Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: emilka1705
Liwka jest z 14 pażdzierkika a chłopaki chyba trochę starsze:)
Gość: nniewidzialnaa
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mikołaj młodszy bo z 26 października a Kubuś z 25 pażdzienika
ale Mikuś nie jest gruby tylko bardzo wysoki. Ubranka 80/86 ale juz bardziej 86. No i na basenie jak był ostatnio poznał koleżanke 15 miesięcy a on wówczas 7 - taka sama wysokość
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale jest piękny
to dawaj kochana:) możesz u mnie na korytarzu:) Liwka raczkując jadła biszkopty więc będzie miał się czym popisać:)
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
Ja właśnie planuję zakup odkurzacza, jaki polecacie? bo mój stary strasznie głośny i szukam fajnego do 70db
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no i boję się czy sama go wprawię w ruch - chyba poczeka aż mąż wróci z pracy
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój mały robi kupkę prawie po każdym karmieniu karmie piersią. A jak tam Monia karmisz piersią ?
Gość: katrin22
Ja karmiłam do 5 tego miesiąca i Kuba robił kupki co kilka dni, rzadkie też były. Dziecko karmione piersią najlepiej przyswaja pokarm i nie ma co wydalić, dopiero jak się uzbiera
Gość: dianek
dziewczyny, na spuchnięte i zaczerwienione miejsca po szczepieniach zdecydowanie polecam sodę oczyszczoną - u nas była skuteczniejsza niż altacet
(brałam łyżeczkę sody na pół szklanki letniej wody, moczyłam gazik i przylepiałam plastrem na zaczerwienienie, dolewałam sody co ok.30-50min)
2h moczenia i prawie śladu nie ma po opuchliźnie
i znaleźliśmy sposób na ciemieniuchę!
i problem z głowy, zero ciemieniuchy
Gość: rachel
A jak się mała urodziła chciałam kupić szampon bo ma od urodzenia dużo włosów, ale na szczęście ktoś mi odradził.
Gość: agasiam
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam 2 tuniki ciążowe w drobne niebieskie kwiatuszki, z cienkiej bawełny, rozmiar S/M i XL
firmy Be mama
nowe, z metką, cena producenta 120 zł
-S/M - szerokość pod pachami 50 cm
na dole - 58
-XL - 55/69
u mnie 60 zł z przesyłką
później postaram się wstawić zdjęcia
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kto chciały przepisy na naturalne sprzątanie z sodą, to proszę pw z podaniem maila, to wyślę plik
Gość: agasiam
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: mooniq82
Ja niestety nie karmię piersią