Wkurza mnie...

merynosek

#3397971 Napisano: 20.05.2010 08:24:02
Marielu
emotka emotka
To teraz mam dylemat... Zabrać dziecku smoczek czy odpuścić sobie konkurs??? emotka emotka
0 0

Gość: misia89p

#3397981 Napisano: 20.05.2010 08:26:57
a mnie wkurza ból szyi, w sumie karku. od samego rana i nawet nie mogę ruszać głową emotka teraz przyłożyłam sobie na ten ból plastry alcatel, co dostaliśmy z facebooka i troszkę lepiej, ale jak tak dalej będzie boleć, to nie wiem jak jutro pójdę do pracy emotka
0 0

Gość: asiasia

#3397993 Napisano: 20.05.2010 08:31:19
marielu napisał(a):

mio napisał(a):

mam 5 smoczkow w domu ale ona chce akurat tego innych nie toleruje, reszte odrzuciła z rok temu i tylko rozowy z wtopionym brokatem emotka jest tym jedynym, ratunkuuu emotka

Powiedz dzieciowi że smoka ukradła zła ciocia mary , po złości sie na mnie i mu przejdzie.

Niestety nie znam smoczkowego problemu - moje dzieci nie zaakceptowały ich wcale , co nie znaczy że jest idealnie.. we wrześniu przedszkole a troll sca w pampersy a na widok nocnika dostaje małpiego rozumu - jak go puszczam w gaciach to jak by nie patrzeć zawsze znajdzie miejsce gdzie mi naleje - dziś odkryłam kałuże w szafie emotka

Mój smoka też nigdy nie doił (za 2 miechy 3 latek), we wrześniu równiez czeka nas przedszkole. Maks przestał lać w pieluche na chwile jak miał jakieś 22 miesiące (mam na myśli dzień), później znowu zaczął bo mu się nie chciało ściagać spodni, siadac na kibelek, a później jeszcze się ubrać. Ale wpadlam na pomysł zeby robil na stojąco, jak tata emotka i teraz nie ma szans żeby sie zesikał. A nocnika nigdy nie używałam, odrazu posadziłam na kiblo ze specjalną deską. Natomiast w nocy dalej pielucha emotka emotka .
Wkurza mnie ze nie chce mi się rozwiązywac konkursów, tylko łaże po róznych stronkach i glupoty czytam.
0 0

Gość: marielu

#3398004 Napisano: 20.05.2010 08:35:10
misia89p napisał(a):

a mnie wkurza ból szyi, w sumie karku. od samego rana i nawet nie mogę ruszać głową emotka teraz przyłożyłam sobie na ten ból plastry alcatel, co dostaliśmy z facebooka i troszkę lepiej, ale jak tak dalej będzie boleć, to nie wiem jak jutro pójdę do pracy emotka

jak Cie przewiało to plastry nie pomogą... mnie tak łapalo co chwila, dopiero po rehabilitacjach pomogło - może by warto było zrobić RTG by sprawdzić czy problem nie leży w kręgach..
0 0

Gość: misia89p

#3398019 Napisano: 20.05.2010 08:39:57
marielu napisał(a):

misia89p napisał(a):

jak Cie przewiało to plastry nie pomogą... mnie tak łapalo co chwila, dopiero po rehabilitacjach pomogło - może by warto było zrobić RTG by sprawdzić czy problem nie leży w kręgach..

mam nadzieję, że mi przejdzie szybko, bo wcześniej nie miałąm takich problemów. albo źle spałam może
0 0

Gość: marielu

#3398021 Napisano: 20.05.2010 08:40:17
asiasia napisał(a):

i teraz nie ma szans żeby sie zesikał. A nocnika nigdy nie używałam, odrazu posadziłam na kiblo ze specjalną deską. Natomiast w nocy dalej pielucha emotka emotka .

Ze starszym synkiem było podobnie , tylko co z tego... emotka . Tysiące rad z dobrego serca, sposobów , kombinacji... Sama bym mogła założyć kącik porad emotka Tyle że każdy cłowiecek jest indywidualny , nie ma idealnych metod które sprawdziły by sie w każdym przypadku.

