Wkurza mnie...

Gość: potworkaa

#3401313 Napisano: 22.05.2010 08:29:57
karla0689 napisał(a):

potworkaa napisał(a):

to, ze sie pokusilam na klkany konk na facebooku i komus pomagam..kilka dni walcze o kazdy maly glosik..a tu pojawia sie ktos kto zalozyl 160 kont w jeden dzien..kazdy znjomy bez zdjecia, zero aktywnosci..i pewnie jeszcze zostanie nagrodzony
emotka emotka

też mnie to wkurza tym bardziej, że ciężko jest zdobyć choćby jeden głos.U mnie już wszyscy z topu kliknijcie głos oddali i nie mam kogo już prosić o pomoc emotka

no właśnie nie ma bardzo kogo o pomoc prosić już emotka
ale jeszcze mocniej się wkurzę jak organizatorzy nie zrobią z tym nic...bo to widać jak na dłoni ;/
0 0

bawik70

#3401315 Napisano: 22.05.2010 08:30:34
potworkaa napisał(a):

to, ze sie pokusilam na klkany konk na facebooku i komus pomagam..kilka dni walcze o kazdy maly glosik..a tu pojawia sie ktos kto zalozyl 160 kont w jeden dzien..kazdy znjomy bez zdjecia, zero aktywnosci..i pewnie jeszcze zostanie nagrodzony
emotka emotka

PROSZÊ
Ty, Doro.......i 119 innych innych znajomych lubi to

u KARLA0689 już byłam
0 0

delfinka101

#3401956 Napisano: 22.05.2010 01:09:02
Wkurza mnie sytuacja powodzian i ta bezsilnosc.Za to jak słysze te madrale co mówia;powodzianie dostna nawet 6 tysiecy..dobra dobra ale oni potracilic ałe domy a stanu kleski nie maja zamiaru ogłosić
0 0

Gość: bruce

#3401965 Napisano: 22.05.2010 01:13:59
delfinka101 napisał(a):

Wkurza mnie sytuacja powodzian i ta bezsilnosc.Za to jak słysze te madrale co mówia;powodzianie dostna nawet 6 tysiecy..dobra dobra ale oni potracilic ałe domy a stanu kleski nie maja zamiaru ogłosić

zgadzam się! polityka najważniejsza, jak zawsze!

emotka emotka
0 0

Gość: andzia2005

#3401972 Napisano: 22.05.2010 01:16:17
bruce napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

zgadzam się! polityka najważniejsza, jak zawsze!

emotka emotka

brawo
0 0

radosna

#3401973 Napisano: 22.05.2010 01:17:09
A mnie wkurza nadciągająca burza!
Słyszę w oddali pioruny i mam ochotę postrzelać do burzy z karabinu maszynowego! Każdy deszcz to klęska powodzian! Trudno sobie wyobrazić rozpacz ludzi, którzy wszystko stracili. Naprawdę gorąco im współczuję. Burzo, a kysz!!!
0 0

Gość: ferinka24

#3401982 Napisano: 22.05.2010 01:20:38
A Mnie wkurza że nie mogę ustrzelić jednego blendera który by mi ułatwił w przygotowywaniu jedzonka mojemu maleństwu emotka emotka emotka
0 0

ignam

#3401987 Napisano: 22.05.2010 01:25:01
potworkaa napisał(a):

karla0689 napisał(a):

potworkaa napisał(a):

emotka emotka

też mnie to wkurza tym bardziej, że ciężko jest zdobyć choćby jeden głos.U mnie już wszyscy z topu kliknijcie głos oddali i nie mam kogo już prosić o pomoc emotka

no właśnie nie ma bardzo kogo o pomoc prosić już emotka
ale jeszcze mocniej się wkurzę jak organizatorzy nie zrobią z tym nic...bo to widać jak na dłoni ;/

A masz. 127 emotka
Burza mnie też wkurza.
0 0

Gość: katrin22

#3402021 Napisano: 22.05.2010 01:40:34
karla0689 napisał(a):

potworkaa napisał(a):

emotka emotka

Głos dodany emotka
0 0

Gość: sabikus

#3402035 Napisano: 22.05.2010 01:46:22
karla0689 napisał(a):

potworkaa napisał(a):

emotka emotka

polubione
emotka
0 0

Gość: asiunia2

#3402038 Napisano: 22.05.2010 01:47:18
ziolko napisał(a):

polec napisał(a):

mio napisał(a):

matko moje oko mnie wkurza robi sie jeczmien juz jest spory, a z 5 lat go juz nie miałam emotka emotka emotka potrzebuje skutecznego sposobu na pozbycie sie tego czegos (najlepiej do niedzieli heh emotka )

z tym złotem to lipa. Po prostu obrączka jest ciepła , a jęczmień nie lubi ciepłego. jakiś okład, powinien pomóc.
Ewentualnie okład ze świetlika!

