Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: rachel
Właśnie do mnie dotarło że jutro pierwszy raz w życiu Dzień Matki będzie też MOIM świętem i Waszym zapewne też u niektórych po raz pierwszy!! Wszystkiego najlepszego kochane!!!
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Waży adekwatnie do wzrostu, ma 71cm. Obwod glowy 44cm, obwod klatki 42cm. Lekarka mówiła że wszystko ok.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale co do położnej to może Agusia ma naprawdę kiepską?! Moja jest dziwna i to nie jest tak że nie słucham czyichś dobrych rad. Znam tą babkę i nie mam do niej zaufania. Gdyby jej zależało to chciałaby przyjechać a nie trzeba złożyć trzy podpisy... Jak mam pytania to dzwonię to siostry, lekarza lub pytam na forum.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam ciotkę pediatrę to jak coś to do niej wolę uderzyć. Z położną widziałam się raz w przychodni i jakoś nie mam ochoty mieć z nią do czynienia. Po prostu nie każda osoba jest stworzona do takiej pracy. Już się nie odzywam bo będzie, że szufladkuję osoby. Same powinnyście wiedzieć, że ludzie są różni.
beata21
Postów 1260
Data rejestracji 18.04.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzieciaczki bardzo roznie przybieraja na wadze, moj maly jak sie urodzil wazyl 4700
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kawał gościa
I z tym przybieraniem to prawda. Pierwszy przybierał szybko i był grubaskiem a drugi urodził się chudziutki i mimo że już sporo przytył nadal jest smukły
Czy w 6 tyg po urodzeniu mozna normalnie ćwiczyć?? Chociaz przy tym biuscie to kazde ćwiczenia sa kłoptliwe..
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A piersi będą stopniowo maleć (przynajmniej u mnie tak było - na początku kupowałam rozmiar FF) i jak skończysz karmić to jeszcze zatęsknisz na dużym biustem
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak po CC to lepiej jeszcze trochę poczekać
Gość: mooniq82
A mi biust za bardzo nie urósł
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam to samo, no i piersi straciły na jędrności ;(
beniaminowa za duzym biustem raczej nie zatesknie zawsze był dla mnie zmorą! i podował jak teraz bóle pleców...
ale normalnie załamka....
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jak juz skończył Ci się połóg, możesz się zapisać na fittnes, albo sama sobie ulożyć ćwiczenia, jaki CI odpowiadaja
No i polecam pływanie, jak miałabyś ochotę
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: grusia
Sa rozni ale jak mozna kogos oceniac po jednym widzeniu .Czasem wystarczy troche pozytywnego nastawienia do ludzi a nie od razu kazdy wrog. Osobiscie wole wrednego a dobrego specjaliste niz lekarza ktory wchodzi do tylka i jest milusi a nie zwraca uwagi na wazne rzeczy.
Rachel a ja Ci polecam szóstke weidera
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: grusia
Dolly ano przeszlam dlatego moge polecic
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rachel chce zacząć ćwiczenia, stąd mój post, że jeszcze bym poczekała na Jej miejscu.