Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: magma6
rwas
Postów 2210
Data rejestracji 19.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spr na infilinii czy dotarl list
http://www.poczta...krajowe_polecony.htm
kalka
Postów 2636
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja też niby nie dotarły, ale oczywiście mam potwierdzenia i złożę reklamcję
Wiadomo, że mają tam potworny bałagan skoro tyle listów niby nie doszło!!!
edith
Postów 2557
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I wkurzyłam się sama na siebie praca plastyczna z Tesco wczoraj wysłana a teraz zobaczyłam że paragon sobie leży w kopercie na stole
kammaro
Postów 2095
Data rejestracji 29.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ups...no to mam problem, bo słałam prorytety, czyli nie będę mogła reklamować
Uskrzydla mnie każda wygrana.Przegrana daje kopa do działania.
♦♦♦
dzieki za info:)
zazdwonilam i mila pani powiedziala ze reklamacje nalezy skladac osobiscie na poczcie
mozna juz 14 dni po wyslaniu przesylki
Gość: rafi323raf
u mnie podobnie, wszystkie wysłane razem, a 3 jakoś zaginęły
luk1990
Postów 2353
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
zadzwon do milego Pana z Disneya od konkursow i przedstaw sprawe- powiedz ze doslesz paragon- nie ma zadnego problemu- ja kiedys tez tak zrobilam i Pan pozwolil sam paragon doslac
alaalex40 i luk1990
tez slalam priorytety i bede reklamowac
niedawno robilam reklamacje na poczcie z innego konka i okazalo sie poczta doreczyla tylko u nich list reklamacyjny zaginal
edith
Postów 2557
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No chyba tak muszę zrobic dzięki
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale to już wiadomo, że wszystkim od których dostali paragony wysłali bony ?
Też mi troche brakuje, ale zastanawiam się czy nie będą jeszcze wysyłać
Gość: kaoa
Gość: mala4
Jeśli nie chcesz, to jak przyjdzie od razu na poczcie powiedz, że nie przyjmujesz i odsyłasz do adresata. Tylko nie otweieraj.
Gość: shorty87
mnie wkurzyla dzisiaj moja uczelnia mialam odebrac dyplom 26 lipca no to dzwonimy do nich a oni, ze blad jakis sie wkradl i musimy im jeszcze raz zdjecia na nasz koszt przyniesc no paranoja, ale to nic mialy byc juz nowe w polowie lipca to tylko niektóre są bo dziekan sobie wyjechał i nie chciało mu się podpisywać no i oczywiscie ide dzisiaj odebrac dyplom, ale co? nie maaaa i nie wiedza kiedy bedzie a pytanie wstretnej baby z dziekanatu po co mi dyplom to juz w ogole mnie rozwalil no po cenzura kurna
Gość: natie
ja o odbiorze dyplomu nawet nie mysle, bo u nas beda w okolicach listopada.. oj ciezko pracuja w tym dziekanacie ze wszystko tak wolno im idzie..
a wkurzam sie, bo nadal moje corny nie przyszlo, nie dostalam odpowiedzi jeszcze z poczty polskiej na moja reklamacje...
ela
Postów 2041
Data rejestracji 27.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Napisz im od razu, że zgodnie z Ustawą rezygnujesz z zakupu. Masz na to 10 dni a oni mają obowiązek Twoje żądanie uwzględnić.
Gość: tyska
Gość: js28
Gość: pola731