Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Byłam dzisiaj u ginekologa, widać pęcherzyk, zarodek ponoć widać, ale bardzo słabo. Z moich obliczeń wynika, że to 5 tygodni 3 dni.
Mam przyjść za tydzień.
Dostałam i luteinę i duphaston, czy któraś z was brała oba te leki??
Gość: dianek
wizyta u chirurga - 30 sekund
trochę nas diagnoza zaskoczyła
wodniaczek jest spory, ładnie się wchłania, mamy przyjść za 3 miesiące - nie powinno być po nim wted śladu...
a ja się tyle namartwiłam... eh...
a ze starości jedzeniowych - już mu się niekapek odwidział... wrrr... zaraz strzykawką jedzenie dostanie paskuda jedna
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: grusia
Gość: allice
5 głosików dałam, masz 107 powodzenia
Gość: rachel
Fryteczka - gratulacje:)) to niesamowite jaka radość rodziców wypełnia jak nasze maluchy uczą sie nowych rzeczy:)) małe zdolniachy:)
dianek - mały się przekona do niekapka musisz próbować, to po prostu coś nowego dla niego:)) ale da radę:)
mam pytano z innej beczki czy któraś z was gra w konkursy smsowe gdzie trzeba odpowiedziec na czas?? mam pytanie?
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję Ci bardzo
Ja dostałam oba leki - jedne tableki, a drugie to globulki, zastanawiałam się czy to nie za dużo, ale chyba zaszkodzić nie zaszkodzi
Mam nadzieję, że za tydzień będzie już widać ładnie zarodek
grusia - zapewne możliwość podawania mojego mleka z niekapka lub z butelki by sporo ułatwiła - ale niestety laktatorem jestem w stanie odciągnąć tylko kilka kropel - nawet 10ml się nie zbierze, po prostu laktatory (nawet te z regulacją) mi nie odciągają
nad kaszką nie myślałam... ale może faktycznie spróbuję
będziemy walczyć, w końcu musi się udać
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
+5 116
Tej kaszki troszeczke by mleko smak zmienilo- moze sie uda.Malymi kroczkami do przodu, wazne by nie rezygnowac, by maly choc raz dziennie z tego niekapka dostal pic-przyzwyczai sie.A cyca dawac tylko jak juz jest mega ryk.
Gość: katrin22
dianek próbuj dalej tego niekapka. Mi laktatorem też nie szło, tzn. bardzo powoli i ręcznie odciągałam. Z tą kaszką to też dobry pomysł, Kubusiowi na początku Bobovita jabłkowa smakowała, mieszałam ją z mm, robiłam taką rzadszą.
będziemy walczyć dalej bo innej opcji nie ma, przecież nie będę 4-miesięcznego dziecka strzykawką karmić..
Gość: eywa
Gość: eywa
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja narazie jestem cała w strachu, bo jeszcze nic konkretnego nie widać, ale lekarka zapewnia, że musi być dobrze
Gość: katrin22
Będzie dobrze
Ja swojego uparciuszka dopiero uspałam, coś Mu się przestawiło i o 21.00 chodzi spać, co do minuty
W poprzednią noc nie upominał się o jedzonko i wstał o 8.20, zobaczymy, czy dziś też tak będzie
jutro powalczę jeszcze z samym niekapkiem, ja wiem że Pepti to nie jest szczyt szczytów jeśli chodzi o smak, więc może mu nie smakować
wieczorem spróbujemy dodać odrobinę kaszki smakowej i będę tak walczyć kolejne pare dni minimalizując pierś...
w końcu jakoś się musi udać