Wkurza mnie...

ziolko

#3699867 Napisano: 14.09.2010 05:01:08
frezja napisał(a):

ziolko ty jestes jak choragiewka emotka

wcale nie jestem.. emotka

tylko sobie pomyślałam na spokojnie o tym wszystkim... na pierwszy rzut oka można opowiedzieć się od razu po jednej albo po drugiej stronie. A przecież każda sprawa ma jakieś dno, coś musiało doprowadzić do danej sytuacji.

Na początku pisałam jak pisałam. Ale później wyszły nowe fakty i dlaczego mam nie zmienić zdania??
krowa nie jestem emotka
0 0

Gość: kwiateczek21

#3699928 Napisano: 14.09.2010 05:29:33
skoro jest taka strona w której można się skarżyć na powyższe, to czemu nikt nic z tym nie robi?? organizatorzy emotka emotka emotka !
0 0

jokan

#3700039 Napisano: 14.09.2010 06:19:32
potwierdzałam 2 razy szampon Loreal i nie ma mnie na liście

no super emotka emotka
0 0

kukurydza

#3700050 Napisano: 14.09.2010 06:23:59
a mnie wkurza remont całej szkoły .Połowa września a końca nie widać.koniec chyba w czerwcu
tu gdzie remont nie było fali zalewowej .wręcz przeciwnie susza. emotka
0 0

Gość: pierdek

#3700054 Napisano: 14.09.2010 06:26:03
a mnie wkurza ,że nic nie mogę wygrać w ostatnim czasie emotka
0 0

Gość: katrin22

#3700084 Napisano: 14.09.2010 06:41:59
ziolko napisał(a):

frezja napisał(a):

ziolko ty jestes jak choragiewka emotka

wcale nie jestem.. emotka

tylko sobie pomyślałam na spokojnie o tym wszystkim... na pierwszy rzut oka można opowiedzieć się od razu po jednej albo po drugiej stronie. A przecież każda sprawa ma jakieś dno, coś musiało doprowadzić do danej sytuacji.

Na początku pisałam jak pisałam. Ale później wyszły nowe fakty i dlaczego mam nie zmienić zdania??
krowa nie jestem emotka

tak, tak jak to mówią tylko krowa nie zmienia zdania emotka
0 0

cudaczek121

#3700133 Napisano: 14.09.2010 07:02:01
Wkurzyłam się sama na siebie,że zagrałam w konku Almy-Air Wick we wrocławskiej Renomie i mi ipod przepadnie,bo zagrałam bez paragonu emotka
0 0

kurlandzki

#3700218 Napisano: 14.09.2010 07:32:26
wkurza mnie że mam doła, myśli setki .. bezsensu..
0 0

rafal100

#3700593 Napisano: 14.09.2010 11:16:44
a mnie wkurza merlin, zamówiłam mamie na urodziny kapciuszki termoforki ponad tydzień temu i myślałam ze dotrą na czas, jutro jej urodziny a kapciuszków nie ma emotka
0 0

Gość: kelly

#3700595 Napisano: 14.09.2010 11:19:25
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyłam się sama na siebie,że zagrałam w konku Almy-Air Wick we wrocławskiej Renomie i mi ipod przepadnie,bo zagrałam bez paragonu emotka

coz tak to jest jak gra sie bez paragoniku emotka
0 0

Gość: moonfairy

#3700844 Napisano: 15.09.2010 07:48:33
wkurzył mnie jakiś człowiek ktowy najprawdopodobniej wygenerował sobie obrazek łukasiewicza i wstawił go w panoramio i co teraz sobie z tyskim nie pogram bo nie bede wiedziec ktory jest prawdziwy! ot i zabawa popsuta
i mysl... prawdziwy czy nie http://www.panoramio.com/photo/40796237
0 0

kalka

#3700862 Napisano: 15.09.2010 07:54:49
kelly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

A mnie wkurzają ludzie, którzy grają bez paragonu. Rozumiem, jeśli ktoś ma paragony i wygra o jedną nagrodę więcej, tzw.nadprogramową, ale żeby grać wogóle bez paragonu!?
Ostatnio ktoś wygrał samochód w Tesco w Częstochowie z Air Wicka, a grał na beszczela bez paragonu! Inni ludzie kupują, grają uczciwie, a i tak wygrywa cwaniak, który nie spełnił warunków regulaminu emotka To nie jest ok emotka
0 0

Gość: grancias

#3700873 Napisano: 15.09.2010 08:03:12
A mnie wkurzają ludzie, którzy grają bez paragonu. Rozumiem, jeśli ktoś ma paragony i wygra o jedną nagrodę więcej, tzw.nadprogramową, ale żeby grać wogóle bez paragonu!?

