Wkurza mnie...

Gość: magma6

#3649399 Napisano: 25.08.2010 10:48:20
wkurzyl mnie telefon z twixa,ze moje listy polecone priorytetowe z paragonami z twixa z dnia 4.08.2010nie dotarły do agencji zajmujacej sie konkiem emotka powiedzialam zeby sie osobiscie zainteresowali tym co ta agencja wyprawia...bo złoze reklamacje na poczcie..
0 0

rwas

#3649453 Napisano: 25.08.2010 11:01:52
magma6 napisał(a):

wkurzyl mnie telefon z twixa,ze moje listy polecone priorytetowe z paragonami z twixa z dnia 4.08.2010nie dotarły do agencji zajmujacej sie konkiem emotka powiedzialam zeby sie osobiscie zainteresowali tym co ta agencja wyprawia...bo złoze reklamacje na poczcie..

spr na infilinii czy dotarl list

http://www.poczta...krajowe_polecony.htm

0 0

kalka

#3649469 Napisano: 25.08.2010 11:04:55
magma6 napisał(a):

Moja też niby nie dotarły, ale oczywiście mam potwierdzenia i złożę reklamcję emotka
Wiadomo, że mają tam potworny bałagan skoro tyle listów niby nie doszło!!!
0 0

edith

#3649488 Napisano: 25.08.2010 11:12:12
Wkurzyli mnie z Twixa bo nie mają moich 2 paragonów emotka
I wkurzyłam się sama na siebie praca plastyczna z Tesco wczoraj wysłana a teraz zobaczyłam że paragon sobie leży w kopercie na stole emotka
0 0

kammaro

#3649498 Napisano: 25.08.2010 11:14:40
kalka napisał(a):

magma6 napisał(a):

Moja też niby nie dotarły, ale oczywiście mam potwierdzenia i złożę reklamcję emotka

Ups...no to mam problem, bo słałam prorytety, czyli nie będę mogła reklamować emotka A że dotarły jestem pewna, za każdym razem pani na Poczcie podbijała przy mnie np 4 listy i jakimś dziwnym trafem okoliczności jeden z nich dotarł a pozostałe nie... emotka
0 0

#3649501 Napisano: 25.08.2010 11:15:09
rwas napisał(a):

magma6 napisał(a):

spr na infilinii czy dotarl list

http://www.poczta...krajowe_polecony.htm

dzieki za info:)
zazdwonilam i mila pani powiedziala ze reklamacje nalezy skladac osobiscie na poczcie
mozna juz 14 dni po wyslaniu przesylki
0 0

Gość: rafi323raf

#3649504 Napisano: 25.08.2010 11:16:10
kammaro napisał(a):

kalka napisał(a):

magma6 napisał(a):

Ups...no to mam problem, bo słałam prorytety, czyli nie będę mogła reklamować emotka A że dotarły jestem pewna, za każdym razem pani na Poczcie podbijała przy mnie np 4 listy i jakimś dziwnym trafem okoliczności jeden z nich dotarł a pozostałe nie... emotka

u mnie podobnie, wszystkie wysłane razem, a 3 jakoś zaginęły emotka
0 0

luk1990

#3649510 Napisano: 25.08.2010 11:17:17
edith napisał(a):

I wkurzyłam się sama na siebie praca plastyczna z Tesco wczoraj wysłana a teraz zobaczyłam że paragon sobie leży w kopercie na stole emotka

zadzwon do milego Pana z Disneya od konkursow i przedstaw sprawe- powiedz ze doslesz paragon- nie ma zadnego problemu- ja kiedys tez tak zrobilam i Pan pozwolil sam paragon doslac emotka
0 0

#3649513 Napisano: 25.08.2010 11:18:00
kammaro napisał(a):

kalka napisał(a):

magma6 napisał(a):

tez slalam priorytety i bede reklamowac
niedawno robilam reklamacje na poczcie z innego konka i okazalo sie poczta doreczyla tylko u nich list reklamacyjny zaginal emotka
0 0

edith

#3649519 Napisano: 25.08.2010 11:19:13
alaalex40 napisał(a):

edith napisał(a):

zadzwon do milego Pana z Disneya od konkursow i przedstaw sprawe- powiedz ze doslesz paragon- nie ma zadnego problemu- ja kiedys tez tak zrobilam i Pan pozwolil sam paragon doslac emotka

No chyba tak muszę zrobic dzięki
emotka
0 0

kalisto1986

#3649520 Napisano: 25.08.2010 11:19:14
rafi323raf napisał(a):

kammaro napisał(a):

kalka napisał(a):

magma6 napisał(a):

u mnie podobnie, wszystkie wysłane razem, a 3 jakoś zaginęły emotka

ale to już wiadomo, że wszystkim od których dostali paragony wysłali bony ?
Też mi troche brakuje, ale zastanawiam się czy nie będą jeszcze wysyłać
0 0

