Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: dianek
rachel - co do rozmiarów to spokojnie - ja równe 6tyg po porodzie byłam lekko załamana... ani w bluzki ani w spodnie sprzed ciąży - i brakowało duuuużo
teraz po kolejnych 3 tygodnia jest dużo lepiej - zaczynam wchodzić w spodnie, które były na mnie luźnawe, a w bluzki wskakuję w te bardziej elastyczne
problem ze stanikami? ja mam trzy sztuki miękkich typowych do karmienia (tych odpinanych), zawsze używam wkładek laktacyjnych i z zewnątrz wygląda to normalnie (jak usztywniany biustonosz)
może warto poszperać za jakimś fajniej dopasowanym modelem?
Ja swoje kupowałam na allegro, były bardzo tanie więc wzięłam 3 sztuki w różnych rozmiarach (któryś musiał być dobry
co do ćwiczeń jeszcze - ja zrzucam kilogramy na spacerkach z młodym (biorę go w chustę i szybko maszerujemy po okolicy - takie marsze ładnie zrzucają tłuszczyk z pośladków i ud
no i w łóżku z mężem
Gość: grusia
Napewno najprzyjemniejszy
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no nudne własnie niesłychanie, nooo chyba, że sobie w tv jakiegos przystojniaka zarzucisz to może sprawniej ćwiczenia pójdą
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: nniewidzialnaa
Gość: dianek
My mamy dosc daleko ale niedawno bylismy na tzw Bialej sobocie w naszym szpitalu - przyjmowali specjalisci dzieci w wieku 0-12 miesiecy
beata21
Postów 1260
Data rejestracji 18.04.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj bylo co dzwigac
a moja znajoma urodzila synka 5250 to dopiero szok (oczywiscie cc)
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Grusia, mój jak się urodził waży 4500, więc w sumie przybiera około kilograma na miesiąc. Kamiś jest duży, ma 71cm wzrostu, synek sąsiadki ma 5 miesięcy a chłopak dużo mniejszy od Kamisia. Każde dziecko jest inne, mały jest pod opieką pediatry. Na prawdę jest wszystko ok. Poza tym mam teściową przewrażliwioną. Mały nie jest gruby, jest długi i ogólnie duży.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
P.S.Z tego co pamietam to Twoj syn wazyl 4350 a nie 4500 .
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No zaokrągliłam
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a moim nie tylko świętem Matki ale i 24-tymi urodzinami
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia moja sis tez z 26go
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też bym poszła chętnie ale najbliższy do mnie 90km...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój też jest długi i duży się urodził bo 3 tyg przed terminem ponad 3500g. Ale mimo wszystko dużo nie je zazwyczaj wypija bądź zjada 120ml mleka (wieczorem kaszki), bądź obiadek mniej wiecej taki.
Ale tatuś 194cm to i synek duży