Wkurza mnie...

Gość: cb656Old

#3699783 Napisano: 14.09.2010 04:20:45
delfinka101 napisał(a):

Nas to zablokowali za wojnę o hulajnoge. Mam ich w du... emotka

A dużą masz du... ? Bo rodzi się pytanie, czy się wszyscy zmieszczą emotka
0 0

Gość: sasanka24

#3699792 Napisano: 14.09.2010 04:24:22
Wkurza mnie ,że wypiekłam wszystkie 9 ciast do konkursu Kasi i mam wątpliwości czy będą brały udział w konkursie emotka emotka
0 0

Gość: kondzikdg

#3699798 Napisano: 14.09.2010 04:26:17
kaki76 napisał(a):

i jeszcze wkurza mnie , że żre pd tygodnia jak słoń , zawsze tak mam przed miesiączką też tak macie?

Ja nie emotka
0 0

ziolko

#3699801 Napisano: 14.09.2010 04:28:57
sasanka24 napisał(a):

Wkurza mnie ,że wypiekłam wszystkie 9 ciast do konkursu Kasi i mam wątpliwości czy będą brały udział w konkursie emotka emotka

czemu??
0 0

#3699804 Napisano: 14.09.2010 04:31:57
ziolko napisał(a):

sasanka24 napisał(a):

czemu??

Rozwiązałam test i miałam nieprawidłową odpowiedz , ale ikonkę fartuszka mam . Pisałam do Kasi i nadal czekam na odpowiedż.A wiem ,że test należy tylko raz rozwiązać;(
0 0

Gość: ika

#3699808 Napisano: 14.09.2010 04:35:57
sasanka24 napisał(a):

ziolko napisał(a):

sasanka24 napisał(a):

czemu??

Rozwiązałam test i miałam nieprawidłową odpowiedz , ale ikonkę fartuszka mam . Pisałam do Kasi i nadal czekam na odpowiedż.A wiem ,że test należy tylko raz rozwiązać;(

można raz rozwiązać, ale prawidłowo emotka
błędnie można wiele razy próbować emotka
0 0

ziolko

#3699813 Napisano: 14.09.2010 04:39:09
ika napisał(a):

sasanka24 napisał(a):

ziolko napisał(a):

sasanka24 napisał(a):

czemu??

no właśnie.. jeśli masz ikonkę fartuszka to znaczy, że test rozwiązałaś prawidłowo - ale musisz mieć żółty fartuszek i napis zwycięzca konkursu Kasi.

Jeśli nie masz to rozwiąż test ponownie na innym koncie i z innego konta wyślij zdjęcia - mamy czy męża.
0 0

jomico

#3699816 Napisano: 14.09.2010 04:40:43
mmagd napisał(a):

finessa napisał(a):

ziolko napisał(a):

finessa napisał(a):

Wróciła mamuśka emotka i pytam....

- Kto ci kazał świrować z tą patelnią, co wczoraj odebrałaś?
- No, ale kurier kazał podpisać to podpisałam...
- Aha to smażyć na niej jajeczka, to też ci kurier kazał w ramach testów?
- Jesteś taka niewdzięczna! Chciałam ci zrobić niespodziankę po pracy! Tak lubisz chleb w jajku, że myślałam, że będziesz zadowolona...
- Wiesz, co? Ty mi lepiej zejdź z oczu i szukaj takiej patelni gdzieś w sklepach...
- A daj mi spokój! Zaraz się spakuję i wychodzę!!!

I takim oto sposobem pozbyłam się matki z domu emotka jedyny plus całej sytuacji, ale grilla już raczej nie odzyskam emotka

echh.. chciała dobrze - wyszło źle.

Ale dlaczego musiała używać nowej patelni? jakby nie mogła starej?? bo chyba jakąś masz??

Maaam emotka ale sama nie wiem, co jej do głowy przyszło emotka

Nie gniewaj się na mamę! Przyjdzie taki czas, że dałabyś wiele,żeby mama rozpakowała Twoją nagrodę... Niestety już tego nie zrobi...

Nie gniewaj się na mamę z powodu jakiejś głupiej patelni...

emotka emotka emotka emotka emotka

i Ty sie takim zachowaniem chwalisz na forum?
emotka
0 0

#3699819 Napisano: 14.09.2010 04:41:21
ziolko napisał(a):

ika napisał(a):

sasanka24 napisał(a):

ziolko napisał(a):

sasanka24 napisał(a):

czemu??

no właśnie.. jeśli masz ikonkę fartuszka to znaczy, że test rozwiązałaś prawidłowo - ale musisz mieć żółty fartuszek i napis zwycięzca konkursu Kasi.

Jeśli nie masz to rozwiąż test ponownie na innym koncie i z innego konta wyślij zdjęcia - mamy czy męża.

Dzięki i chyba tak zrobie, bo szkoda zdjęć żeby poszły na marne. Naszczęście do swojego profilu wkleiłam tylko 2 zdjęcia.
0 0

Gość: frezja

#3699828 Napisano: 14.09.2010 04:44:51
jomico napisał(a):

mmagd napisał(a):

finessa napisał(a):

ziolko napisał(a):

finessa napisał(a):

Wróciła mamuśka emotka i pytam....

- Kto ci kazał świrować z tą patelnią, co wczoraj odebrałaś?
- No, ale kurier kazał podpisać to podpisałam...
- Aha to smażyć na niej jajeczka, to też ci kurier kazał w ramach testów?
- Jesteś taka niewdzięczna! Chciałam ci zrobić niespodziankę po pracy! Tak lubisz chleb w jajku, że myślałam, że będziesz zadowolona...
- Wiesz, co? Ty mi lepiej zejdź z oczu i szukaj takiej patelni gdzieś w sklepach...
- A daj mi spokój! Zaraz się spakuję i wychodzę!!!