Gość: kaoa

#3649523 Napisano: 25.08.2010 11:19:53
wkurzyłam się, bo jestem zmęczona (całą noc jechałam pociągiem) tylko na chwilkę weszłam i patrzę, a w skrzynce e-mailowej wiadomość o wielkiej loterii Reader’s Digest - kliknęłam, wypełniam, 3 kliki zrobiłam, patrzę, a tu na ekranie podziękowanie za zamówienie emotka zaraz się pochlastam, dobrze, że to tylko 19,99 zł (tak mi się wydaje) - napisałam im e-maila, może mi to anulują? masakra.. idę spać.. emotka emotka emotka
0 0

Gość: mala4

#3649591 Napisano: 25.08.2010 11:39:06
kaoa napisał(a):

wkurzyłam się, bo jestem zmęczona (całą noc jechałam pociągiem) tylko na chwilkę weszłam i patrzę, a w skrzynce e-mailowej wiadomość o wielkiej loterii Reader’s Digest - kliknęłam, wypełniam, 3 kliki zrobiłam, patrzę, a tu na ekranie podziękowanie za zamówienie emotka zaraz się pochlastam, dobrze, że to tylko 19,99 zł (tak mi się wydaje) - napisałam im e-maila, może mi to anulują? masakra.. idę spać.. emotka emotka emotka

Jeśli nie chcesz, to jak przyjdzie od razu na poczcie powiedz, że nie przyjmujesz i odsyłasz do adresata. Tylko nie otweieraj. emotka
0 0

Gość: shorty87

#3649606 Napisano: 25.08.2010 11:42:32
dokladnie mow ze nie chcesz a jak juz odbierzesz to na ich koszt odsylaj

mnie wkurzyla dzisiaj moja uczelnia mialam odebrac dyplom 26 lipca no to dzwonimy do nich a oni, ze blad jakis sie wkradl i musimy im jeszcze raz zdjecia na nasz koszt przyniesc no paranoja, ale to nic mialy byc juz nowe w polowie lipca to tylko niektóre są bo dziekan sobie wyjechał i nie chciało mu się podpisywać no i oczywiscie ide dzisiaj odebrac dyplom, ale co? nie maaaa i nie wiedza kiedy bedzie a pytanie wstretnej baby z dziekanatu po co mi dyplom to juz w ogole mnie rozwalil no po cenzura kurna emotka
0 0

Gość: natie

#3649760 Napisano: 25.08.2010 12:23:44
shorty87 napisał(a):

dokladnie mow ze nie chcesz a jak juz odbierzesz to na ich koszt odsylaj

mnie wkurzyla dzisiaj moja uczelnia mialam odebrac dyplom 26 lipca no to dzwonimy do nich a oni, ze blad jakis sie wkradl i musimy im jeszcze raz zdjecia na nasz koszt przyniesc no paranoja, ale to nic mialy byc juz nowe w polowie lipca to tylko niektóre są bo dziekan sobie wyjechał i nie chciało mu się podpisywać no i oczywiscie ide dzisiaj odebrac dyplom, ale co? nie maaaa i nie wiedza kiedy bedzie a pytanie wstretnej baby z dziekanatu po co mi dyplom to juz w ogole mnie rozwalil no po cenzura kurna emotka

ja o odbiorze dyplomu nawet nie mysle, bo u nas beda w okolicach listopada.. oj ciezko pracuja w tym dziekanacie ze wszystko tak wolno im idzie.. emotka

a wkurzam sie, bo nadal moje corny nie przyszlo, nie dostalam odpowiedzi jeszcze z poczty polskiej na moja reklamacje...
0 0

ela

#3649777 Napisano: 25.08.2010 12:29:03
wkurza mnie to że jak proszę o kliki i ktoś mi kliknie to zawsze odklikuję jak nie mogę od razu to za chwilę to robię a niektórzy piszą że kliknęli a punkty nie są naliczane -teraz zawsze staram się sprawdzać czy ktoś mi kliknął emotka
0 0

agamaty

#3649796 Napisano: 25.08.2010 12:34:17
mala4 napisał(a):

kaoa napisał(a):

Jeśli nie chcesz, to jak przyjdzie od razu na poczcie powiedz, że nie przyjmujesz i odsyłasz do adresata. Tylko nie otweieraj. emotka

Napisz im od razu, że zgodnie z Ustawą rezygnujesz z zakupu. Masz na to 10 dni a oni mają obowiązek Twoje żądanie uwzględnić.

0 0

Gość: tyska

#3650026 Napisano: 25.08.2010 02:17:10
wkurza mnie,że ktoś do mnie dzwoni,a jak odbieram to się rozłącza emotka a ja głupia myslę,że jakaś wygrana mi przeszła koło nosa emotka
0 0

Gość: js28

#3650040 Napisano: 25.08.2010 02:23:20
wkurza mnie, że posiałam gdzieś mój magiczny kajet z przepisami i teraz nie pamiętam przepisu na ogórki chili emotka - a ogórków cała torba emotka
0 0

Gość: pola731

#3650064 Napisano: 25.08.2010 02:32:01
wkurza mnie brak smsa z mamby...
0 0