Popraw sobie humor...

Gość: bruce

#3336533 Napisano: 29.04.2010 05:40:33
(z dzisiejszego „Dziennika Zachodniego”):
Wielki, ogromny, wielopiętrowy supermarket amerykański, w którym można kupić wszystko. Szef przyjmuje do pracy nowego sprzedawcę, dając mu jeden dzień okresu próbnego, żeby go przetestować. Po zamknięciu sklepu szef wzywa go do swego biura:
- No i ile zrobił pan dziś transakcji? – pyta sprzedawcę.
- Jedną, szefie.
- Co takiego?! Jedną?! Nasi sprzedawcy mają średnio sześćdziesiąt transakcji w ciągu dnia! Co pan robił przez cały dzień?! A właściwie, to ile pan utargował?
- Trzysta osiemdziesiąt tysięcy dolarów.
Szefa zatkało.
- Trzy...sta... osiem...dziesiąt... tysięcy... Nie wierzę! Co pan sprzedał?!
- No, na początku sprzedałem mały haczyk na ryby.
- Haczyk na ryby?! Za trzysta osiemdziesiąt tysięcy?!
- Potem przekonałem klienta, żeby wziął jeszcze średni i duży haczyk. Następnie przekonałem go, że powinien wziąć jeszcze żyłkę. Sprzedałem mu trzy rodzaje: cienką, średnią i grubą. Wdaliśmy się w rozmowę. Spytałem, gdzie najchętniej łowi. Powiedział, że na Missouri, dwadzieścia mil na północ. W związku z tym sprzedałem mu jeszcze porządną wiatrówkę, nieprzemakalne spodnie i rybackie gumowce, ponieważ tam mocno wieje. Przekonałem go, że na brzegu ryby nie biorą, no i tak poszliśmy wybrać łódź motorową. Spytałem go, jakie ma auto i wydusiłem z niego, że dość małe, aby odwieźć łódź, w związku z tym sprzedałem mu przyczepę...
- I wszystko to pan sprzedał człowiekowi, który przyszedł sobie kupić jeden, jedyny haczyk na ryby?!
- Nieee... On przyszedł kupić podpaski dla swojej żony. Zaproponowałem mu, że – skoro w weekend nici z seksu – to może pojechałby przynajmniej na ryby...

emotka
0 0

ludzka_istota

#3338700 Napisano: 29.04.2010 03:12:47
- Do wybuchu wulkanu na Islandii przyznała się Al Kaida.
- Zarząd PKP przyznał wulkanowi tytuł Zasłużony dla kolejnictwa.
- W języku islandzkim Eyjafjallajökull to - Będziesz spać na lotnisku.
- Podobno jak zostawić 30 mld EUR w śmietniku dowolnej ambasady Islandii, to wyłączą wulkan.
- Islandzkie wulkany noszą nazwę: Eyjafjallajökull, Hvannadalshnúkur, Grímsvötn, Katla, Snaefelsjökull. Na świecie nazywane są: wulkan, wulkan, wulkan, Katla, wulkan.
- Islandia właśnie wyczerpała tegoroczny limit emisji dwutlenku węgla.
- Jedno Europa zawdzięcza islandzkiemu wulkanowi: zdecydowany spadek ilości rosyjskich turystów.
- Islandia złożyła Europie propozycję nie do odrzucenia w zakresie wspólnego systemu obrony przeciwlotniczej.
- Podobno ostatnim życzeniem islandzkiej gospodarki było, aby jej prochy zostały rozsypane nad Europą.
- W odpowiedzi na islandzkie bestialstwa, Grenlandia zaczęła spychać lodowce do oceanu.
0 0

ludzka_istota

#3338711 Napisano: 29.04.2010 03:16:31
haribox napisał(a):

*JAK ZAAPLIKOWAÆ KOTU TABLETKÊ?*

1.Weź kota na ręce i otocz go lewym ramieniem tak, jak się trzyma niemowlę. Umieść palec wskazujący i kciuk prawej ręki po obu stronach pyska i naciśnij lekko trzymając tabletkę w pozostałych palcach prawej ręki. Gdy kot otworzy pysk wpuść tabletkę, pozwól kotu zamknąć pysk i przełknąć.