też tak uważam... ciepły okład ze świetlika, herbaty, i poleżeć z tym okładem dopóki nie wystygnie. Co do złota to różnie bywa, ale czasami złoto jest zanieczyszczone i tylko można sobie pogorszyć.
Najlepiej idź do apteki, niech coś Ci doradzą.

to nie złto pomaga tylko ogólnie pocieranie, jęczmień trzeba pocierać żeby zszedł
0 0

Gość: sabikus

#3402045 Napisano: 22.05.2010 01:48:38
Potworkaa tez polubione

wkurza mnie pogoda co ubiore dziecko to zaczyna lac a jak rozbiorę i w domu siedze to słoneczko
0 0

Gość: l0ginka

#3402090 Napisano: 22.05.2010 02:08:26
asiunia2 napisał(a):

ziolko napisał(a):

polec napisał(a):

mio napisał(a):

matko moje oko mnie wkurza robi sie jeczmien juz jest spory, a z 5 lat go juz nie miałam emotka emotka emotka potrzebuje skutecznego sposobu na pozbycie sie tego czegos (najlepiej do niedzieli heh emotka )

z tym złotem to lipa. Po prostu obrączka jest ciepła , a jęczmień nie lubi ciepłego. jakiś okład, powinien pomóc.

też tak uważam... ciepły okład ze świetlika, herbaty, i poleżeć z tym okładem dopóki nie wystygnie. Co do złota to różnie bywa, ale czasami złoto jest zanieczyszczone i tylko można sobie pogorszyć.

to nie złto pomaga tylko ogólnie pocieranie, jęczmień trzeba pocierać żeby zszedł

Ważny jest kierunek pocierania . Zawsze tylko jedną stronę, w stronę wewnętrznego kącika oka, czyli w stronę nosa.
0 0

Gość: potworkaa

#3402091 Napisano: 22.05.2010 02:08:47
sabikus, bawik70, ignam, katrin22 /(mam nadzieje, ze nikogo nie pominelam) dziękuję za wsparcie emotka

konkurs się już skończył teraz tylko pozostaje czekac na to co zrobi organizator...
0 0

Gość: andzia2005

#3402100 Napisano: 22.05.2010 02:17:05
l0ginka napisał(a):

asiunia2 napisał(a):

ziolko napisał(a):

polec napisał(a):

mio napisał(a):

Ważny jest kierunek pocierania . Zawsze tylko jedną stronę, w stronę wewnętrznego kącika oka, czyli w stronę nosa.

na jęczmień dobrze działają krople do oczu w stylu vizine. nie tyle go niwelują, co łagodzą to okropne uczucie.

w temacie: wkurza mnie grad, który właśnie wali mi w okna
0 0

margo466

#3402101 Napisano: 22.05.2010 02:17:13
wkurza mnie burza
i deszcz padający
i zalane działki emotka emotka emotka
0 0

wesoyromek

#3402111 Napisano: 22.05.2010 02:21:18
karla0689 napisał(a):

potworkaa napisał(a):

emotka emotka

to siem nie wkurzaj, 166 polubiony emotka emotka
0 0

ignam

#3403877 Napisano: 23.05.2010 10:32:06
Wkurzyłam się na portal diamor.pl. Grałam sobie relaksowo w ich flippera, bo lubię a teraz mnie zbanowali i wywiesili na stronie, że oszukuję.
Gra jest źle zrobiona, zawiesza się a oni zamiast poprawić robią z ludzi oszustów. Nawet nie wiem kiedy mi te punkty nabiło.
Nie wiedziałam też, że można tak oskarżać bezpodstawnie.
Gratuluję diamorowi informatyków.
0 0

Gość: grzegorz543

#3403908 Napisano: 23.05.2010 10:41:09
wkurzaja mnie ludzie zazdrosni z doradcy smaku po prostu zal jak mozna innym zazdrosic zdoibycia tylu punktow
0 0

pioge7

#3403935 Napisano: 23.05.2010 10:51:42
kurcze a mja się wkurzyłem bo dostałem an smsa info o konku z tymbarka i nawet nie wiedziałem zeto o finał chodzi wysłałem smsa trwało to jaką minutę po ogłoszeniu smsa i nawet nie wiedziałem ze to szybkość się liczy czy coś emotka emotka emotka emotka
0 0