Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
Z lakarką się jeszcze na ten temat nie konsultowałam. Mam zamiar Kubusia zaszczepić, ale ciągle miał katar, a po drugie jakoś boję się tej szczepionki, a konsekwencji niezaszczepienia jeszcze bardziej
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://apps.face...nkurs/1355/?id=25837
z góry wszystkim dziękujemy za wsparcie
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dodano głos!
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękujemy
Pytałam lekarza na dziecko24, o to czy mój Kubuś jest narażony na chorobę, skoro bratanica jest zaszczepiona i dostałam odpowiedź:
Organizm po podaniu szczepionki wytwarza przeciwciała przeciw bakteriom, a nie jest nosicielem bakterii/ inny mechanizm-przechorowanie/, bo tych szczepionka nie zawiera. Opinia lekarza z pewnością nie odnosiła się do tej szczepionki.
UFFFFF
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może się uda nam znów coś wygrać
powodzenia ! Trzymamy kciuki
Gość: rachel
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękujemy ślicznie
Gość: agasiam
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odnośnie konkursów to odkąd się Kamiś urodził to biednie, dwa razy karta do Rossmana wpadła, kilka piłek z biedronki, bilety do kina, kolczyki z liptona... Ogólnie bida z nędzą. Nie ma czasu na klikane, w gierkach za duża konkurencja zawsze, a w losowaniach brak szczescia.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja to samo, zero konkretów...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a tak to tez za wiele wygranych nie ma - no chyba że za śliczne fotki Mikusia czasem coś wpadnie
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Taaaaak, przerabiałam to. Tak na marginesie Dianek, w ostatniej Pani jest ciekawy felieton o tym...
Gość: dianek
agasiam co do konkursów - to u mnie tak różnie
staram się robić na bieżąco mniej więcej wszyskie które są w bazie, promocyjne robię tylko jak faktycznie jakiegoś produktu potrzebujemy, ale z sukcesami różnie
czasem wpadnie jakaś książka, czy jakaś nagroda z rossmana (ostatnio wpadł zestaw kubusiowy z rodzinnych wakacji), ale czasy że co dziennie coś wygrywałam minęły chyba
chociaż mąż mnie tu motywuje żebym zaczęła myśleć o pracy.. zawsze jak pracowałam to chciało mi się robić konkursy, nie miałam na nie czasu, ale jak zrobiłam to wpadały stosy nagród... a jak nie pracowałam tylko siedziałam przy konkursach to mi się pracować chciało - i zazwyczaj wpadały jakieś fajne zlecenia...
ludzie się ze mnie śmieją że jestem wiecznie niespełniona - co zaczynam robić coś czego chciałam to już myślę o czymś następnym, zamiast się delektować tym, czego pragnęłam
ale o pracy zaczynam coraz częściej myśleć... mam pomysł na własny biznes, tylko właśnie nie wiem czy zaczynać normalnie od założenia firmy i zleceń, czy delikatnie od bloga, który później zamienię w portal który ma być częścią działalności... przydałoby się wygrać książkę o e-biznesie
Gość: gosia16
http://endo.pl/2-...p;utm_term={referer}
Gość: dianek
chce młodego odstawić od piersi (tak, przemyślane 100 razy, decyzja podjęta) - chcę to zrobić stopniowo, bez wiekszego stresu dla malucha... ale mamy problem - bo on za chiny ludowe nie chce żadnej butelki
mleko mu smakuje - z kieliszka pije ze smakiem, ale z butli weźmie 2 łyki i wypluwa smoczek...
karmienie go z kieliszka jest dość kłopotliwe, bo po pierwsze wszystko jest w mleku, a po drugie łyka sporo powietrza i później mu trochę źle na brzuszku...
i nie wiem co zrobić
Gość: rachel
czytałam o tym w sierpniowym numerze dziecko albo mamo to ja już nie pamiętam. Podobno najlepszym rozwiazaniem jest przejscie na kubek niekapek.Można jeszcze co jakiś czas próbowac butelki, ale podobno coraz wiecej dzieci ich nie chce. Dominisi próbowałam kiedyś podac wodę z butelki ale też się krztusiła i nie chciala. Wiecej nie próbowalam ale gdyby mi zależało próbowałabym co jakiś czas. Może spróbuj z kubeczkiem, mamy w artykule pisały że pomógł i nawet papki podawały przez taki kubek
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane