Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: agasiam
Gość: nineczka17
Rutinoscorbin,Oscillococcinum,STODAL syrop
a kaszel suchy czy mokry
Gość: katrin22
Gość: agasiam
To chyba taki typ alpinisty. Ma bardzo silne rączki a jak ma gołe stopki to i bardzo dobrą przyczepność. chwyta się tyłu kanapy a nogami podciąga do góry. czasem mu się uda czasem spada na pupe.chyba z tego wyrośnie?
Gość: katrin22
Gość: dianek
IMO łóżeczko ze szczebelkami to jakiś chory pomysł
małe dziecko obija się o szczebelki główką
większe ucząc się stawać przewraca się i też obija
a jeszcze większe się wspina
nasze turystyczne ma duże otwierane wyjście, więc do wspinaczek w celu wydostania się - nie zachęca
a wspinać się po tym nie da, bo i boki i siatka są bardzo śliskie
agasiam - kask tak, ale oszczędnie, młody musi się nauczyć, że trzeba uważać
kas w tym nie pomaga
natomiast jak gość ma faze na ekstremalne zabawy, to jest to rzecz konieczna - zwłaszcza jak uderza tyłem głowy o coś - to jest mega niebezpieczne u dzieci (bardzo łatwo o uraz podstawy czaszki)
a w kwestii pocieszenia - przejdzie mu
nasz jeszcze nie raczkuje, a zaczyna się wspinać - wczoraj wylazł na półkę od stolika salonowego (taką na gazety)
cały
nie umiał zejść, całe szczęście nie próbował sam tylko się rozbeczał żeby go wyciągnąć stamtąd
dobra, uciekam od Was, kupę pracy mam...
a z niani dla Benia chwilowo zrezygnowaliśmy
byle do 10 grudnia przetrwać....
Gość: ewachem
a jaka to stronka dokładnie?
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do łóżeczka z szczeblami u nas nigdy nie było problemów z wspinaniem i obijaniem jakimś - mamy na max obniżone i Mikołaj tylko w nocy w nim śpi. Jak był mniejszy to super mu się uczyło chodzić i mimo to nie obijał się jak wasze maluchy, ale każde dziecko jest inne.
Dziś byłam u dr aby umówić się na szczepienie odra/świnka/różyczka bo mielismy iść listopad/grudzień także w połowie grudnia idziemy. Przy okazji dr osłuchał małego i zdrowy, osłuchowo czysty, aczkolwiek to co mu czasem tak chrumka to coś w nosku i psikac woda trzeba kilka razy dziennie - na szczescie kataru brak, ale psikania nie lubi MIkołaj...
W dodatku podobno dużo mały razy był u dr jak na 13 miesięcy mimo że prawie nie choruje -ale co ja zrobię na to -wolę się upewnić że zdrowy i nic mu nie jest lub wolę isć na kontrol po chorobie...
Taka przewrażliwiona jestem na tym punkcie zwłasczcza że dziś kaszlnal kilka razy ale szczescie nic mu nie jest.
Dodatkowo dr powiedział ze idzie teraz dużo zębów - no nie nowość widziałam to juz od pewnego czasu - a więc czekamy na wyklucie
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale tam można z wysyłka do POLSKI zamawiać?
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem czy można do Polski, mi najpier pójdzie do Anglii a stamtąd do Polski
dejzi
Postów 1099
Data rejestracji 18.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fryteczka
Postów 4237
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
mozna
tak robi polowa sprzedawcow next na allegro. wystawiaja towar i jak ktos kupi to oni dopiero zamawiaja
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oo to dobrze wiedzieć na przyszłość
Ciekawe ile biorą za wysyłkę.
fryteczka
Postów 4237
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co ty serio?
do polski za darmo?
Gość: allice
może spróbuj syrop prawoślazowy
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moje zamówienia miały iść do kuzynki, bo to ona wszystko będzie załatwiała, a ja tylko wybieram, jednak teraz zastanawiam się czy nie lepiej jak od razu do mnie to pójdzie
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak to?
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a no tak, ale z drugiej strony, jeśli płacić w ich walucie ?
Mniejsza z tym, ja będe tylko wybierała