Wkurza mnie...

bridget

#3959435 Napisano: 14.12.2010 08:03:47
ja to mam chyba jakiegos pecha kupiłam przez allegro klapki basenowe reeboka w rozmiarze 37,5 i co wczoraj przyszły ale 36, a ja potrzebuje na wyjazd z Dove na piatek! emotka emotka emotka
0 0

Gość: pola731

#3959449 Napisano: 14.12.2010 08:10:42
becia1973 napisał(a):

agulecece napisał(a):

wkurza mnie ze zglosilam na konkurs lidl przez ich strone 9 kuponów a dostalam i smsa potwierdzajacego udzial w loterii,czy to jest u nich normalne?

ja miałam identycznie także nie wiem co o tyym myśleć emotka

ja wysłałam 2 zgłoszenia - sms jeden ...i mowa o jednym kodzie
0 0

monia24

#3959476 Napisano: 14.12.2010 08:21:31
bellcia napisał(a):

dolly napisał(a):

mio napisał(a):

wkurza mnie ze niedawno wrocilysmy z corka ze szpitala (znowu) pisalam ostatnio jak to dr nie zbadala dziecka i odeslala nas do domu mowiac ze malej nic nie jest i patrzac podjerzlliwym wzrokiem jakobym symulowala chorobe dziecka. Tego samego dnia w nocy z sob na nd mala dostala takiego ataku kaszlu lacznie z wymiotami ze myslalam ze sie udusi!! nie mogla oddychac! pojechalismy na pogotowie czekam na doktor patrze wchodzi TA SAMA baba co nas badala wczesniej (ILE oni tak siedza bylam w sobote o 12 w dzien potem o 4 w nocy w niedziele i ona znowu była) myslalam ze zemdleje bo juz sie gapila z mina mowiaca nie zawracaj mi glowy to zdrowe dziecko łaskawie tym razem chociaz ją zbadała diagnoza ostre zapalenie krtani i skierowanie na oddział, podali jej zastrzyki i ponad 3 godziny inhalacje. mała byla tak przerazona ze jak poszlam z nia do lazienki to nóżki jej sie trzesły jak galarety. ublagalam zeby wziasc mala do domu bo do szpitala mam blisko w razie czego, dostalismy antybiotyki i jakos zyjemy. WKURZA mnie ze ta glupia baba wczesniej nawet nie zbadała małej i doszlo do takiego ataku dusznosci myslalam ze sie udusi emotka chce na nia zlozyc skarge bo jej olewczosc moze doprowadzic do tragedii (dzieci przed nami tez nie badala twierdzac ze sa zdrowe emotka )

Ty sie nawet nie zastanawiaj, tylko składaj skargęemotka emotka emotka

popieram!
całe szczęście że z małą OK!

oj ja bym nie odpuściła, tym bardziej że w grę może wchodzić zdrowie i życie innych dzieci.

A w temacie: wkurza mnie żem głupia emotka . Wchodzimy wczoraj do zoologicznego i mówię do męża - kup co Ci potrzeba. No to wziął sobie do serca i 200 przy kasie musiałam zapłacić. Jak ja nienawidzę rybek emotka
0 0

martu18

#3959736 Napisano: 14.12.2010 09:49:33
pola731 napisał(a):

becia1973 napisał(a):

agulecece napisał(a):

wkurza mnie ze zglosilam na konkurs lidl przez ich strone 9 kuponów a dostalam i smsa potwierdzajacego udzial w loterii,czy to jest u nich normalne?

ja miałam identycznie także nie wiem co o tyym myśleć emotka

ja wysłałam 2 zgłoszenia - sms jeden ...i mowa o jednym kodzie

ja w tej loterii z zakupami tak miałam.
na pocieszenie teraz zgłosiłam 1 kod i nie mam potwierdzenia emotka

loreal mnie wkurzył!
0 0

Gość: barbara1910

#3959748 Napisano: 14.12.2010 09:53:36
keiti78zg napisał(a):

ja to mam chyba jakiegos pecha kupiłam przez allegro klapki basenowe reeboka w rozmiarze 37,5 i co wczoraj przyszły ale 36, a ja potrzebuje na wyjazd z Dove na piatek! emotka emotka emotka

nie mozesz odeslac...a na wyjazd wystarcza zwykle japonki...ewentualnie na miejscu dostaniesz nowe kapcie...
0 0

jola29k

#3959750 Napisano: 14.12.2010 09:54:07
wkurza mnie brak wody jest bardzo duża awaria
0 0

