Popraw sobie humor...

efelinkaaa

#4157620 Napisano: 20.02.2011 11:01:50
mia napisał(a):

cb656 napisał(a):

Cytat roku laureata nagrody Nobla z dziedziny medycyny, brazylijskiego onkologa Drauzio Varella:

W dzisiejszym świecie wydaje się pięć razy więcej pieniędzy na środki zwiększające potencję i na silikon dla kobiet , niż na lekarstwa przeciw chorobie Alzheimera. Wynika z tego, że za kilka lat będziemy mieli mnóstwo starych kobiet z dużymi cycami i starych mężczyzn z twardymi fiutami. Za to nikt z nich nie będzie w stanie sobie przypomnieć, do czego im to jest potrzebne!

http://www.adpolo...loga-drauzio-varella

emotka emotka emotka emotka

emotka emotka

prawda emotka
W stanach to będzie za kilka lat, w Polsce za kilkadziesiąt emotka
0 0

avatea

#4157657 Napisano: 20.02.2011 11:19:57
Pewien facet przeczytał książkę o asertywności i postanowił ją wypróbować na żonie. Nie wrócił jak
zazwyczaj zaraz po pracy do domu, tylko poszedł z kumplami na piwo. Ok. 19.00 puka do drzwi, żona mu otwiera a on:
- Słuchaj, skończyło sie babci sranie! JA jestem w tym domu panem! JA mówię, a ty słuchasz, jasne? Zaraz biegusiem podasz mi kapciuszki, obiadek, potem zimne schłodzone piwko, i nie obchodzi mnie skąd je weźmiesz, potem się zdrzemnę a wieczorem napuścisz mi wody do wanny. No, i nie muszę chyba mówić, kto mnie po kąpieli ubierze i uczesze? No???!!! Kto?
- Zakład pogrzebowy ty s cenzurasynu! emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: kecaj64

#4159125 Napisano: 20.02.2011 08:19:03
avatea napisał(a):

Pewien facet przeczytał książkę o asertywności i postanowił ją wypróbować na żonie. Nie wrócił jak
zazwyczaj zaraz po pracy do domu, tylko poszedł z kumplami na piwo. Ok. 19.00 puka do drzwi, żona mu otwiera a on:
- Słuchaj, skończyło sie babci sranie! JA jestem w tym domu panem! JA mówię, a ty słuchasz, jasne? Zaraz biegusiem podasz mi kapciuszki, obiadek, potem zimne schłodzone piwko, i nie obchodzi mnie skąd je weźmiesz, potem się zdrzemnę a wieczorem napuścisz mi wody do wanny. No, i nie muszę chyba mówić, kto mnie po kąpieli ubierze i uczesze? No???!!! Kto?

Święte słowa, sama prawda emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#4159133 Napisano: 20.02.2011 08:20:15
0 0

madzia34

#4159138 Napisano: 20.02.2011 08:21:26
kecaj64 napisał(a):

avatea napisał(a):

monitor opluty emotka emotka emotka
0 0

smsowicz

#4159614 Napisano: 20.02.2011 11:00:55
Jaka jest ulubiona piosenka adminów?
-Chcę oglądać twoje logi, logi, logi, logi

--------------------------

Żona wysyła męża programistę do sklepu:
- Kup parówki, jak będą jajka, to kup 10.
Mąż w sklepie:
- Są jajka?
- Tak.
- To poproszę 10 parówek
0 0

slavek

#4159903 Napisano: 21.02.2011 08:08:14
Jedzie rajd samochodowy przez Europę. Co 600 km rajd zatrzymuje się aby zatankować paliwo. Po 8000 km tylko jeden samochód nie tankował paliwa - ten, w którym jechali studenci z Polski.
Kierownik rajdu podchodzi i pyta:
- Słuchajcie, przejechaliśmy 8000km a Wy ani razu nie tankowaliście!
Dlaczego????
- Aaaaaa, bo my kasy nie mamy emotka
0 0