2. Podnieś tabletkę z podłogi i wyciągnij kota spod tapczanu. Ponownie otocz kota lewym ramieniem i powtórz cały proces jeszcze raz.

3. Wyciągnij kota z sypialni i wyrzuć rozmamłaną już tabletkę.

4. Wyjmij nową tabletkę z opakowania, otocz kota lewym ramieniem jednocześnie trzymając lewą ręką wierzgające tylne nogi. Rozewrzyj pysk kota i palcem wskazującym prawej głęboko jak się da. Przytrzymaj kotu zamknięty pysk i policz do dziesięciu.

5. Wyciągnij tabletkę z akwarium, a kota z garderoby. Zawołaj żonę do pomocy.

6. Przyduś kota do podłogi klinując go miedzy kolanami jednocześnie trzymając wierzgające przednie i tylne łapy. Nie zwracaj uwagi na niskie warczące odgłosy wydawane w tym czasie przez kota. Niech żona przytrzyma głowę kota jednocześnie wpychając mu drewniana linijkę między zęby. Następnie wsuń tabletkę wzdłuż linijki miedzy rozwarte zęby i intensywnie pogłaszcz kota po gardle co skłoni go do przełknięcia.

7. Zdejmij kota z karnisza i rozpakuj nowa tabletkę. Zanotuj sobie, żeby wymienić firanki. Pozbieraj kawałki porcelany z potłuczonej wazy, możesz je posklejać później.

8. Owiń kota w ręcznik kąpielowy, a następnie niech żona położy się na kocie tak, żeby tylko jego głowa wystawała spod jej pachy. Umieść tabletkę w środku plastikowej rurki do napojów. Przy pomocy ołówka otwórz temu draniowi pysk i wcisnąwszy rurkę miedzy rozwarte zęby mocno wdmuchnij tabletkę do środka.

9. Sprawdź na opakowaniu, czy tabletki nie są szkodliwe dla ludzi, a następnie wypij jedna butelkę piwa, żeby pozbyć się nieprzyjemnego smaku w ustach. Zabandażuj żonie rozdrapane ramie, a następnie przy pomocy ciepłej wody z mydłem usuń plamy krwi z dywanu.

10. Przynieś cholernego kota z altanki sąsiada. Rozpakuj następną tabletkę. Przygotuj następną butelkę piwa. Umieść kota w drzwiczkach od kredensu tak, żeby przez szczelinę wystawała tylko jego głowa. Rozewrzyj mu pysk łyżeczka od herbaty i przy pomocy gumki recepturki strzel tabletką miedzy rozwarte zęby.

11. Przy pomocy śrubokrętu przykręć wyrwane zawiasy z drzwiczek na swoje miejsce. Wypij piwo. Przynieś butelkę wódki, nalej do kieliszka i wypij. Przyłóż zimny kompres do policzka i sprawdź, kiedy ostatnio byłeś szczepiony na tężec. Przemyj policzek wódką w celu
zdezynfekowania rany i wypij kolejny kieliszek aby ukoić ból. Podartą koszulę możesz już wyrzucić.

12. Zadzwoń po straż pożarną, żeby ściągnęli tego pie*dolonego kota z drzewa. Przeproś sąsiada, który wjechał samochodem w płot próbując ominąć kota przebiegającego przez ulicę. Wyjmij kolejną tabletkę z opakowania.

13. Skrępuj tego sku***syna przy pomocy sznurka od bielizny związując razem przednie i tylne łapy, a następnie przywiąż go do nogi od stołu. Weź grube skórzane rękawice ogrodnicze. Wciśnij tabletkę kotu do gardła popychając dużym kawałkiem polędwicy wieprzowej. Już nie musisz być delikatny.
Przytrzymaj głowę kota pionowo i wlej mu dwie szklanki wody wprost do gardła żeby spłukać tabletkę.

14. Wypij pozostałą wódkę z butelki. Pozwól żonie zawieźć się na pogotowie. Siedź spokojnie, żeby doktor mógł zaszyć ci ramię i wyjąć resztki tabletki z oka. Po drodze do domu wstąp do sklepu meblowego i kup nowy stół.

15. Zadzwoń do schroniska dla zwierząt, żeby zabrali tego je**nego mutanta z piekła rodem i sprawdź, czy w pobliskim sklepie zoologicznym nie mają chomików.