Gość: meeyka

#3959792 Napisano: 14.12.2010 10:04:06
monia24 napisał(a):

bellcia napisał(a):

dolly napisał(a):

mio napisał(a):

wkurza mnie ze niedawno wrocilysmy z corka ze szpitala (znowu) pisalam ostatnio jak to dr nie zbadala dziecka i odeslala nas do domu mowiac ze malej nic nie jest i patrzac podjerzlliwym wzrokiem jakobym symulowala chorobe dziecka. Tego samego dnia w nocy z sob na nd mala dostala takiego ataku kaszlu lacznie z wymiotami ze myslalam ze sie udusi!! nie mogla oddychac! pojechalismy na pogotowie czekam na doktor patrze wchodzi TA SAMA baba co nas badala wczesniej (ILE oni tak siedza bylam w sobote o 12 w dzien potem o 4 w nocy w niedziele i ona znowu była) myslalam ze zemdleje bo juz sie gapila z mina mowiaca nie zawracaj mi glowy to zdrowe dziecko łaskawie tym razem chociaz ją zbadała diagnoza ostre zapalenie krtani i skierowanie na oddział, podali jej zastrzyki i ponad 3 godziny inhalacje. mała byla tak przerazona ze jak poszlam z nia do lazienki to nóżki jej sie trzesły jak galarety. ublagalam zeby wziasc mala do domu bo do szpitala mam blisko w razie czego, dostalismy antybiotyki i jakos zyjemy. WKURZA mnie ze ta glupia baba wczesniej nawet nie zbadała małej i doszlo do takiego ataku dusznosci myslalam ze sie udusi emotka chce na nia zlozyc skarge bo jej olewczosc moze doprowadzic do tragedii (dzieci przed nami tez nie badala twierdzac ze sa zdrowe emotka )

Ty sie nawet nie zastanawiaj, tylko składaj skargęemotka emotka emotka

popieram!
całe szczęście że z małą OK!

oj ja bym nie odpuściła, tym bardziej że w grę może wchodzić zdrowie i życie innych dzieci.

popieram wszystkie powyzsze wypowiedzi. gdyby mi ktos tak dziecko potraktowal, to bylby biedny, oj biedny..... emotka

przy takich meczacych atakach suchego kaszlu moj pediatra poradzil mi ostatnio, zeby dziecko ubrac cieplej i porzadnie przewietrzyc pomieszczenie. chlodne powietrze pomaga na kaszel (rozszerzaja sie oskrzela), poza tym chlod zabija bakterie i wirusiki emotka . Powiedzial tez, ze babciny sposób, czyli mleko z miodem, jest najlepszy, i rzeczywiście w przypadku mojej corki zadzialalo, a miala atak kaszlu trwajacy ponad 2 godziny, na ktory normalne syropy przeciwkaszlowe nie pomogly emotka
0 0

ziolko

#3959816 Napisano: 14.12.2010 10:07:02
na zapalenie krtani syrop przeciwkaszlowy nie pomaga za bardzo, bo kaszel powstaje przez to, że powietrze przepływając przez krtań wysusza ją, co prowokuje do kaszlu, czasami tak silnego, że ma się wrażenie, że płuca można wypluć.

Najlepsze co można zrobić to nawilżać gardło i jak najmniej mówić
0 0

#3959822 Napisano: 14.12.2010 10:07:51
ziolko napisał(a):

na zapalenie krtani syrop przeciwkaszlowy nie pomaga za bardzo, bo kaszel powstaje przez to, że powietrze przepływając przez krtań wysusza ją, co prowokuje do kaszlu, czasami tak silnego, że ma się wrażenie, że płuca można wypluć.

najlepsze sa inhalacje
0 0

delfinka101

#3960004 Napisano: 14.12.2010 10:50:25
barbara1910 napisał(a):

ziolko napisał(a):

najlepsze sa inhalacje

Inhalacje nawet z samej soli fizjologicznej.W aptece 5ml ok 35 groszy.Schłodzic i inhalaowac się:)
0 0

tereniagno

#3960014 Napisano: 14.12.2010 10:52:32
delfinka101 napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

ziolko napisał(a):

najlepsze sa inhalacje

Inhalacje nawet z samej soli fizjologicznej.W aptece 5ml ok 35 groszy.Schłodzic i inhalaowac się:)