Gość: ivaaaaaaa

#4160418 Napisano: 21.02.2011 10:58:07
0 0

Gość: szpula

#4160530 Napisano: 21.02.2011 11:25:33
madzia34 napisał(a):

kecaj64 napisał(a):

avatea napisał(a):

dobre emotka emotka emotka
0 0

fryz

#4160556 Napisano: 21.02.2011 11:37:21
szpula napisał(a):

madzia34 napisał(a):

kecaj64 napisał(a):

avatea napisał(a):

dobre emotka emotka emotka

o lol emotka
0 0

#4161690 Napisano: 21.02.2011 04:48:52
Międzynarodowy kongres feministek. Na podium wchodzi jedna z delegatek i rzuca hasło.
— Siostry, dość wyzysku. Nie będziemy im prać i gotować.
Uchwałę przyjęto jednogłośnie. Na kolejnym spotkaniu wojowniczych pań, delegatki dzielą się swymi spostrzeżeniami. Zaczyna Angielka.
— Wróciłam do domu i mówię: John, od dzisiaj nie piorę i nie gotuję. Pierwszego dnia — nic nie widzę, drugiego dnia — nic nie widzę, trzeciego dnia — widzę — gotuje jajko.
Sala zatrzęsła się od oklasków. Na mównicę wchodzi Francuzka.
— Wróciłam do domu i mówię: Pierre, od dzisiaj nie piorę i nie gotuję. Pierwszego dnia — nic nie widzę, drugiego dnia — nic nie widzę, trzeciego dnia widzę — pierze majtki.
Owacje na stojąco. Na podium wchodzi Rosjanka.
— Wróciłam do domu i mówię: Iwan, od dzisiaj nie piorę i nie gotuję. Pierwszego dnia — nic nie widzę, drugiego dnia — nic nie widzę, trzeciego dnia nadal nic nie widzę. Czwartego dnia – zaczynam widzieć na prawe oko. emotka
0 0

#4161762 Napisano: 21.02.2011 05:02:51
Na babskiej imprezie rozmawiają trzy mężatki.
Pierwsza mówi: – Wiecie jak kocham się z moim Zenkiem, to on zawsze ma zimne jajka.
Druga mówi: – Faktycznie, jak ja się kocham z moim Frankiem, to on także ma zimne jajka.
Na to trzecia: – Wiecie, ja nie wiem? Nigdy nie sprawdzałam jakie ma jajka mój Jacuś w trakcie stosunku.
Po dwóch dniach ponownie się spotkały w tym samym gronie. Trzecia mężatka (ta od Jacka) przychodzi cała poobijana, z potarganymi włosami i ubraniem. Pozostałe dwie pytają się – co ci się stało?
Ona odpowiada:
- Kochałam się z Jackiem, sprawdzam te jego jajka i tak mu mówię:
- Jacek !!! Ty masz w trakcie kochania tak samo zimne jajka – jak Zenek i Franek ….
0 0

Gość: ineska

#4162192 Napisano: 21.02.2011 07:13:40

mahuska

#4162833 Napisano: 21.02.2011 10:01:40
cb656 napisał(a):

ZAPROSZENIE
Dwudniowy kurs dla mężczyzn (obejmuje następujące zagadnienia):

DZIEÑ PIERWSZY
1. JAK WYKONAÆ KOSTKI LODU
Instrukcja krok po kroku wraz z prezentacją.

2. PAPIER TOALETOWY - CZY WYRASTA NA UCHWYTACH?
Dyskusja.

3. RÓŻNICE POMIÊDZY KOSZEM NA PRANIE A PODŁOG¡ Æwiczenia praktyczne z
pomocą
zdjęć i wykresów.

4. NACZYNIA I SZTUÆCE: CZY LEWITUJ¡, SAMODZIELNIE KIERUJ¡C SIÊ DO ZMYWARKI
ALBO ZLEWU?
Debata panelowa z udziałem ekspertów.

5. PILOT DO TELEWIZORA - UTRATA PILOTA Linia pomocy i grupy wsparcia.

6. NAUKA ODNAJDYWANIA RZECZY
Otwarte forum tematyczne - Strategia szukania we właściwych miejscach a
przewracanie domu do góry nogami w takt rytmicznego pokrzykiwania.

7. ZAPAMIÊTYWANIE WAŻNYCH DAT I POWIADAMIANIE W WYPADKU SPÓ¬NIENIA Pamiętaj
o zabraniu własnego kalendarza lub telefonu komórkowego.