I takim oto sposobem pozbyłam się matki z domu emotka jedyny plus całej sytuacji, ale grilla już raczej nie odzyskam emotka

echh.. chciała dobrze - wyszło źle.

Ale dlaczego musiała używać nowej patelni? jakby nie mogła starej?? bo chyba jakąś masz??

Maaam emotka ale sama nie wiem, co jej do głowy przyszło emotka

Nie gniewaj się na mamę! Przyjdzie taki czas, że dałabyś wiele,żeby mama rozpakowała Twoją nagrodę... Niestety już tego nie zrobi...

Nie gniewaj się na mamę z powodu jakiejś głupiej patelni...

emotka emotka emotka emotka emotka

i Ty sie takim zachowaniem chwalisz na forum?
emotka

tez mi sie nie podoba
emotka emotka moze przeczytasz i wnioski wyciagniesz http://www.forum....samotna-t147923.html
0 0

Gość: kotek11

#3699833 Napisano: 14.09.2010 04:50:15
pewnym osobom przypominam iz jest to watek wkurza mnie a nie moralizatorski.. kazdy wie ze szanujemy i kochamy swe mamy ale .. nich sie przyzna jedna.. czy nie miala chwili, ze ja matka wkurzyla emotka zawsze miedzy wami bylo slodko i przyjmenie emotka

i to mnie wkurza - czloweik chce wyrzucic co go wnerwia i zaraz znajda sie osoby sklonne komentowac emotka
0 0

Gość: finessa

#3699837 Napisano: 14.09.2010 04:51:19
Ja już się z moją mamą pogodziłam. Przeprosiła mnie za swoją głupotę i za to, że naruszyła moją prywatność, bo nie powinna nic otwierać emotka patelnię dałam w prezencie mamie, bo stwierdziła, że jest taka słodka pomarańczowa emotka emotka
0 0

ziolko

#3699842 Napisano: 14.09.2010 04:52:20
frezja napisał(a):

jomico napisał(a):

mmagd napisał(a):

tez mi sie nie podoba
emotka emotka moze przeczytasz i wnioski wyciagniesz http://www.forum....samotna-t147923.html

ja to poczytałam i....
emotka smutno mi się zrobiło.

Nie oskarżajcie nikogo, jeśli nie znacie całej sprawy a tylko wycinek.
Czasami emocje biorą górę i człowiek mówi pierwsze lepsze słowa a po zastanowieniu żałuje...

Wy nigdy tak nie mieliście??

Piszę ogólnie.

------------------

wkurza mnie, że mam kaszel i prawie nie mam głosu emotka emotka

0 0

ziolko

#3699843 Napisano: 14.09.2010 04:53:20
finessa napisał(a):

Ja już się z moją mamą pogodziłam. Przeprosiła mnie za swoją głupotę i za to, że naruszyła moją prywatność, bo nie powinna nic otwierać emotka patelnię dałam w prezencie mamie, bo stwierdziła, że jest taka słodka pomarańczowa emotka emotka

emotka
0 0

#3699850 Napisano: 14.09.2010 04:54:56
kotek11 napisał(a):

pewnym osobom przypominam iz jest to watek wkurza mnie a nie moralizatorski.. kazdy wie ze szanujemy i kochamy swe mamy ale .. nich sie przyzna jedna.. czy nie miala chwili, ze ja matka wkurzyla emotka zawsze miedzy wami bylo slodko i przyjmenie emotka

i to mnie wkurza - czloweik chce wyrzucic co go wnerwia i zaraz znajda sie osoby sklonne komentowac emotka

wkurzyla emotka nie wstydzisz sie emotka z zalami najlepiej do ksiedza emotka emotka emotka
0 0

Gość: kotek11

#3699852 Napisano: 14.09.2010 04:55:10
ziolko napisał(a):

[

Czasami emocje biorą górę i człowiek mówi pierwsze lepsze słowa a po zastanowieniu żałuje...

ja dlatego jak mnie wkurzy dziecko, matka czy chłop to.. wole wejsc w ten watek i wyrzucic z siebie.. potem moge z nimi spookojnie gadac emotka
0 0

malutka456

#3699855 Napisano: 14.09.2010 04:55:30
a mnie wkurza, ze mam ogromna sterte prania do ukladania, mialam umyc auto a tego nie zrobilam, moja psina sie leni i czarne ubrania nie sa czarne a rude, kot jest chyba chory, jestem chora a jutro ide do pracy, w ktorej pewnie tez ktos mi podniesie cisnienie emotka od razu mi lepiej emotka
0 0

monia24

#3699856 Napisano: 14.09.2010 04:56:20
kotek11 napisał(a):

Masz zupełną rację i chylę czoła.
Ale wkurza mnie to wielu z nas nie może się swoim zachowaniem pochwalić na forum a umoralniają innych emotka
0 0

#3699857 Napisano: 14.09.2010 04:56:21
ziolko ty jestes jak choragiewka emotka
0 0

Gość: finessa

#3699859 Napisano: 14.09.2010 04:57:10
kotek11 napisał(a):

Jakbym chciała słuchać kazań to chętnie wybrałabym się do kościoła, do spowiedzi i posłuchała sobie tego, co ma mi ksiądz do powiedzenia emotka

ziółko -> dzięki za pw emotka
0 0