Po pierworodnym wydawało mi się że jestem mądra
Potem.. życie skorygowało moje myślenie
Dziś wiem
że
nic nie wiem emotka
0 0

Gość: plocia

#3398022 Napisano: 20.05.2010 08:40:20
asiasia napisał(a):

marielu napisał(a):

mio napisał(a):

mam 5 smoczkow w domu ale ona chce akurat tego innych nie toleruje, reszte odrzuciła z rok temu i tylko rozowy z wtopionym brokatem emotka jest tym jedynym, ratunkuuu emotka

Powiedz dzieciowi że smoka ukradła zła ciocia mary , po złości sie na mnie i mu przejdzie.

Niestety nie znam smoczkowego problemu - moje dzieci nie zaakceptowały ich wcale , co nie znaczy że jest idealnie.. we wrześniu przedszkole a troll sca w pampersy a na widok nocnika dostaje małpiego rozumu - jak go puszczam w gaciach to jak by nie patrzeć zawsze znajdzie miejsce gdzie mi naleje - dziś odkryłam kałuże w szafie emotka

Mój smoka też nigdy nie doił (za 2 miechy 3 latek), we wrześniu równiez czeka nas przedszkole. Maks przestał lać w pieluche na chwile jak miał jakieś 22 miesiące (mam na myśli dzień), później znowu zaczął bo mu się nie chciało ściagać spodni, siadac na kibelek, a później jeszcze się ubrać. Ale wpadlam na pomysł zeby robil na stojąco, jak tata emotka i teraz nie ma szans żeby sie zesikał. A nocnika nigdy nie używałam, odrazu posadziłam na kiblo ze specjalną deską. Natomiast w nocy dalej pielucha emotka emotka .
Wkurza mnie ze nie chce mi się rozwiązywac konkursów, tylko łaże po róznych stronkach i glupoty czytam.

ja mojej, jak próbowałam zmienić ten z 0-3 m-cy na 3-6 m-ce to przyczepiłam do wisiorka oba, no i ona się nimi zawsze bawiła, próbowała się kontrolować by zawsze brać tego co już zna. Potem dla zabawy brała drugiego, no i w końcu się do niego przyzwyczaiła, a z czasem tego pierwszego odczepiłam (ale trzymałam w zapasie) emotka TAk samo zrobiłam przy kolejnym smoczku emotka
0 0

Gość: grzegorz543

#3398210 Napisano: 20.05.2010 10:18:56
WKURZAJA MNIE ZYCZLIWE KONFIDENTY Z FORUM:) E KONKURSY
0 0

Gość: nineczka17

#3398217 Napisano: 20.05.2010 10:24:54
mio napisał(a):

wkurza mnie ze smok córce sie gdzies zawieruszyl juz prawie 22 od poltorej godziny powinna spac (2 latka ze smokiem emotka emotka na swoje usprawiedliwienie dodam ze ma tylko na noc ale i to probuje wyeliminować) chodzi i popłakuje nie chce isc spac bez swojego monia czeka mnie i ja bezsenna noc emotka gdzie ten cholerny smok!!!

cieżko jest na początku ale warto ją odzwyczaić od smoczka i to może jest okazja ,która warto wykorzystać ,wiem trójka moja przez krótki czas miała smoczki ale pozbyliśmy się gdy mialy około 14-16 miesiąca ,trzeba przytulać mówić że sie zgubił i przeczekać ten czas i byc stanowczym i nie kupować kolejnego

będzie dobrze!
0 0

yuliya25

#3398237 Napisano: 20.05.2010 11:00:41
mio napisał(a):

marielu napisał(a):

mio napisał(a):

emotka powiedziałam,ale i tak kaze szukac emotka a co do nocnika to nie bede nic mowic bo moja sadza na nim tylko lale i misie no i mi kaze tam siedziec emotka chyba obie dzis z Olcia posiedzimy na e-konkach emotka bo na spanie nie ma wiekszych szans cud ze nie wyje jak syrena alarmowa, jejku jestem dzis taka zmeczona a tu jeszcze cyrk ze smokiem

