Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
fryteczka
Postów 4252
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
nie chcialam uzywac tego slowa ale przeszlo mi przez glowe..
Marysia a ty czym karmisz swojego synka ? a wiesz,karmie cycem.. maly ciagle by na nim wisial , wkoncu chlop - lubi cyce..
jak to brzmi wogle. Przez takie cos karmienie piersia kojarzy mi sie wøasnie z czyms ordynarnym a nie milym.
fryteczka
Postów 4252
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
zobaczymy jak bedzie mogl jesc wiecej rzeczy
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nawet w tym roku zasadziłam mu kilka krzaków by mieć za rok swoje dla niego
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: katrin22
No chyba, że wymiona to już tak, hehe, ale nikt nie pisał, że jego dziecko wisi nad wymionami
ziolko uśmiałam się nad tą stronką, co podałaś do niej link
I gromadź, gromadź słoiczki
Ja dziś pomidorki posadziałam, jak będzie urodzaj to porobię przeciery dla Kuby
benasia ja dziś zakupiłam 2 paczki biszkopcików Petitków, już sama połowę zjadłam
Mój był mało ruchliwy w brzuszku i teraz jest bardzo spokojny
(czytałam gdzieś, że charakterek dzieciątka można już poznać po ruchach w brzuszku, a ile w tym prawdy? u mnie się to akurat sprawdziło)
Najwyraźniej będziesz mieć energiczne dzieciątko
Gość: nniewidzialnaa
i było tak samo jak u Ciebie
http://www.c-and-...duct.html#!/Przecena pojedyńczych artykułów/Kobiety/Moda dla kobiet w ciąży
Skopiujcie cały link.
grazia1981
Postów 615
Data rejestracji 01.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie na odwrót,synek tak kopał non stop,a teraz córa niemrawa,czasem myślę,czy ona tam jest jedynie wieczorem jak leżę na plecach,to brzuch mi się fajnie podnosi i faluje,ale to przyjemne uczucie,nie bolące,oby po porodzie taka grzeczna była
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mały lubi ten mus nawet z kaszką
mam nadzieję że taki mus nie zatwardza...
Ja wczoraj kupiłam kaszkę Nestle Zdrowy Brzuszek-kaszka owsiano-pszenna ze śliwką od 6m
Niby poprawia pracę jelit, zobaczymy, bo dziś 3 dzień bez kupki, ale zwiastuny słychać
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
benasiu mój tak się czasem bawi, że tak chrząka, coś jakby kasłał, może to zabawa u Twojego Mikusia.
dianek dziś wypróbuję, bo przedwczoraj mi ochrzcił przy przymierzaniu, wczoraj wyprałam, a dziś sucha i na noc założę, więc dam znać jutro
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no nic chyba dziś poczekam ale jak co to zawsze jutro znów moge isć na kontrol, bo wolę dmuchać na zimne...
Poczekaj do jutra, jak nie minie to lepiej idź do doktora. Mój tak bawił się dwa dni, aż zapomniał.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
ok