A czym sie rozni taka osoba, która wygrywa nagrode nadprogramową od osoby grajacej bez paragonu ? Oba zachowania sa naganne emotka
0 0

Gość: chasia

#3700879 Napisano: 15.09.2010 08:07:13
kalka napisał(a):

kelly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Ostatnio ktoś wygrał samochód w Tesco w Częstochowie z Air Wicka, a grał na beszczela bez paragonu! Inni ludzie kupują, grają uczciwie, a i tak wygrywa cwaniak, który nie spełnił warunków regulaminu emotka To nie jest ok emotka

Ale wyników z Tesco w Częstochowie chyba jeszcze nie było.
0 0

Gość: czarnygreg

#3700888 Napisano: 15.09.2010 08:12:33
kalka napisał(a):

kelly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

a mnie coraz mniej wkurza granie bez paragonu,
się zastanawiam czy się nie przerzucić, kiedyś kupowałam produkty i o tym zeby paragonu nie mieć mowy nie było,potem jak sklep był daleko to kupowałam paragon w trakcie konkursu i dopiero grałam(wyszłam na tym...szkoda gadać)
a teraz sobie myślę ze lepiej czasem zapłacić za paragon niż się do sklepu ciągnąć,
sama chętnie odstąpię paragon jak mam,
wkurzają mnie natomiast osoby które nie napiszą normalnie:zagrałam ,potrzebuję paragonu, proszę...
tylko wstawiają teksty emotka ies zeżarł,
kiedyś mnie wkurzyła osoba która napisała b. niegrzecznie, typu: potrzebuję, wybiorę najlepsza ofertę, wiadomo ze wybierze jak najtaniej ale trochę grzeczności nie zawadzi,
ale sie rozpisałam!
0 0

delfinka101

#3700894 Napisano: 15.09.2010 08:14:48
Ja wkurzałam się na sama siebie wczoraj..na szczescie ludzi nie powyrzucali opakowan i większa czesc kodów odzyskałam a nawet dostałam bonusik:)I już się nie wkurzam.Pogoda to mnie jednak wkurza..
0 0

tereniagno

#3700895 Napisano: 15.09.2010 08:15:19
A mnie wkurza,że nie przychodzą zaległe wygrane nagrody:
torba z Tymbarka
zabawka na Dzień Dziecka,
piłka mBALL-pisałam 2x maila,zero odpowiedzi,
próbki persila,
2x Chuck,
Eveline
i inne bieżące
emotka
0 0

jokan

#3700896 Napisano: 15.09.2010 08:15:38
czarnygreg napisał(a):

kalka napisał(a):

kelly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

a mnie coraz mniej wkurza granie bez paragonu,
się zastanawiam czy się nie przerzucić, kiedyś kupowałam produkty i o tym zeby paragonu nie mieć mowy nie było,potem jak sklep był daleko to kupowałam paragon w trakcie konkursu i dopiero grałam(wyszłam na tym...szkoda gadać)
a teraz sobie myślę ze lepiej czasem zapłacić za paragon niż się do sklepu ciągnąć,
sama chętnie odstąpię paragon jak mam,
wkurzają mnie natomiast osoby które nie napiszą normalnie:zagrałam ,potrzebuję paragonu, proszę...
tylko wstawiają teksty emotka ies zeżarł,
kiedyś mnie wkurzyła osoba która napisała b. niegrzecznie, typu: potrzebuję, wybiorę najlepsza ofertę, wiadomo ze wybierze jak najtaniej ale trochę grzeczności nie zawadzi,
ale sie rozpisałam!

pewnie to sie lepiej oplaca -granie bez paragonu - ale jest nie fair w stosunku do osob z paragonem

ale kto sie tym przejmuje
emotka emotka - dzisiaj kazdy ciagnie z swoja strone

wkurzaja mnie konkursy z losowaniem, bo ciezko tam cokolwiek wygrac:(
0 0

tereniagno

#3700901 Napisano: 15.09.2010 08:18:15
delfinka101 napisał(a):

Ja wkurzałam się na sama siebie wczoraj..na szczescie ludzi nie powyrzucali opakowan i większa czesc kodów odzyskałam a nawet dostałam bonusik:)I już się nie wkurzam.Pogoda to mnie jednak wkurza..

Mam też opakowanie z kodem,który wysłałam,jeżeli potrzebny nadal:)
0 0

Gość: czarnygreg

#3700909 Napisano: 15.09.2010 08:22:00
ale konkursy to w ogóle nie są fair!
klikanie jest nie fair(zwłaszcza ty mnie ja tobie na słabe prace)
jak ktoś ma dużo telefonów jest nie fair,
hasła są nie fair bo ocena komisji subiektywna...itd
granie bez paragonów też nie jest fair ale sami sie tu pod tym względem popieramy,
pamiętacie konki ze zmywarkami? mnóstwo osób wygrało zmywarki i mnóstwo kupowało potem paragony,
właśnie wtedy (wysłałam tyle esów ile paragonów i oczywiście zero) pomyslałam ze lepiej było wysłać więcej zgłoszeń i kupic potem paragon, i ta myśl do mnie wraca,
0 0