A ja to rozumiem, moja też skończyła 2 latka 9.05, a dalej w nocy chse niunia, fakt, że jak uśnie to go wypluwa, ale niunio ma być do zasypiania, bo niunio nie płac, Juśtynia tu jest, niunia aaa-aaaaaaaaaaaaaa emotka Słyszałam historie, kiedy dzieci chodziły do zerówki i dalej smoka ciągli, ale myślę że nam to nie grozi emotka
0 0

yuliya25

#3398239 Napisano: 20.05.2010 11:05:34
A w temacie to wkurza mnie pogoda, robię Pysi urodzinki i chciałam grilla zrobić ( bo dość dużo gości będzie i na grilla to zawsze łatwiej mięsa i kiełbas przyszykować), a tu przez pogodę będę musiała w domu ich wszystkich posadzić - z co za tym idzie -> więcej gotwania dla mnie
0 0

dawidekk

#3399503 Napisano: 21.05.2010 12:04:12
Wkurza mnie, że na angielskim za speech dostałem 3, mimo tego, że użyłem takich wyrażeń jak As far as I'm concerned itp. tylko że speech był za krótki.. na każde pytanie dos speecha odpowiedziałem..powiedziała, że resztę spyta na następnej lekcji (czyt. w poniedziałek) czyli mają cały weekend na przygotowanie i nauczenie się go emotka
0 0

Gość: bruce

#3399920 Napisano: 21.05.2010 02:16:50
dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie, że na angielskim za speech dostałem 3, mimo tego, że użyłem takich wyrażeń jak As far as I'm concerned itp. tylko że speech był za krótki.. na każde pytanie dos speecha odpowiedziałem..powiedziała, że resztę spyta na następnej lekcji (czyt. w poniedziałek) czyli mają cały weekend na przygotowanie i nauczenie się go emotka

doooobrze będzie! jeśli TY sobie nie poradzisz, to kto?!
emotka emotka
0 0

radosna

#3399936 Napisano: 21.05.2010 02:23:00
Taka wiadomość mnie wkurza.
Czy my - laureaci konkursów - naprawdę musimy płacić podatki za sprzedaż na Allegro?
http://wyborcza.b...ch_w_internecie.html
0 0

kaczord

#3399965 Napisano: 21.05.2010 02:32:48
radosna napisał(a):

Czy my - laureaci konkursów - naprawdę musimy płacić podatki za sprzedaż na Allegro?

Jak tak dalej pójdzie to niedługo będziemy płacić podatek od zakupów w spożywczaku...
0 0

Gość: loczeq

#3400026 Napisano: 21.05.2010 02:57:05
kaczord napisał(a):

radosna napisał(a):

Jak tak dalej pójdzie to niedługo będziemy płacić podatek od zakupów w spożywczaku...

placimy przeciez ;d vat to niby emotka
0 0

kaczord

#3400072 Napisano: 21.05.2010 03:18:46
loczeq napisał(a):

kaczord napisał(a):

radosna napisał(a):

placimy przeciez ;d vat to niby emotka

Racja, zapomniałem
emotka

A w temacie wkurza mnie wydawnictwo Egmont- sześć razy do nich pisałem odnośnie mojej wygranej, a oni nawet nie raczą odpisać!!!
Ale uparłem się że będę pisał do skutku emotka
0 0

samantha22

#3400077 Napisano: 21.05.2010 03:20:15
wkurza mnie, że przegapiłam konkurs na którym tak mi zależało emotka emotka
0 0

aniajukej

#3400088 Napisano: 21.05.2010 03:26:46
Upał mnie dzisiaj wkurza... emotka emotka
0 0

masza

#3400089 Napisano: 21.05.2010 03:26:51
kaczord napisał(a):

radosna napisał(a):

. Fiskus zapewnił przy tym, że nowe uprawnienia nie są wymierzone w osoby handlujące w sieci okazjonalnie, lecz w tych, którzy robią to na dużą skalę, przede wszystkim w ramach niezarejestrowanej działalności gospodarczej.
0 0