Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: swibek
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chamstwo najlepiej zwalczać chamstwem :d napisz im co o nich sądzisz, to od razu będzie lepiej..
a tak na marginesie - zanim się kogos o cos oskarży, to trzeba mieć dowody a nie własne widzimisię
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
żeby źle nie zabrzmiało - to było o wizażu.. oskarżyli cię o kilka kont, tylko na jakiej podstawie? Można głosować co 5min, bez rejestracji, czyli jedna osoba może oddać spooooooro głosów w ciągu doby
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie, a ja miałam lekko ponad 200 głosów od wczoraj. Z czego 40 IP wg ich liczenia, czyli 40 osób po 5 głosów, to na prawdę jest wykonalne! A nie, że wchodzę dziś na portal i co widzę? BANA!
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
redakcja@wizaz.pl
Gość: barbara1910
ten portal jest bardzo durny,wiele osob blokuja bezpodstawnie odkad siegam pamiecia
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ten portal jest dziwny z wielu powodów, ja sama dostałam tam ostrzeżenie, bo:
napisałam post, czy mogę wstawić linka - nie wstawiając go oczywiście.. zaraz ostrzeżenie, że spamuję, powód: link do konkursu (że hę?).. Nie można prosić o głosy, gdzie jest coś do wygrania - jak się nie zapłaci..
to w takim razei, dlaczego mozna wstawiać w stopkę linki do konkursów wizażowych?
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: barbara1910
nie przegadasz tej babie rzadzacej tym portalem
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kasiunia23
Postów 188
Data rejestracji 26.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: meeyka
daj linka, to Ci klikne
na wizazu jestem zarejestrowana, ale jakos po przegladnieciu tamtego forum nic mnie specjalnie nie zachecilo do udzielania sie, wiec sie nie udzielam... i w konkursach nie startuje
Gość: anetakor
Gość: aka
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i wszystkie są na lajki, głosy...
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
dobre spostrzezenie...ilez mozna walkowac ten sam temat...rozumiem ze swieta, gwiazdka i mikolaj ale mozna byc bardziej elastycznym w wymyslaniu zadan konkursowych
Gość: moniaainom