DZIEÑ DRUGI
1. PUSTE KARTONY I BUTELKI - LODÓWKA CZY KOSZ?
Dyskusja w grupach i ćwiczenia praktyczne

2. ZDROWIE - PRZYNOSZENIE JEJ KWIATÓW NIE JEST GRO¬NE DLA ZDROWIA
Prezentacja PowerPoint.

3. PRAWDZIWI MÊŻCZY¬NI PYTAJ¡ O KIERUNEK, KIEDY SIÊ ZGUBI¡.
Wspomnienia tych, którzy przeżyli.

4. CZY MOŻNA SIEDZIEÆ CICHO, GDY ONA PROWADZI Gra na symulatorze.

5. DOROSŁE ŻYCIE - PODSTAWOWE RÓŻNICE POMIÊDZY TWOJ¡ MATK¡ A TWOJ¡
PARTNERK¡
Æwiczenia praktyczne i odgrywanie ról.

6. JAK BYÆ IDEALNYM PARTNEREM NA ZAKUPACH Æwiczenia relaksacyjne, medytacja
i techniki oddechowe.

7. TECHNIKI PRZEŻYCIA - JAK ŻYÆ, BÊD¡C CAŁY CZAS W BŁÊDZIE Dostępni
indywidualni psychoterapeuci.

8. CHOINKA - CZY MUSI STAÆ DO WIELKANOCY - telekonferencja z udziałem
Świętego Mikołaja

ja płaczę ...
mąż w strachu
od jutra trenujemy emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

slavek

#4163198 Napisano: 22.02.2011 07:41:45
Rozmowa dwóch Polaków przed sklepem monopolowym.
- Wezmę dwie.
- Weź jedną, tyle nie wypijemy...
...- Wezmę dwie, damy radę.
- Nie damy, zobaczysz.
- Damy radę. Biorę dwie ...
Wchodzi do sklepu:
- Poproszę skrzynkę wódki i dwie lemoniady.
0 0

Gość: katjen27

#4163211 Napisano: 22.02.2011 07:47:25
Sytuacja z życia wzięta emotka

Brat robi sobie herbatę Sagę (torebka w kształcie choinki), a Siostra też w kuchni.

- Te, Siostra, popatrz. Qwa, co za kraj - oni teraz to nawet na herbacianych saszetkach oszczędzają - takie powycinane...

Siostra na to:
- Eee, bo to edycja świąteczna była i dlatego one są w kształcie choinki.

Gdybyście widzieli jego minę emotka
0 0

79magda

#4166402 Napisano: 22.02.2011 10:52:50
Pewna blondynka, pewien teleturniej... warto obejrzeć emotka emotka

http://www.youtub...&feature=related
0 0

monia676

#4166432 Napisano: 22.02.2011 11:20:50
kecaj64 napisał(a):

Na babskiej imprezie rozmawiają trzy mężatki.
Pierwsza mówi: – Wiecie jak kocham się z moim Zenkiem, to on zawsze ma zimne jajka.
Druga mówi: – Faktycznie, jak ja się kocham z moim Frankiem, to on także ma zimne jajka.
Na to trzecia: – Wiecie, ja nie wiem? Nigdy nie sprawdzałam jakie ma jajka mój Jacuś w trakcie stosunku.
Po dwóch dniach ponownie się spotkały w tym samym gronie. Trzecia mężatka (ta od Jacka) przychodzi cała poobijana, z potarganymi włosami i ubraniem. Pozostałe dwie pytają się – co ci się stało?
Ona odpowiada:
- Kochałam się z Jackiem, sprawdzam te jego jajka i tak mu mówię:
- Jacek !!! Ty masz w trakcie kochania tak samo zimne jajka – jak Zenek i Franek ….

emotka emotka emotka
0 0

slavek

#4166862 Napisano: 23.02.2011 09:20:57
Rożnica miedzy tobą, a twoim szefem

http://www.youtub.../watch?v=X5NNx1bP7gM
0 0

Gość: ivaaaaaaa

#4167813 Napisano: 23.02.2011 02:05:52
slavek napisał(a):

Rożnica miedzy tobą, a twoim szefem

http://www.youtub.../watch?v=X5NNx1bP7gM