*JAK ZAAPLIKOWAC PSU TABLETKE?*
1. Zawiń tabletkę w plaster szynki i zawołaj psa...

bossssskie i prawdziwe:)
0 0

Gość: doma83

#3338735 Napisano: 29.04.2010 03:25:53
Nie do końca tak jest. Mój pies połyka szynkę i wypluwa tabletkę.
0 0

ziolko

Gość: jenny21

#3339091 Napisano: 29.04.2010 05:55:47
79magda napisał(a):

Jaś czyta w klasie:

Moja Mama wstaje o 4.30, wyprasuje dla nas do szkoły, wyprasuje Tacie, przygotuje śniadanie, wyczyści buty, obudzi nas, da śniadanie, pozmywa, zaprowadzi do szkoły, idzie do pracy, zrobi zakupy, ugotuje obiad,zrobi ciasto, polata z odkurzaczem, wypierze, wyprasuje, rozwiesi, da obiad, pozmywa, zrobi z nami lekcje, robi na drutach, robi kolację, pozmywa po kolacji, posprząta dom, umyje okna, przyjmie gości, potem nas umyje,sprawdzi zęby i uszy, poczyta do snu, umyje wannę, wykąpie się, idzie spać,a potem jak już jest ciemno to do mamy przychodzi Pan Bóg...
- A skąd wiesz Jasiu? - pyta pani.
- No bo słyszę jak mówi: o Boże, taki dzień miałam, a teraz jeszcze Ty...

bosssskie emotka
0 0

Gość: fikumiku

#3341572 Napisano: 30.04.2010 02:22:39
0 0

#3341857 Napisano: 30.04.2010 04:02:04

avatea

#3344605 Napisano: 02.05.2010 09:03:46
Czołga się spragniony Murzyn po pustyni i nagle widzi akwarium ze złotą rybką. Podbiega, pada na kolana, pije, wypił już jedną trzecią, gdy słyszy, jak rybka go prosi by więcej nie pił, a ona spełni jego trzy życzenia...
- No to chcę być: Biały, mieć dużo wody i dużo du*!
Trzask! Prask! Rybka zamieniła go... w sedes.
0 0

dawidekk

#3345187 Napisano: 02.05.2010 02:37:29
Pewien niezbyt rozgarnięty wieśniak z Texasu szedł z farmerem, u którego chciał się zatrudnić, przez teren farmy. W pewnym momencie zobaczył owcę, której głowa wciśnięta była w szczelinę w ogrodzeniu.
- Niech pan spojrzy, ta biedna owca utknęła - rzekł wieśniak - Ależ wcale nie - odrzekł farmer - jej głowa jest tak wetknięta z konkretnej przyczyny.
- Jakiej przyczyny?
- Żeby nie mogła uciec - odpowiedział farmer - zaraz ci pokażę...
W tym momencie farmer zdjął spodnie i zaczął używać sobie na biednej owcy. Gdy skończył spytał wieśniaka:
- Może chcesz spróbować??
- Ależ oczywiście - powiedział podekscytowany wieśniak, po czym wetknął głowę w szczelinę obok owcy.
0 0

dawidekk

#3345191 Napisano: 02.05.2010 02:41:44
Wpada syn do domu i mówi do ojca:
- Tato, miałem swój pierwszy stosunek.
Ojciec uradowany:
- No to wspaniale synu. Siadaj tu, napij się, zapal cygaro...
- Zapalić - zapalę, wypić też wypiję, ale nie usiądę.
0 0

dawidekk

#3345198 Napisano: 02.05.2010 02:47:24
Mężczyzna wraca do domu po wizycie u lekarza. Zwraca się do teściowe:
- Napluj mi na plecy
- Coś ty, zięciu, tak nie można - oburza się teściowa
Napluj, proszę Cię
Teściowa napluła i pyta:
- O co chodzi zięciu?
- Lekarz zalecił nacieranie pleców jadem żmii.
0 0

#3345238 Napisano: 02.05.2010 03:18:15

#3345494 Napisano: 02.05.2010 05:26:05
Bóg mówi do Adama:
- Adam daj żebro.
- Nie dam!
- No Adam daaaj.
- Nie dam!
- No proszę Adam daj…
- Nie dam, mam jakieś złe przeczucie.