Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: allice
Katrin22 dzięki za link zamówiłam sobie fajne koszulki
Gość: nniewidzialnaa
https://www.faceb...m/PortalExtraProdukt
W kolejnym wpisie napiszemy, jakie produkty będą do testowania. 5 pierwszych mam, które napiszą POD KOLEJNYM POSTEM chcę testować, otrzyma produkty do przetestowania
Każda z testujących Mam zobowiązana będzie napisać po przetestowaniu recenzję (do 3 czerwca) - tylko pod tym warunkiem zgłaszajcie się do testów!!!
Recenzje zostaną opublikowane na naszym portalu. Szykujcie się
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój malutki też czasem pokasłuje, ale w sumie nic mu nie jest.
Dziewczyny a tak na przyszłość pytam, jak robicie mus? Czy to zwykłe tarte jabłko czy coś jeszcze?
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: dianek
tak? xD gdzie kto jak i skąd wiesz?
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W wiadomościach na polsacie mówili chwilę temu. Dziewczynki 8-10 lat zwabiał do szpitalnej toalety, mówiąc, że robi casting i że sławne będą
Kurde jak to dzieci trzeba pilnować, takie to naiwne...
Gość: dianek
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na samym początku same jabłuszko a potem możesz dodać kolejny składnik.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba zostanie on na stałe w menu
Gość: katrin22
To super, u nas też była fajna kupa, jeśli kupa może być fajna
Kaszka owiasno-pszenna ze śliwką pomogła
Zrobiłam dziś budyń, ale mleko mi sie zagotowało wrr, ale trudno, wyszły lana kluski
I podałam Kubusiowi, tak dziąsełkami rozdrabniał i nawet się nie krztusił, a wczoraj ryż zrobiłam jak grusia robi, czyli ryż rozgotowałam, porządnie wymieszłam, a mięso zmieliłam, do tego jabłko ze słoika i po troszeczkę dawałam i poszło, czyli być może pożegnamy się z papkami
Przyznam, że serce mi waliło, czy damy radę.
Dziś rosołek na króliku oczywiście z marchewką i pietruszką i znów mięso zmielone na wiórki, a marchew z pietruszką rozdrobniona widelcem i szlo jakoś
Jak będzie Ok, to jutro znów na tym rosole zrobię lane kluseczki i będziemy testować.
allice fajnie, że coś znalazłaś
Co du musu to można podlać troszkę wody, zagotować i dać jabłko poćwiartowane i dusić, potem zblendować i gotowy mus
Lolipop założony
Kuba wypił 180ml mleka przed snem, a w nocy będzie około 180-220 ml kaszki to będzie moookro, zobaczytmy, czy pampuch da radę do rana.
A jak swietnie z Flipami się skomponował
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a budyn mi też nie wyszedł bo zrobiło się 1 wielkie ciągnące za łyżką i nie chciało się oderwać ale to było wczoraj
tą wodę
Mięso gęste było i łyżkę rosołku dodałam.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aha, ja myślałam, że jabłko na surowo np. utarte i coś do niego dodajesz. A nie lepiej na soczku jednodniowym?
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już ma 3 miesiące
Mi się wydaje, że tak jak Kasia napisała skoro mogą jabłka surowe to czemu nie sok jednodniowy? Mi się taki sok wydaje bardziej wartościowy niż gerberek, który ma datę ważności ponad pół roku (chyba musi w nim być jakaś chemia by tyle wytrzymał na sklepowej półce?).