Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki za odp..
właśnie coś takiego chodzi jej po głowie
a jak to wygląda, jak ktoś ma firmę jednoosobową? czy może zatrudnić moją koleżankę? i jak to wygląda z pensją?
Gość: katrin22
To mnie uspokoiłaś, chyba przestanę dawać wit. D, bo Kuba pije dużo tego mleka a i na powietrzu dużo przebywamy.
grusia dostałaś ten sam rosołek z ryżową co ja, ale trzymamy na czarną godzinę, bo sama gotuję zupki.
Dziś puree z cukini i mięsko z marchewką
Czekam aż dynie zaczną się pojawiać, to do słoików po koncentracie zagotuję, na zimę będzie jak znalazł.
Mamuśki, które kupują deserki, w Biedronce są deserki 190ml za ponad 3zł, także warto, ja kupuję te z płatkami owsianymi.
Eh i rezygnuję z dukana, ponieważ
wczoraj wybraliśmy się z mężem na wycieczkę (motorem) i wieczorem tak mi się słabo zrobiło, że myślałam, że zemdleję
Jednak wracam do diety MŻ i po 18.00 koniec jadła, jedynie jogurcik.
Gość: grusia
Sloik tez zostawilam - we wrzesniu jedziemy na maly ulropik w gory ( chcemy synkowi zrobic prezent ) wiec bedzie jak znalazl.Dokupie pozniej dania z HIPPA te w tych fajnych wielorazowych pojemniczkach i z glowy.
Co do diety, ja tam uwazam ze kazda dieta to glupota ( sorki odchudzajace
Gość: dianek
teściowa się odchudzała długie lata milionem diet...
powiedziałam jej kiedyś, żeby zaczęła jeść tyle co ja i się ruszyła sprzed TV to schudnie
no i zaczęła jeść normalnie, przestała się zapychać słodyczami, odstawiła wszelkie pierdoły z napisem light na opakowaniu, zajęła się ogródkiem i zrzuciła w lekko ponad 3 miesiące 12kg...
i z grubej sapiącej baby się zrobiła pełna życia kobitka
czasem wystarczy jeść jak człowiek a nie jak świnka i ruszyć tyłek...
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może.
Gość: nniewidzialnaa
benasia ciężko stwierdzić z tym ciężarem, wydaje mi się, że z postury są zbliżeni do siebie
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z tego co ja wiem to może
Jest jeszcze samozatrudnienie i opłacanie wysokich składek a później się dostaje wysokie macierzyńskie.
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo koleżanka i to brała pod uwagę, ale znowu jakaś jej znajoma tak zrobiła, że założyła działalność na początku ciąży i mimo wszystko nie udało jej się, ZUS się połapał
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Duży ten nasz chłopczyk ale jak widzieliście na foto wcale nie pulpecik tylko normalny wysoki chłopczyk
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Duży i posturą podobny do mojego Kubusia. Nogi mają długie te nasze chłopaki i stąd ta waga
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I trochę włoski też podobne
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: eywa
z wit D tez szybko skonczylismy,bo w 4 miesiacu miala calkowicie zarosniete ciemiaczko, na roczke wazyla 10 900 ale jest bardzo wysoka, urodzila się 4 kg i 60 cm:)
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No Mikołaj i Mateuszek z 26 października a Kubuś z 25 października
Mikuś urodził się 3 tyg przed terminem i mial 3570g i 57cm.
A teraz już ponad 10 kg
Gość: eywa
trzymać kciuki, kilka konków dziś zrobilam
Bo my jesteśmy świeże mamuśki
Mój Kubulek 25- lipca skończy 9 miesięcy. Jak ten czas leci, jeszcze rok temu byłam z brzuszkiem, a teraz już taki duzi chłopczyk jest.
Gość: dianek
wczoraj jedzenie co 1,5h, w nocy również, bo mleka mam bardzo mało, a Bernard bardzo aktywny i chyba potrzebuje 2 razy więcej niż zwykle...
a modyfikowanego nie umiem mu dać, butle gryzie zamiast jeść normalnie, kubeczki dopiero dzisiaj mają przyjść, a i tak spać nie mogłam bo się boję, że z kubeczków też nie będzie chciał i co wtedy?
masakra z tym przechodzeniem z piersi na modyfikowane... nigdy więcej...