Na zapalenie krtani,niestety,ale antybiotyk.Mnie bardzo często ta choroba dopada emotka
0 0

Gość: aneti

#3960015 Napisano: 14.12.2010 10:52:36
netia emotka dzwoniłam dwa razy (dla pewności) z pytaniem kiedy mam wysłać pismo, że nie zamierzam przedłużać umowy: każda z osób mówiła że na nie mniej niż 7 dni przed końcem umowy, i nie warto wcześniej bo wcześniej mnie odłączą... Dzwonię dziś bo umowę mam do końca m-ca i nagle okazuje się że powinnam pismo wysłać na min. m-c i 1 dzień przed końcem umowy emotka Co za emotka emotka emotka
0 0

Gość: tato999

#3960037 Napisano: 14.12.2010 10:58:55
tereniagno napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

ziolko napisał(a):

najlepsze sa inhalacje

Na zapalenie krtani,niestety,ale antybiotyk.Mnie bardzo często ta choroba dopada emotka

ja miałam 2 razy w życiu i tylko antybiotyk mi pomagał i nic więcej
0 0

tereniagno

#3960039 Napisano: 14.12.2010 10:59:02
Wkurzyłam się,ponieważ wracam do domu od lekarza,a tu na wycieraczce(w wieżowcu)leżą 2 przesyłki z pastą i szczoteczką.1 koperta otwarta.Nie wiem nawet kto ją zostawił,ale przypuszczam,że PP,ponieważ nie zmieściły się do skrzynki i nikogo nie było w domu.Powinnam teraz zadzwonić do zleceniodawcy i przedstawić sprawę,ponieważ oni płacą kasę za dostarczenie emotka emotka emotka emotka Pierwszy raz takie coś się u mnie zdarzyło emotka emotka
0 0

Gość: meeyka

#3960064 Napisano: 14.12.2010 11:06:50
tato999 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

ziolko napisał(a):

najlepsze sa inhalacje

no ja mialam teraz wlasnie zapalenie krtani i mi antybiotyk wcale nie pomogl..... za to inhalacje bardzo emotka
0 0

Gość: nineczka17

#3960078 Napisano: 14.12.2010 11:11:14
meeyka napisał(a):

tato999 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

ziolko napisał(a):

najlepsze sa inhalacje

no ja mialam teraz wlasnie zapalenie krtani i mi antybiotyk wcale nie pomogl..... za to inhalacje bardzo emotka

bo przy zapaleniu krtani nie jest konieczny antybiotyk tylko specjalny syrop nie pamietam juz nazwy i inhalacje emotka
0 0

Gość: l0ginka

#3960092 Napisano: 14.12.2010 11:15:17
Wkurza mnie, że wylogowuje mnie z e-konków !
Wkurza mnie opryszczka, która coraz bardziej się rozrasta!
Wkurza mnie, że kaloryfery są zimne! (jakaś awaria??)
0 0

psemulek

#3960099 Napisano: 14.12.2010 11:18:03
wkurza mnie, że dzisiaj wydałam na dentystę kolejne 300zł emotka

0 0

#3960133 Napisano: 14.12.2010 11:25:36
delfinka101 napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

ziolko napisał(a):

najlepsze sa inhalacje

dokladnie ,ewentualnie sa jeszcze olejki,dostepne w aptece i jeden dzien mozna z soli robic na drugi z olejkow...rowniez kiedys lekarz mowil mi ,co tez czynilam , jak mialam dziecko chore ze wystarczy pokropic pidzamke dziecku i jest to dobry sposob gdyby nie chcialo sie robic inhalacji
0 0

zaczytana-pola

#3960144 Napisano: 14.12.2010 11:28:34
psemulek napisał(a):

wkurza mnie, że dzisiaj wydałam na dentystę kolejne 300zł emotka

Nie martw się, pewnie przyłącze sie do Ciebie wieczorkiem, jak wrócę od zębologa emotka
0 0