Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To teraz mam dylemat... Zabrać dziecku smoczek czy odpuścić sobie konkurs???
Gość: misia89p
Gość: asiasia
Mój smoka też nigdy nie doił (za 2 miechy 3 latek), we wrześniu równiez czeka nas przedszkole. Maks przestał lać w pieluche na chwile jak miał jakieś 22 miesiące (mam na myśli dzień), później znowu zaczął bo mu się nie chciało ściagać spodni, siadac na kibelek, a później jeszcze się ubrać. Ale wpadlam na pomysł zeby robil na stojąco, jak tata
Wkurza mnie ze nie chce mi się rozwiązywac konkursów, tylko łaże po róznych stronkach i glupoty czytam.
Gość: marielu
jak Cie przewiało to plastry nie pomogą... mnie tak łapalo co chwila, dopiero po rehabilitacjach pomogło - może by warto było zrobić RTG by sprawdzić czy problem nie leży w kręgach..
Gość: misia89p
mam nadzieję, że mi przejdzie szybko, bo wcześniej nie miałąm takich problemów. albo źle spałam może
Gość: marielu
Ze starszym synkiem było podobnie , tylko co z tego...
Po pierworodnym wydawało mi się że jestem mądra
Potem.. życie skorygowało moje myślenie
Dziś wiem
że
nic nie wiem
Gość: plocia
ja mojej, jak próbowałam zmienić ten z 0-3 m-cy na 3-6 m-ce to przyczepiłam do wisiorka oba, no i ona się nimi zawsze bawiła, próbowała się kontrolować by zawsze brać tego co już zna. Potem dla zabawy brała drugiego, no i w końcu się do niego przyzwyczaiła, a z czasem tego pierwszego odczepiłam (ale trzymałam w zapasie)
Gość: grzegorz543
Gość: nineczka17
cieżko jest na początku ale warto ją odzwyczaić od smoczka i to może jest okazja ,która warto wykorzystać ,wiem trójka moja przez krótki czas miała smoczki ale pozbyliśmy się gdy mialy około 14-16 miesiąca ,trzeba przytulać mówić że sie zgubił i przeczekać ten czas i byc stanowczym i nie kupować kolejnego
będzie dobrze!
yuliya25
Postów 1000
Data rejestracji 14.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja to rozumiem, moja też skończyła 2 latka 9.05, a dalej w nocy chse niunia, fakt, że jak uśnie to go wypluwa, ale niunio ma być do zasypiania, bo niunio nie płac, Juśtynia tu jest, niunia aaa-aaaaaaaaaaaaaa
yuliya25
Postów 1000
Data rejestracji 14.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
merp
Gość: bruce
doooobrze będzie! jeśli TY sobie nie poradzisz, to kto?!
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy my - laureaci konkursów - naprawdę musimy płacić podatki za sprzedaż na Allegro?
http://wyborcza.b...ch_w_internecie.html
Jestem radosna jak wiosna!
kaczord
Postów 144
Data rejestracji 24.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak tak dalej pójdzie to niedługo będziemy płacić podatek od zakupów w spożywczaku...
Gość: loczeq
placimy przeciez ;d vat to niby
kaczord
Postów 144
Data rejestracji 24.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Racja, zapomniałem
A w temacie wkurza mnie wydawnictwo Egmont- sześć razy do nich pisałem odnośnie mojej wygranej, a oni nawet nie raczą odpisać!!!
Ale uparłem się że będę pisał do skutku
samantha22
Postów 1407
Data rejestracji 31.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aniajukej
Postów 234
Data rejestracji 05.04.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
masza
Postów 7686
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
. Fiskus zapewnił przy tym, że nowe uprawnienia nie są wymierzone w osoby handlujące w sieci okazjonalnie, lecz w tych, którzy robią to na dużą skalę, przede wszystkim w ramach niezarejestrowanej działalności gospodarczej.
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette