Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: emilka1705
Pewno do takiego chodzenia prawdziwego to jeszcze troszkę bo Mała boi się sama stać:) jak się ją zagada to stoi a jak tylko orientuje się że nikt jej nie trzyma klap na dupkę:)
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: grusia
A na nauki przedchrzcielne nie musisz przeciez brac dziecka. Choc ono wytrzyma wiecej niz Ci sie zdaje
Gość: dianek
chyba mi to ze 2 tygodnie zajmie...
nieźle ambitną masz tą córę
obiad sobie wreszcie muszę zrobić
Co do wystawiania to lacze sie z Toba w bolu,mam nadzieje ze szybko sie tego pozbede. Wanienka tez mi miejsce na balkonie zawala, na szczescie młoda juz ani bujaczka nie uzywa ani gniazda do siedzenia - powoli odzyskuję przestrzeń zyciową
dejzi
Postów 1099
Data rejestracji 18.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
quaqua na stronce Lidla widziałam prezentacje tej sokowirówki zrobiła mi smaka na taki sok z ananasa;0, ale u nas żeby ją kupić w Lidlu trzeba by było wtedy rano jechać a z małym nie dałam rady. A możesz napisać nazwę tej sokowirówki, może na necie gdzieś znajdę.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A u nas ospa
Aha i gratuluję pierwszych kroczków
Gość: emilka1705
Gość: quaqua
Na samej sokowirówce jest tylko nazwa silvercrest, a nie dokopię się teraz do instrukcji, coby jakiś model podać, ale pewnie jest jeden
Gość: kubatbg
Gość: katrin22
U nas od piątku sam Bebilon
Gość: eywa
myśle,że zęby bo jak czwórki wychodzily,to przez 10 dni mialam szatana a nie dziecko, przebiły się i wróciła do normy, licząc na to, 2 dni mniej do końca;)
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w dodatku gryzie intensywienie wiec pewnie ząbki + ambitne dążenie do celu czyli próby ciągłego chodzenia nawet wbrew woli mamy która chce odpocząć...
Gość: size
Ciocia size bardzo się cieszy, że wszystko ok
I do tego chcę się ustosunkować. Ja złapałam półpaśca od zakropkowanego maluszka będąc na spacerze z moją 1,5 letnią Olą. Oli nic nie było (mówiono mi, ze prawdopodobnie nic nie złapie i nie zachoruje) ale mnie dopadło. Uważajcie