Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: dianek
my osobiście nie używamy oczywiście, ale ten wózek ma brat męża i wożą w nim swojego niepełnosprawnego 5-latka
a jeżdżą baaaardzo dużo
mają od 2 lat i wózek nie do zajechania, rewelacyjnie im się sprawdza i w mieście i w umiarkowanym terenie
do tego siedzisko jest dobrze wyprofilowane, a pasy dobrze trzymają i nie obcierają (u nich to ważne, bo Emil przy siedzeniu potrzebuje dość solidnego oparcia bo się zsuwa
my jak wyrośniemy z cameleona to właśnie chicco ct04 planujemy kupić
Gość: grusia
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak jak dianek pisze świetnie wyprofilowana, dobre pasy - ja mogę same pozytywy o niej powiedzieć.
Gość: grusia
Gość: emilka1705
a mam dokładnie jeden taki, a drugi tak jakby ciut starszy model, prostszy. Brak wad. Kosz na zakupy to już cudo! Niby niepozorny, a co ja tam nie woziłam
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: eywa
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: rachel
Nie wyobrażam sobie rozłąki z małą....
Poza tym boje się tej kobiety. Jeszcze jej nie widziałam ale wiem że to kobietka na emeryturze, mieszka sama mąż jej zmarł. Całe życie pracowała w żłobku. Rozsądek mi podpowiada że ktoś taki z pewnością ma doświadczenie...ale mam masę wątpliwości... czy po tylu latach ktoś taki może mieć jeszcze cierpliwość do dzieci? czy taka starsza osoba będzie dobra??
Jak pójde do pracy mała bedzie miała 7 miesiecy...
Podpowiedzcie o co można się takiej kobietki wypytac na pierwszym spotkaniu?
Ma pilnowac małej dwa tygodnie w miesiącu
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moim zdaniem najwazniejsze jest,żebyś zobaczyła jak mała na nią reaguje i jak ona zachowuje się w stosunku do dziecka. Nie ma znaczenia czy pracowała w żłobku, czy nie bo to akurat moim zdaniem nie jest najważniejsza zaleta.
Możesz podpytać się np jakie ma zdanie na różne rzeczy typu karmienie ( co da na przekąske dziecko w danym wieku), jak zareaguje na jakąś sytuacje. Moim zdaniem jednak nie masz co się denerwować, bo najważniejsze, żeby polubiły się z twoją córką
Gość: amif
No właśnie z tego co wiem to Pani chce wypełnic sobie czas i zastanawiam się czy to dobrze czy źle? Poza tym to że pracowała w żłobku ma dla mnie znaczenie o tyle że pewnie umie sobie poradzić w różnych sytuacjach..np. jak mała się zachłyśnie
Z tym odżywianiem to cenna wskazówka, tym bardziej że nadal jesteśmy na mleku z cyca...
Normalnie mam mętlik... że nie wspomnę o tym że od kilku dni z tego powodu nie śpię
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na prawde nie masz co się denerwować, wszystko będzie dobrze i ja uważam, że to właśnie starsze babki są najlepszymi opiekunkami ( nie obrażając oczywiście nikogo), ale sama gdybym miała wybór wybrałabym starszą Panią, nawet bez doświadczenia w żłobkach, niż te młode po pedagogikach
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Więc 3 głębokie oddechy przed spotkaniem i nie denerwuj się, bo córeczka przecież wyczuje Twój stres i może być niepotrzebnie niespokojna podczas wizyty pani.
jorunn2010
Postów 664
Data rejestracji 15.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tak włąsnie zaczynałam jako niania, jako młoda i niedoświadczona. Przez 2 lata świetnie układały mi się relacje z całą rodzinką. Kiedy mała poszła do przedszkola a ja zaczęłam pracę z innym dzieckiem, to stweirdziłam, że już z żadnym innym dzieciaczkiem nie nawiążę aż tak głębokich relacji. I rzeczywiście, dopiero własne pokochałam bardziej.Dziś kontakt mam też tylko z pierwszą rodzinką.
lilithbb
Postów 380
Data rejestracji 07.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane