Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli jednak miałby ktoś jej nadwyżkę (dopochwowa) bądź Duphastonu to chętnie odkupię.
Leki te są dość drogie, dlatego każda oszczędność się liczy
A i tak przy okazji, jak tak czytam Wasze wypowiedzi o pierwszym ząbku itd to tym bardziej nie mogę się doczekać maleństwa
Gość: dianek
od 21:30 do 6 rano
i była pierwsza kąpiel na siedząco - nie chciał się położyć skubaniec
w ogóle teraz ciężko go położyć, dopiero jak się bardzo zmęczy to się daje, inaczej jest taki wrzask że szkoda gadać
iii... powoli przechodzimy na zwykły Bebilon
prócz kilku krostek na czole - brak reakcji alergicznej (odpukać
malenstwo - się tak nie spiesz
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Malenka89, to czekanie najgorsze, ale szybko mija
Ps. Jakby co, to słonice chodzą w ciąży 2 lata, także możesz się pocieszać
dejzi
Postów 1099
Data rejestracji 18.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dianek my do kąpania mamy taki fotelik plastikowy mały uwielbia w nim leżeć i chlapać nogami. Raz jak były takie upały to przykryłam balkon by nie miał słońca i w wanience z tym fotelikiem go dałam, ale miał frajdę pluskał jak najęty;p
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Je normalnie ale mniej niż przed choroba.
Za to gryzie mnie czasami bo chyba zeby dokuczają...
na zębach się nie bardzo znam ale ma takie wypukłe pod dziasłami takie napuchniete - za duzo to on nie pokaze bo buzia zamknięta na kłódkę...
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
fryteczka
Postów 4248
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
zobaczcie.
lilithbb
Postów 380
Data rejestracji 07.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: grusia
http://www.dzieck...60%20Deluxe%20ZD.jpg
Mloda tak chlapała ze po kapieli mało co wody w wanience zostawało
Dianek super ze mleczko słuzy
Benasia to teraz juz pewnie bedzie tylko lepiej .
Fryteczka przykre niestety ;(
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A w jakich masz odstępach? Bo ja mam 3 w planach
A co do kąpania to nasz młodszy też już w brodziku się kąpie. Chlapie jak szalony
Gość: dianek
jak zacznie bardziej brykać to się zastanowimy nad jakimś kąpielowym siedziskiem
a zęby nadal nie wyszły, jakaś katastrofa
fryteczka
Postów 4248
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
jedyna os.która znam to moja sasiadka...3 cesarki i na tym koniec . zabroniona kolejna
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A nie wiesz dlaczego? Mi zaraz po cięciu też powiedzieli żebym więcej nie rodziła
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ze względu na macicę.
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
Czyżby się jeszcze córeczka marzyła?
fryteczka
Postów 4248
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Warto wiedzieć, że cesarskie cięcie, mimo że tak powszechne i wykonywane czasami nawet „na życzenie, to poważna operacja, która pozostawia trwałe ślady w organizmie kobiety. Naukowcy dowodzą, że już jedno przebyte cesarskie cięcie osłabia macicę tak bardzo, że 9 na 1000 kobiet rodzących kolejne dziecko siłami natury grozi jej pęknięcie, a co za tym idzie - narażenie życia dziecka oraz samej rodzącej. W przypadku kobiet, które nigdy nie przebyły cc ryzyko zmniejsza się pięćdziesięciokrotnie (18 kobiet na 100000). Warto więc poważnie przemyśleć decyzję o rodzeniu drugiego dziecka siłami natury, a najlepiej spokojnie przedyskutować to z zaufanym ginekologiem-położnikiem.
Pozostaje jeszcze jedna kwestia - ile razy może zajść w ciążę i urodzić kobieta, która pierwsze dziecko powiła na stole operacyjnym? Większość lekarzy jest zgodna: jeśli nie ma innych przeciwwskazań, cesarkę można wykonać trzy, ewentualnie cztery razy w ciągu życia kobiety. Każde cięcie osłabia macicę i tym samym zwiększa ryzyko powikłań w kolejnej ciąży. Znane są przypadki, że „cesarkę wykonywano więcej razy, jednak należy pamiętać, że planując więcej niż 2-3 ciąże po cc ryzykuje się zdrowiem i życiem dziecka, a także swoim. Jeśli ciąża po cc jest nieplanowana, należy niezwłocznie poinformować o niej lekarza.
Gość: katrin22
I po cc mogą być komplikacje i po sn, tak to już bywa...
mirai
Postów 790
Data rejestracji 21.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane