła dieta ale efekty są widoczne niemal od razu
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Katrin współczuję
bylismy u lekarki, albo wirus albo alergia na bialko, mialam dawac jeszcze przez tydzien bebilon ha i obserwowac, ale malemu cieknie ciurkiem z nosa, goraczka chyba od zebow i postanowilam ze znow do pepti wracamy i jak wyzdrowieje to znow ha sprobuje
Gość: dianek
no... Bogu dziękujemy że całkiem tego palca nie obciął
najgorsze że M. cały czas bardzo uważał, na chwilę się skupił na panelu bo miał upierdliwy kawałek, chciał poprawić i.. wciągnęło rękawiczkę a z nią palca
teraz tylko żeby się zaczęło goić ładnie i będzie ok
co do alergii młodego - na jajka na szczęście nie jest uczulony (póki co:P), za kilka dni jak mu się buźka wygoi to mam spróbować zjeść jogurt i zobaczyć jak reaguje na takie przetworzone mleko - wg lekarki powinno być ok
maść dostaliśmy jakąś kosmiczną - składników była dłuuuga lista i mamy ją też na ciemieniuchę stosować (bo się małemu robi
za to problem kolek i bólu brzucha wyeliminowany - Delicol rozwiązał sprawę i to w dawce połowę mniejszej niż zalecają
grazia1981
Postów 615
Data rejestracji 01.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I wchodząc do domu, powiedział:
-Jeść!a ja do Niego:
-Ja też chcieć jeść hehe i na szybkiego obiad ugotowaliśmy, o 17.00!!!, bo mały na drzemkę się udał, UFF. Normalnie nie doceniałam mojej mamy, jak była u mnie przez 5 tygodni, codziennie przychodziła pomagać, a teraz jej nie ma i mąż w pracy, a ja na szybkiego wszystko robię, w ciągu 30 minut, kiedy mały spał zdąrzyłam kuchnię posprzątać, bo nie dużo brakowało, a do podłogi bym się przykleiła
Jaka ja jestem zmęczoooona....
grazia1981 nie pomogę, bo nie mam nigdzie zapisane,a nie pamiętam.
monika1985monik czemu nie możesz w wodzie rodzić i ktory to już tydzień ciąży?
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem czy miałam paciorkowca czy jakieś inne cholerstwo ale dostałam antybiotyk przy porodzie. Ale nie masz się czym martwić, będzie dobrze
A ja może się dziś wyrwę do kina